we♥it

 
såhär har min helg sett ut. åkte ju till brunflo i fredags, kikade på hockey och sen bara chillade. på lördagen åkte vi till min kusin sixten som fyllde 1 år för att fira honom. vid 5 var jag inne i stan på ishallen där jag kikade när bror min spelade. hann bara se första perioden innan jag mötte upp eric och linda på stan för att äta och sedan gick vi på bio, hypnotisören. vilket var en riktigt spännande film! imorse kom mamma och hämtade mig och jag fick köra till ishallen för mer hockey, öik och piteå, där öik vann med 4-2. fick sedan köra hem igen och har bara gjort lite på svenska provet vi har tills imorgon. börjar 12 imorgon vilket inte är helt fel! nu ska jag snart äta och sen duscha och göra klart provet sen blir det filmmys.

du ser mig som en supernova

äntligen helg! slutade vid 1 idag, då fick jag och amanda hämtning av greger och åkte till maxi för att handla. svängde även in på outlet där jag hittade mig en gosiig tröja. kommer använda den väl under vintern! nu ska jag packa ihop lite grejer och ta bussen till brunflo för att kika på hockey och sen sover jag där. ska på barnkalas åt min goa kusin sixten som fyller 1 år imorgon också. ska bli trevligt som bara den!
 

hamilton 2

hemma från bion nu. såg hamilton 2, måste säga att den var riktigt bra! har duschat också och kikar på csi miami nu och ska snart lägga mig och sova. är trött och det känns väldigt välbehövligt med helg snart.
 

Home is where the heart is

Mitt liv suger just nu. hade skrivit till vårat tal på engelska, allt kapoff borta! less.
slutade iallafall kl 11 idag så då gick jag på stan med amanda. hittade mig en stickad tröja, present till min linda som fyller år på söndag och två texter som jag ska sätta upp på väggen.
nu ska jag börja om från början med engelskan och senare ikväll blir det bio med pappsen,linda och hennes mamma.
 
 

onsdagg

ja men såhär såg min dag ut, efter skolan gick jag på stan med elin och en stund angelica. när angelica hade gått gick vi och väntaed på att elins lillasyster skulle dansa klart. blev sedan så att vi åt på max och tog sedan bussen till ishallen för att kika på hockey. nu kom jag nyss hem och ska fika lite sen lägga mig i sängen. sovgott allihopaaa.
 

u got it bad

ja hade ju som sagt bara idrott idag, vilket var riktigt skönt! när jag kom hem igen kikade jag på lite film, lejonkungen2. älskar såna filmer. sen resten utav kvällen har jag gjort klart engelskan och även svenskan. nu ska jag gå och lägga mig i sängen, har så himla ont i huvudet.
 

we´re on top of the world

har haft en riktigt chill dag idag. ställde klockan på 9, klev upp då och åt frukost. satt sedan och gjorde engelskan tills amanda kom hit vid 11 ungefär. vid halv 1 åkte vi ner på stan för att sedan gå bort till hofvallen, där vi hade idrott. sen nu sitter jag hemma och värmer mig under en gosig filt med goshunden min.
 

all I want is you

har haft en helt vanlig måndag. blev så less på slutet, orkade verkligen inte. när vi hade slutat gick jag och angelica ner på stan en sväng föratt äta och bara prata. kom hem för en timme sen kanske det var. och nu gosar jag med mitt busfrö till hund. ska göra lite engelska sen också. känns även riktigt skönt att börja halv 2 imorgon och bara ha idrott och sen sluta. vi får istället sitta hemma och jobba engelska. underbart.
 

who you are


lördagkväll

blev en riktigt bra kväll igår. runt 8 gick jag till en fin vän och vid 9 kom även matilda dit. vi chillade mest, tittade på film och så. riktigt trevligt. jag och matilda åt nyss frukost och nu väntar jag på att hon ska duscha klart. sen ska vi kika film, äta kladdkaka och måla naglarna och bara mysa.
 

everything is gonna be alright

såhär såg min gårdag ut. efter skolan följde elin och amanda med mig hem, fixade oss lite och gick sen på föreningsfotbollen. efter den gick vi ner på gauter innan vi åkte till tjejerna i klassen. var med dom hela kvällen och hade jätte trevligt! vid 12 någongång gick jag,elin och amanda hem till mig och sov. i morse åkte dom hem och jag var lite duktig och städade mitt rum. vid 4 gick jag och kikade när min bror spelade hockey med johnny. kallt som satan! kom hem för en stund sen och snart får jag nytt sällskap, trevligt!
 

believe

hade tyvärr inte tid att skriva någonting igåår, amanda följde iallafall med hit när vi hade slutat, vi pluggade lite sedan vid 7 drog vi iväg och kikade på hockey med felicia och thyra. idag fick vi stanna hemma och jobba istället för att sitta på skolan en lektion. så det känns väldigt skönt! ska plugga lite nu ett tag sen går jag ner på stan och möter min fina och saknade lindaa. 

army child

 

hatar den här raden

har varit ute på en sväng med malte nu, tycker det är så himla skönt att vara ute och gå! bara gå någonstans, tänka på allt möjligt. duschat har jag också gjort. nu ska jag ta mig lite kvällsfika och sen mysa ner mig i sängen och kika på film.
 

digital controller

har varit en heelt vanlig tisdag. hade idrott sista sen gick jag och amanda en stund på stan. träffade på william och hans kompis så vi pratade lite. gick sedan på gauter och åt,träffade martin en stund där och sedan kom även johan och sen mathilda och anna. traskade sedan hem med musik i öronen. ska ta mig en promenad med hunden nu sen bara chilla resten av kvällen med film.
färgade även håret i går, syns inte så värst  bra på bilden men det är lila/brunt! blev otroligt nöjd

och regnet det bara öser ner

vilket tråkigt väder det blev nu då..! dö regn. men annars är jag ändå på riktigt bra humör idag! känner för att hitta på något kul, så funderar på om jag ska färga håret rött. eller vad tycker ni? kommer se likblek ut haha..  men det är en riktigt fin och varm färg, såhär i höstmörkret.



en helg i åre

sådär, då var vi hemma från en super helg i åre! har haft det hur mysigt som helst med min fina elin. har gjort lite allt möjligt. åkte med hennes moster hem idag, stannade till på donken där vi åt och sedan vidare till brumflo där vi nu sitter hemma hos min pappa. snart ska vi gå upp till ishallen för derby mellan brunflo och öik!

all that I wanted was you

ja igår efter skolan träffade jag linda, vi gick en stund på stan men åkte sen med bussen till brunflo där vi stannade och åt på sibylla. efter de gick vi upp till henne och mös med film. en stund senare kom pappa och hämtade mig så åkte vi ut så jag fick köra bil. väldigt kul var det! dagen idag har varit riktigt skön, slutade 11 satt. gick ner på stan med amanda och angelica och tog en fika och gick sedan för att träffa en annan vän som jag nyss kom hem ifrån. ska vänta på att mami kommer hem nu sen ska vi äta sen må jag packa för imorgon tar jag och elin bussen till åre där vi ska vara i helgen. superkul!
 

i våran galax

finns inte så mycket att säga om dagen, en helt vanlig dag kan man väl säga. ska lägga mig i sängen nu och kika på film. imorgon efter skolan blir det till att träffa min fina linda en sväng och sen ska jag sova i brunflo så jag orkar förmodligen inte skriva något dåå !
 

fotboll

hemma från fotbollen nu. var faktiskt rätt så skönt att sitta där med filt och bara chilla. blev inte så himlans kallt haha. nu ska väl jag och min fina vän elin lägga oss i sängen och sova skulle jag tro. peppa för en ny skoldag!
 

flyger fritt

ännu en ny vecka igång! har haft så himla ont i huvudet i dag vilket absolut suger. efter skolan träffade jag gabriel en sväng på stan. åkte hem tog mig en dusch och har nu även tagit mig en dusch. lite senare ikväll ska jag iväg och kika på fotboll med elin på lövsta och sen sover hon även här. nu ska jag fixa och trixa med lite bilder.
åh jag vill ha tillbaka mitt långa hår!

spectrum

 

ska du me & flya

var som sagt med matilda igår. vi cyklade ner på stan och käkade på donken. satt där en stund och bara pratade. runt halv 8 cyklade vi hemåt igen, eller rättare sagt till kalle. där var vi hela kvällen och kikade på film och bara umgicks. en trevligt filur de där! kom hem vid fyra kanske den var och då hoppade vi direkt i säng. imorse hade vi tänkt ta en buss till brunflo för fotboll men då blev den inställd så istället gick vi till ica, köpte godis och kikade sedan på hannah montana the movie. riktigt gosigt. nu har matilda åkt hem och jag och fredrik håller på med maten eftersom det är bara jag och bror hemma denna helg. ska kolla på oth lite senare också!
två bilder från igår och lite nya smycken.



less på dig

vaknade för kanske 2 timmar sen, har kikat på film och tagit mig en dusch och ska käka frulle nu. känner mig på depp humör idag så tänkte bara vara hemma idag. lite senare ikväll kommer förmodligen matilda hit så då får vi väl se vad vi gör. 
är less på att bli besviken.
 

a phonecall

skönt med fredag! efter skolan gick jag på stan en sväng med elin,amanda och några till. köpte ett par byxor och två ringar. fick även ett paket hem idag som innehöll ett hälsband och 3 ringar vilka jag kan visa imorgon eller något sådant. just nu sitter jag och pratar med min fina vän linus i telefon. blir en myskväll här hemma ikväll, sen får jag se vad jag gör imorgon.
 

I´ve been there, done that

vilket blåsigt väder det blev idag då! hiho. har varit en rätt seg dag idag menmen det funkar ju ändå! kom hem för en stund sen och ska bara ta det lugnt ikväll. känner mig så himla trött och ont i foten har jag så jag vill inte gärna gå. så då myser jag på istället.
 





punkt

såhär känner jag just nu.



bästa mami

kom precis in från en lång promenad med mamma och hunden. var riktigt skönt måste jag säga ! har duschat nu och la mig i sängen nu och pratar i lite skype och så. gosigt.
 

it´s hard to sleep at night without you

 
sitter och pratar med jesper i skype just nu, trevligt är det ! skrattar på som bara den ! btw så älskar jag när det åskar, så otroligt mysigt tycker jag. speciellt när man sitter i bilen eller sitter inne med en film eller så.
 

fina vän

hemma från skolan nu, älskar schemat. så otroligt skönt! ligger i sängen och kikar runt lite på datorn och lyssnar på regnet utanför. ska he igång en film nu tänkte jag och bara mysa ikväll.

hungry hearts

jaha då var helgen slut ! var och kikade på hockey hela dagen igår med nike. såg först j18elit mot j20 där j18 vann. såg sedan brunflo mot njurunda där brunflo vann. fick skjuss hem av min bror efter den och bara chillade. mamma hade även kommit hem från stockholm och hade med sig ett par springbyxor till mig,gulligt. idag slutade vi ungefär halv 3 så då bestämde jag mig för att gå hem och gick sedan ut en sväng med malte. tittar på oth nu och bara myser på.

as long as you love me

ähhhh men snygg ! sitter och lyssnar om och om igen på han, rösten, utseendet !






a long time ago

är hemma från staden nu, fick med mig en kofta, en tshirt och ett halsband hem vilket jag kan visa sen. nu ska jag ta mig en dusch, käka lite sen åker jag och greger till brunflo, hämtar matilda och åker sedan till min stuga och myser. 
 

the way you feeling

vaknade för en liten stund sen och har ätit frukost. gårdagen såg ut såhär, matilda kom hit, vi chillade, gick på ica en sväng, kom hem, gick för att träffa tobias och kalle, gick till donken på lillänge och åt där , gick sedan hem till kalle där vi kikade på film, dumma mej och den var sååå himla söt! vid 2 ungefär gick jag och matilda hemåt igen och la oss i sängen. var en riktigt trevlig kväll. nu ska vi göra oss iordning och sen gå ner på stan en sväng.
 

RSS 2.0