vart tog kärleken vägen?

sitter i bilen påväg mot björnrike med linda just nu. fick igår kväll skjuss av bror min till brunflo och badet där jag och linda badade en stund och gick sedan hem till henne där vi tittade på film och myste. som sagt så ska vi fira in det nya året i deras lägenhet i björnrike så vi ska ha en riktigt bra kväll, vilket jag hoppas att alla andra också har!:)

it's so fluffy I'm gonna die !

har fått mig ett nytt fluffigt,gosigt och framförallt varmt täcke i julklapp! så gosiigt såå.



en söndag som denna




fina bror


världens bästa morfar, de har jag


your hand fits in mine like it´s made just for me


vit stickad


mellandagsrea wihoo

var på mellandagsrean med elin idag. fick med mig lite hem. ett linne, en skjorta och även en ring.



föekylnings elände

blir inge bättre i förkylningen. ska ta bussen tillbaka till östersund idag men som tur är åker vi snart tillbaka.

sleeping is nice

har tillbringat denna dag till att försöka bli frisk, vilket jag inte har lyckats med. låter som en kille, haha. idag kom morfar och ruth hem igen sen kom även moster hit med pizza vilket var otrooligt gott! men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film.



vackra vinter




promenix




härliga härjedalen

sitter på bussen påväg mot härliga härjedalen. ska dit och vara hundvakt så det blir ju trevligt! har gått och blivit dunder förkyld så eet ska bli skönt att komma dit, till fjäll luften. är så jäkla segt att åka buss bara men det är bara ungefär 5 mil kvar nu.



25:e december

har gått och blivit sjuk såhär på juldagen, suger. men men! har varit ute med hundarna i skogen och åkt pulka och skoter, älska vintern.

julafton

har haft en underbar dag i brånan. tog en ridtur med kusinen i morse och har sen bara myst med släkten, paket och en hel del god mat. imorgon ska vi kanske rida lite men sen så blir det pulkaåkning, jappjapp. UNDERBART



grattis fina broder!

dagen före julafton idag alltså. känns absolut inte som de! lite tråkigt men.. har packat en massa nu och ska snart till brunflo för att fira min fina bror som fyller 21 år idag, världens goaste bror! så kusiner,farmor och farfar bla kommer dit.



upp, upp och iväg!

sitter just precis nu och tittar på filmen upp. har absolut ingenting att göra, men visst, det kan ju vara skönt de ibland också. ska titta på ännu mer film sen och bara gosa med min gos till hund.

that´s how it is


hockey en sådan fin lördag

hade en trevlig kväll med linda och eric igår. sen imorse åkte jag in till stan för att se på hockey. tyvärr så förlorade öik med 3-2 mot boden. ska hem alldeles snart och sen ska jag inte göra någonting alls.



en bra dag

började första lovdagen med att åka till järpen med pappa. gick och kika inne på lundhags efter lite julklappar och present till min käre bror som fyller år på söndag! stannade sen och åt och åkte sen upp till farmor och farfar för att hälsa på dom. om en stund kommer nog linda hit och förmodligen eric också, så vi får väl allt se vad vi hittar på!

modo-öik

åhh så skönt med lov! ska alldeles snart iväg på hockey med elin och amanda, modo-öik.

hemligheternas kammare



nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på harry potter faktiskt, tycker om dom filmerna ja! nattinatti

bästa mamii

tisdag alltså, riktigt chill dag faktiskt. tittade på film på engelskan och hade sedan bad. efter midddagen körde jag min mor till träningen och satt där och läste medans hon tränade. har bakat lite kakor nu och sitter och tittar på the mentalist på tv, sååå bra!





Dec. 16, 2012

denna söndag har jag, mamma och min bror bakat pepparkakor. jag har även hunnit göra klart en julklapp och nu ligger jag och ser på film. har sovmorgon till 12 imorgon så de känns skönt!

tredje advent


Dec. 15, 2012

kan ju berätta lite vad jag har gjort hittills den här helgen. igår kom.jimmy hit som jag inte har träffat på ett bra tag, sov här och åkte sen hem i morse. vid 3 gick jag ner på stan där jag mötte mamma och greger så gick vi och kollade på skor. så det blev ett par nya vinterskor. fick sedan på nån pub och drack lite och bara prata. sen köpte vi pizza till middag och lite senare kom gabbe hit så jag fick träffa honom. nu är jag helt själv så ska he igång en film och bara ta det lugnt.

lovely you




uncover

lucia idag alltså. älskar att vara i kyrkan kring jul, det är så mysigt! efter skolan träffade jag william på stan så vi gick och åt sen kika vi på lite skor och sånt. har sån jävulsk träningsvärk sedan idrotten i tisdags så jag kan knappt gå, skönt.. haha nerå men sen så är de nå fel med min handled också, förmodligen en överansträning men av vad har jag absolut ingen aning om haha! 
 

mot skolan




otroligt fina du

åh du är så himla bra min vän!♥

one tree hill, I love you

åh herregud vilken träningsvärk jag har! kan knappt gå hahah. började ju som sagt kl 12 idag men hade inte ens varit tvungen att gå dit. så då gick jag upp till wargen och var med på lindas lektion och efter de gick vi en sväng på stan. är äntligen klar med so:n nu iallafall vilket är riktigt skönt! så ikväll blire till att ta det lugnt.



~appertiff




myjjy va ales

hemma efter en rätt så chill tisdag. hade engelska första där vi skulle göra en podcast och sedan hade vi idrott. det känns i benen att jag inte har tränat på ett bra tag! vill också kunna träna ordentligt! 
iallafall så sitter jag och skriver på religionen nu och ska göra klart den ikväll så får jag sovmorgon imorgon, eftersom jag börjar kl 12.

godkväll alla fina människor

nu intar jag sängen i väntan på att csi börjar.

monday

jaha måndag igen då. helgerna går något förjäkla fort tycker jag! men snart så är det lov, göttans!
slutade runt kvart i tre idag, hatar att ha matte sista lektionen på måndagar när man är som tröttast. sitter och kollar på OTH och myser med hunden just nu men ska väl börja på att skriva religionen vi har tills på onsdag. känns skönare att göra klart de nu så får man sovmorgon till kl 12 på onsdag.

underbara vänner




godmorgon söndag




igår vart de så att jag var först pä hockey när min bror spelade, där vann öik med 2-1 efter de åkte jag till brunflo för att köpa pizza och sedan badade jag, linda och angelica. väldigt trevligt hade vi iallafall!

älskade snö



skönt med en promenad i snöovädret, älskar snööö

someone like you

gick bara till 11 idag, så jädrans skönt. men ska börja på med religions uppgiften nu tänkte jag, tänkte alltså vara lite duktig!
älskar våra allara fulaste stunder min finaste bästa vän

godmorgon torsdag




godnatt alla fina människor



önskar batman och jag

kindly unspoken

hade dans på idrotten idag, eller rättare sagt aerobics eller hur det nu stavas! riktigt kul tycker jag att det är. ska käka lite nu och sen ta en långpromenix med hunden.
 

sweet silver lining

börjar halv 2 idag, vilket är riktigt skönt! vaknade halv tio och har fått i mig lite frukost nu och även kikat på julkalendern. snart kommer även angelica hit. 

when one door is closed, don´t you know, another is open


mys söndag




varför skynda på när den tiden snart är här ändå.

åh vad jag älskar December månad. allt blir så himla mycket mysigare. önskar bara att jag hade fått varit i funäsdalen, med min goa släkt. men dit får jag åka så fort jag får tid! längtar som en tok.

första gången som du ska hålla någon i hand

hemma från kursen nu, nu är det bara vänta på att det ska komma snö så jag kan ta kortet och ba kööra! håller på att fixa inför advent och så nu och bara myser med familjen en dag som denna. 
goaste brodern min ♥

skoterkurs



sitter just nu på skoterkurs och har gjort de från kl 8 imorse. men det är fortfarande ungefär 3 timmar kvar.. riktigt segt menmen. hiho

RSS 2.0