En ledig dag blev en jobbdag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Skulle egentligen va ledig idag men de va så mycket varor kvar från igår så fick åka dit en sväng idag. Innan jag började lånade jag chefens hund så tog vi oss en promenad i solen, riktigt härligt! Jobbade bara 5 timmar eller nått sånt så de va skönt ändå. Om en liten stund kommer Linda hit så blir det bygget och Petter ikväll👌🏻 sen imorrn efter jobbet åker jag hem till Östersund igen för en helg där.



En utgång i Vemdalen

I lördags efter att jag hade slutat jobba vid kl 18 så gasade jag mot Vemdalen. Där va de lite partaj pågång, de va riktigt trevligt. Va hemma i stugan till runt 12 innan vi tog taxi upp på skalet. Va ledig igår så väntade i Vemdalen på att Linda skulle sluta jobba så åkte vi hemåt mot Östersund. Stannade på vägen i fåker hos hennes syster och käkade lite påskmiddag med hennes familj. Efter maten åkte vi hem till mig och tog de bara lugnt, tror vi somnade vid kl 10 redan, men de va riktigt skönt med tanke på att de blev lite sömn dagen innan.



Missar påsken i storsjö

Åh äntligen är påsken här, bara de att jag jobbar hela påsken och kan därmed inte följa med till moster och storsjö, som nuförtiden har blivit en tradition, en riktigt bra tradition. Påsken är bästa tiden på hela året enligt mig, har alltid så jäkla kul i storsjö med alla härliga människor och alla påhitt. Men får spendera påsken här uppe i Åre i år, känns trist men samtidigt känns de ändå så jäkla kul att komma på jobbet. 



Äntligen piggare

Jobbade kort dag idag, bara ett fjuttigt 14-18 pass. Direkt när jag slutade gasade jag hem mot Östersund eftersom jag är ledig imorrn! Väl i stan mötte jag upp Linda och Jesper på Max för lite käk. Hängde en stund med dom och åkte hem sen. Men eftersom jag bara har legat inne heela veckan och jag känner mig äntligen pigg igen tog jag med Malte ut på en promenad i snöovädret. De va riktigt skönt att få röra på sig plus att jag älskar sånt här väder, så himla mysigt! Får se vad jag hittar på imorrn, ska nog träffa Angelica en sväng men annars är det inget planerat.



Sjukhusbesök

Kom precis hem från ännu en vända på sjukhuset men mest troligt den sista! Känner mig lite bättre nu och har iallafall fått i mig lite mat och håller inte på och avlider av smärta så de är ju bra. Får se när jag är så pass pigg att jag faktiskt kan börja jobba igen, snart hoppas jag. Ikväll kommer iallafall min syster från England hit och hennes kille, har inte träffat henne på jag vet inte hur länge så de ska bli kul!



Besök på sjukhuset

Ringde 1177 igår eftersom halsen och örat värkte så fruktansvärt. Fick mig en tid på akuten och fick träffa olika läkare som till slut kom fram till att jag har streptokocker i halsen och en böld i halsen, så har fått penicillin nu och ska tillbaka på sjukhuset imorrn bitti. Blir även hemma från jobbet några dagar nu, vilket är riktigt trist nu när de är full fart i affären, får hoppas att jag mår bättre snart!



Mysiga dagar

Har sovit hos Sofie och Simon nu i några dagar, och de har varit hur mysigt som helst! Kom dit i söndags kväll, jobbade måndag sen va jag ledig igår medan dom två jobbade så jag hängde där hos dom hela dagen tillsammans med vovven deras, riktigt skönt att bara ta de lugnt eftersom än en gång har förkylningen blivit sämre, tar bara om sig hela tiden.. Är så jäkla less på att va sjuk nu så vill bara bli frisk nångång! 



Snart beger jag mig mot Ljusnedal

Ååååh idag är de fredag!! Är faktiskt ledig i helgen så direkt när jag slutar kl 16 idag så brassar jag mot min älskade morfar på Ljusnedal. Fick även veta igår att mina kusiner från Norge skulle komma dit nu i helgen så de ska bli riktigt kul! Får se vad helgen har att bjuda på. 



RSS 2.0