Sämsta

Hade sämsta uppvaknandet imorse. Försov mig till jobbet och vaknade 20 över 6 och jag började halv 7, så hann varken äta frukost eller göra nånting. Så nu känner jag mig helt slut i kroppen och jobbar till 4 så har ju en stund kvar.. Men sen när jag har slutat tar jag bilen ut till stugan och sover där, mysiiigt



Skön eftermiddag

Jobbade idag från halv 7 till halv 5 och åkte därefter till Brunflo. Käkade middag där och sen tog vi ut båten en sväng, jag,pappa,Linda och Liselotte. Badade till och med en sväng vilket var riktigt skönt! Är så himla trött nu, vilket jag dock är iprincip varje dag nuförtiden.



Jobb, hela tiden

Jag bara jobbar hela tiden så känner att jag inte alls har något vettigt att skriva här så de är därför det blir lite tunt med inlägg. Gör iprincip inget annat än att jobba och det är först sista vecka på detta sommarlov som jag har planerat något, nämligen att åka till Turkiet med Lisa, lina och Matilda. Ska bli så sjukt kul och jag kan knappt bärga mig!! iiihh!!!

Kvällar som denna

Har jobbat nu varje dag och känner att de sliter på både kroppen och knoppen,haha. Så ikväll tog jag mig en rejäl avkopplare. Åkte nämligen till faster där även kusinerna var, grillade massa god mat, spelade krocket och bara tog de lugnt. Älskar såna här kvällar. Älskade släkt. Tog sen bilen hem hit till stan igen och ska ladda om för ännu en jobbdag imorgon.


RSS 2.0