say something, cause you´re driving me crazy

 

I can´t help myself

 
 
hade en jätte kul kväll i vigge igår, på 50 års kalas. massa uppträdanden,dans och skratt så jag fick ont i magen! kom hem någongång mitt i natten och vaknade imorse av att huvudet höll på att sprängas kändes det som, huvva. men nu är det lite bättre iallafall. så jag och min kära bror tog bussen in till mamma vid 12 sen har jag bara varit hemma. är ensam hemma så jag fick använda mig utav mina skills när jag lagade mat hehe. och imorgon väntar ännu en arbetsvecka vilket är skönt för de betyder att även jag snart har sommarlov, ska bli sååå skönt ! bara två veckor kvar så det är bara att härda ;)
 

lycka!

känner mig så duktig just nu och har en sån härlig känsla i hela kroppen. efter att jag slutade idag tog jag mig en låååång promenad för mig själv med musik i öronen. gick hela en och en halv mil! så nu känns det skönt! åh vad jag är glad över att jag fick möjlighet att operera mig, och jag är så glad att det verkligen fungerar också! känns så härligt att äntligen kunna träna igen.



treasure

 
på förra inlägget jag skrev glömde jag att skriva vart ifrån jag har beställt skorna. beställde dom från en sida som heter  http://www.dinskonett.com/
dom var inte heller så himla dyra på den sidan heller, vilket var kanoon! iallafall så är det otroligt skönt med helg, är så himla trött och känner att jag skulle kunna somna när som helst haha. har redan gått halva tiden på jobbet. det känns så himla härligt. ska kika på någon film nu och sen får jag se hur länge jag håller mig vaken. imorgon ska jag iallafall på 50 års fest i närheten utav svenstavik, så de ska bli kuul!
 

nu är ni beställda!

 

promend i regnet

fick sluta en aning tidigare från jobbet idag så jag bestämde mig för att ta en långpromenad med malte i regnet, vilket han nu hatar mig för haha.. men det var riktigt skönt att röra på sig!



hello everybody

har haft en riktigt skön dag idag. vi gjorde knappt något på jobbet, jag träffade sen linda en stund på stan där jag hittade mig lite grejjor. ett par shorts, en tshirt och en jeansväst. jag har även varit ute och sprungit en sväng så nu känns det skönt i hela kroppen!



andra veckan påbörjad

har påbörjat vecka 2 utav 4 på jobbet. går riktigt bra! igår kväll gick jag på bio med linda, angelica och eric, vi såg baksmällan tre och det var iprincip bara jag i hela bion som garvade nästan hela filmen haha.. ska bara ta det lugnt ikväll och sova ska jag göra !


midsommar

hade en jätte mysig midsommar ute i stugan. satte oss nere vid bryggan och bara njöt av solen, tog det lugnt och massor utav skratt! det var ju då jag, mamma, greger, moster eva, hennes man tage och gregers syster lena som var där. åt massor med god mat och pratade långt in på kvällen. fick skjuss in till stan imorse så idag har jag nästan inte gjort någonting, bara tagit det lugnt. ska snart se på någon bra film hade jag tänkt.
 

bästa mamma ♥

 
 

varje gång jag ser dig

fick sluta tidigt på jobbet i dag, redan kl 11 fick jag sluta vilket var väldigt skönt! cyklade hemåt och nu så håller jag på att packa ihop lite saker för att sedan köra bil ut till stugan. ska fira midsommar där tillsammans med familjen och moster och hennes man, så det blir nog trevligt. är där ute tills på lördag och sen åker jag in till stan igen tänkte jag.
 

love you bestiie

 

en fråga

Fick en fråga som jag tänkte att jag kunde svara på eftersom jag aldrig får några frågor direkt här på bloggen!
-Kan du inte göra ett inlägg och berätta om dig själv? Typ hur lång du är, vart du oftast köper kläder, det bästa och värsta du vet? Typ sånna saker :)
 
Ja jag är runt 173 cm lång vilket jag tycker är väldigt långt jämfört med alla andra jag känner haha. jag har ingen speciell affär jag köper kläder i, köper där jag hittar någonting som jag vill ha helt enkelt. det värsta jag vet är att alltid få höra att jag är lång, jag får otroligt dåligt självförtroende utav de! jag hatar även alla sorts kryp och äckliga saker haha.. men det bästa jag vet är min familj och mina vänner. blir alltid på så bra humör när jag är med någon utav dom. 
 

finaste bästa vän ♥




härligt jobb

ännu en arbetsdag. har ett riktigt skönt jobb måste jag säga! jobbar även med väldigt härliga människor. får se om jag och mamma tar en långpromenad senare eller inte.



femtio nyanser av honom

medans regnet öser ner ute ligger jag i sängen och lyssnar på musik och samtidigt läser en bok, nämligen femtio nyanser av honom. den är så jädra bra att jag inte kan sluta läsa! bara det minskar regnar ska jag ut och springa en sväng hade jag tänkt och sen ladda upp för fyra veckors sommarjobb som börjar imorgon.



mitt hjärta slog och jag kunde höra varje slag

 

det finns saker jag saknar

hade en mysig kväll igår med tjejerna. åt middag och hade trevligt hemma hos felicia med massor utav skratt! vid halv 11 åkte jag och elin ner på stan och bara kikade runt lite. sen så sov hon här. idag har jag knappt gjort något alls. efter elin hade åkt så kom en bra vän hit och höll mig sällskap. men nu är jag själv och har precis satt mig i ett varmt bad, känns som om jag börjar bli sjuk..



svart&vitt

 

we knew this day would come

 
igår när jag kom till brunflo åkte jag och pappa ut för att övningsköra lite grann vilket gick jätte bra! tog det sen bara lugnt hela kvällen. idag vid 11 gick jag upp till kastal där jag tillsammans med linda,lisa,kalle,matilda och lisa tittade på alla fina nior som åkte planka. körde sedan in till stan med pappa och nu har jag duschat. snart kommer elin hit och lite senare idag tar vi bussen hem till felicia där några tjejer ska äta middag, får väl se vad vi hittar på efter de men det blir antagligen hur bra som helst!

jag kan inte glömma dig

sista dagen på skolan idag. åh va underbart med sommarlov! efter jag har slutat idag tar jag bussen till brunflo för att spendera lite tid med min kära far.



hey little girl

slutade 11 idag också så direkt jag kom hem satte jag mig ute på balkongen för att försöka bli lite brunare haha. börjar tolv imorgon och har då endast avslutning i cirka en timme sen så har vi sommarlov, känns såå underbart!



härlig löprunda

slutade 11 idag vilket var härligt! gick till mammas jobb där jag väntade på att linda skulle sluta. så när hon hade slutat gick vi en stund på stan och babblade på som vanligt. har varit på lillänge med mamma nu på kvällen och köpt skor och sprang sedan en runda därifrån. var så himla skönt!



måndag

skönt med lite sovmorgon idag. igår kväll pratade jag med en väldigt saknad filur i telefonen innan jag somnade.  har tagit det lugnt nu hela morgonen med frukost i typ en timme haha. ska alldeles snart gå iväg mot skolan i regnet. kan det bara sluta regna någongång?! 
 

helloo

har haft en bra helg i funäsdalen med morfar och kusiner. hälsade på morfars lilla goa valp, vid namn sören. åh fy va söt han va! älskar små gosiga hundvalpar. är hemma i stan nu igen och ligger nu och ser på film innan jag somnar om ett tag. börjar tolv imorgon och har då endast matte vilket ändå känns skönt!



mot funäs

nu är väskan packad och alldeles snart åker vi mot funäs. ska bli så himla skönt. dessutom fyller min söta kusin emma hela fem år idag så då ska vi fira henne lite senare!



studenten 2013

är så avis på alla studenter! var nere på stan igår och tittade när min bror tog studenten i regnet. åh va kul dom såg ut att ha! efter några timmar på stan och flak tittning åkte vi till brunflo och farmor för studentmiddag med släkten. resten utav kvällen gjorde jag ingenting, somnade faktiskt framför tvn ganska tidigt så haha..
ska packa nu för imorgon åker vi mot funäsdalen, underbart ska det bli!
har suttit och redigerat lite bilder nu som jag tänkte visa från studenten.

känslaaaan

åh va underbart det känns i kroppen av att äntligen kunna träna igen! var ute i blåsten och sprang en bit nu på kvällskvisten vilket var helt underbart. känner att konditionen inte är på topp, den är i botten kan man ju säga. men snart såå kan jag träna som vanligt!
hade en kort dag i dag på skolan iallafall och åkte bara hem efter de. sitter och väntar på att csi new york ska börja om ett tag nu.

just give me a reason

går snart ner på stan och möter amanda för att sedan gå och se på dawes dansuppvisning. efter den åker jag till brunflo för att äta en sen födelsedags tårta hiho mums!



mycket kan dölja sig under ett leende


älskar denna


mysig kväll

hade en riktigt mysig och skön kväll igår med matilda, kalle och tobbe. grillade först utanför mig sen så drog vi oss ner mot sjön. där satt vi ett bra tag och bara pratade och tog det lugnt.



RSS 2.0