at the moment, one tree hill


äntligen!

åh haha jag som trodde att jag hade valt rätt till gymnasie men såklart ändrade jag mig.så nu är det samhälle på ög. så jag hoppas att det blir bra! men nu har jag ont i huvudet och känner mig trööött så de suger.
här är iallafall det nya linnet och nya tröjan. från bikbok.

joruu

så då har man tränat också,kändes riktigt skönt ! ska hoppa in i duschen nu och sedan blir det väl som vanligt det underbara onetreehill att somna till.

haha söthunden min !

måndag och ännu en ny vecka

huvva så jobbigt det var att kliva upp i morse. men klarade av dagen utan att vara för trött,får istället överskottsenergi och får damp. så ja haha.. aja kom hem för en liten stund sen och ska byta om nu och sedan åker jag mot öphallen för träning. känner att jag helst hade velat vara hemma och sova menmen.


I´m falling for you

hemma från hockeyn för en stund sedan. öik vann ju då,kung! när jag kom hem åt jag go´middag och har nu duschat. försöker ta fram kläder som jag ska ha på mig och till idrotten i morgon när vi har skidor,som jag är så värdelös på! haha. men aja det kan ju även vara kul att ramla. nu ska jag lägga mig i sängen och mysa framför onetreehill,känner att jag har blivit en aning beroende.

ett leende kan göra någons dag

I have a good feeling.

gnällspik

ja då var det söndag och snart börjar en ny vecka. ska åka och kolla på hockey med elin lite senare. åh är så himla trött eftersom hunden kom och väckte mig i morse och gnällde.aja... nu ska jag göra mig iordning. yeppyepp.

frozen kallt

har varit på stan med elin och linda nu. fick med mig ett linne och en tröja från bikbok. vi tog oss en fika och sedan gick jag och elin till ishallen för att kika på hockey. tyvärr förlorade öik. men vi träffade även matilda och daniel där. nu ska jag mysa lite som jag gjorde igår,myspys.

drar mig ner mot staden

godmorgon på er! vaknade tidigt i dag,ska ner på stan en sväng med min vän linda. får se vad man hittar. men nu måste jag skynda mig göra mig iordning !

lugn hemmakväll

åh underbara helg! har haft en helt normal fredag med det nya schemat,fick även tillbaka no provet. jag trodde att de gick hur dåligt som helst meen det blev bättre än jag trodde. har duschat nu och ska bara ta det lugnt här hemma ikväll och kika på en film eller två eller tre kanske haha.
kom på att jag inte har visat de jag köpte på stan för någon dag sen men det är för att internet har funkat lite som de själv vill.
syns ju inte så bra men jag orkar inte fixa nå bättre.

onsdag dåå

orkar inte med att skriva här längre,kan vara skönt att skriva av sig ibland men det är så himla mycket just nu så det hinns nästan inte med. aja iallafall så duschade jag nyss och ska kika på onetreehill nu,underbart !


ojoj så snygg du är lindaa

förresten duktig som jag är ramlade jag i dag i skolan,eller ja jag halkade hahaa. kan ha varit det fulaste jag har varit med om!

bläbläblä

ne men satan va jobbigt med vardag igen.. känner mig så himla less på skolan så ja. efter skolan hängde amanda med hem till  my place innan träningen började. världens goaste unge!♥ på träningen gick allt sämst,huvva.. aja ska äta något nu och sedan lägga mig i sängen och kika på OTH, lovely.

tänk så liteeeen man har varit haha!

underbar helg!

har haft en underbar helg. i går kom amanda till mig ungefär 7 och sedan gick vi ner på stan där mami och greger väntade och sedan åt vi på restaurang,riktigt mysigt. efter de gick vi hemåt igen och kikade på lite onetreehill. vid 10 gick vi för att vara med johnny och en till. det var mycket trevligt! sov sedan kvar där och vid 1 vandrade vi hem. gjorde oss iordning och sedan var det hockey i en fullproppad ishall. haha. ska duscha nu och sedan packa ihop lite.

gabriel och mandiz

ja då var man hemma igen. var ju med johnny i går,riktigt trevligt! gick hem i morse och hann bara duscha snabbt sedan kom gabriel hit. sen kom även amanda och vi gick runt lite på stan. fick med mig en mascara,tröja,trosor och en halsduk. kan visa bild på de lite senare! nu ska jag kika på onetreehill och om ett tag kommer mandiz hit igen och sover här.


busunge


minnen ♥

sitter och kollar igenom bilder,åh minnen! haha sitter och garvar så tårarna kommer..
men kan inte visa då lär jag väl inte bli så omtyckt haha.

inte mitt starka ämne,om man säger så

heeelg,underbart! är såå trött nu så jag kan typ dö,ja ungefär så är det. hade prov i no i dag,är inte riktigt mitt starka ämne de där! haha huvva.. aja gick väl hyffsat iallafall. fick även se vårat nya schema.känns faktiskt lite bättre än det gamla. så det är ju bra såhär sista terminen innan man börjar gymnasie, ska bli så sköönt! lite senare ska jag nog träffa johnny så ska hoppa in i duschen nu en sväng.yeppyepp.


har inte haft tiid riktigt

har inte haft tid med bloggen.känns bara jobbigt att hålla reda på den också. har haft träningar,skola och annat. har precis tränat nu och ska hoppa in i duschen och sedan lägga mig i sängen med hunden. i morgon är det freeedaaag!

en massaa kuul

har inte haft tid att skriva något i helgen. i lördags morse åktejag in till stan och träffa min vän jimmy. vi hade hur kul som helst kan jag säga! sedan på söndagen fick vi skjuss till ishallen där vi träffade elin,amanda och fanny för att kolla på hockey,öik-piteå. sen åkte vi till brunflo och kollade. och i dag började skolan igen,sug.. tog även spruta mot livmoderhalscancer,hatar verkligen sprutor! satt och kallsvettades och mådde illa,huvva. aja sen efetr skolan följde amanda med hit och vi åkte sedan in på träningen. gick väl sådär,har fått ont i ljumsken så de va inge bra. men nu ska jag fika och sedan bara tare lugnt.

look at us now

förresten så vet jag att bloggen ser så himla ful ut just nu men har inte ork för att göra någonting åt de! men ska försöka orka med de någon dag framöver,får se hur bra de lyckas ! haha.
kikar iallafall på hockey just nu,nu är ni lite uppdaterade,yeppyepp !


helg,underbart!

ja men då vare helg,tjillerill ! direkt efter en seg dag på skolan i dag åkte jag,ebba och linda in till stan. blev så att en mössa följde med hem,en lilaaa. så nu är jag hemma i brunflo igen och vet inte alls vad jag ska göra ikväll,sova antagligen. är hur trött som helst! sen i morgon blir det kanske en skotersväng och sedan in till stan för att vara med en vän. så det blir trevligt!

glad gubbe

hemma från skolan. har varit en helt okej dag faktiskt. har fortfarande ont i huvudet så de sög ju riktigt hårt.
menmen. ska iväg och träna lite senare så det blir skönt!

en träningspass avklarat

hemma från träningen nu. känns som om jag är död haha även kunde jag inte köra hela tiden pågrund av andningen men nu känns det riktigt bra! lär väl ha en jävulsk träningsvärk i morgon,men de får man ta. nu ska jag äta ,muums!

skönt att ha fått de gjort!

så då har halva veckan redan gått,skönt! har varit en vanlig skoldag i dag förutom att jag valde till gymnasiet,så nu hoppas jag bara att jag kommer in! valde i första val samhälle beteendevetenskap på wargen,sen handel på jb och i tredje ekonimi på wargen. men nu ska jag försöka tagga till träning,fys. ska först ut och springa sen in och köra styrka och sånt. känner hur jobbigt det kommer bli redan nu haha.

förresten går det inte så bra att ladda upp bilder här så det får vara lite tråkigt nu ett tag.

börjar bli sjuk..

känns som om jag håller på att bli sjuk,vilket verkligen inte är bra! träningen igår gick ju hyffsat bra iallafall. är trött som bara den nu och har varit de hela dagen,ont i huvudet har jag också haft. menmen! ska bara ta det lugnt ikväll antar jag.

måndag

ojoj vad jobbigt med skola. känner mig less nu,fast det är väl för att man inte har kommit in i de riktigt än. har även varit duktigt och tränat nu,kan ju behövas såhär efter jul. haha. men nu blir det teven och sedan sängen.

längesedan

åh vilken skön söndag! vaknade,tog det bara lugnt och kollade på onetreehill. vid 4 ungefär gick jag ner mot stan för att möta upp ebba och sedan gick vi till ishallen för att kolla på hockey. det var nämligen öiks alag mot övik,där öik vann med 6-1 om jag inte minns fel. det var iallafall väldigt trevligt att träffa ebba igen! har myst ner mig i sängen nu och ska kolla på film pch sen sova,det är ju skola i morgon satt då måste man kliva upp tidigt ikväll. dessutom ska jag till brunflo denna vecka så jag får se om datorn funkar igen. ska äntligen träna i morgon igen,riktigt sköönt!

juppjupp

vaknade väldigt tidigt i dag! skulle egentligen på skotertävling men så blev det inte så kollar på onetreehill nu och vid 5 ska jag åka och kika på hockey i stället.

mys i soffan

har nyss duschat och lyssnar just nu på musik. ska kika på onetreehill och bara mysa ner mig i soffan tillsammans med täcke och hund,mys♥

sommaren,kom tillbaka!

har nyss ätit middag,hur gott som helst! ska äta lite tårta nu och sedan fortsätta med onetreehill resten av kvällen. kan inte somna för jag är så inne i de och vill inte sluta haha. men snart börjar ju skolan igen så måste bryta ovanan och försöka sova på nätterna. nu är iallafall det jag skulle göra med bilderna klart. ska visa sen om jag orkar haha.
saknar sommaren och värmen nu. visst är vintern underbar men nu får det vara nog. nu kan all snö bara försvinna och sommaren komma tillbaka !

stort grattis!

vaknade halv 2 i dag,sen tog jag mig en nästan 1 timmes promenad med hunden vilket var väldigt kallt men skönt att komma ut lite. håller på att skriva ut bilder som jag ska hitta på något roligt med och snart blir det tårta. för i dag fyller greger,min låssas pappa år. så stort grattis!

today I don´t feel like doing anything

har kollat på one tree hill hela dagen och kvällen. så underbart! det är de enda jag har gjort i dag,är trött och känner mig en aning dappig just nu. så nu blir det ännu mer tittande och mys med hunden.


sverige sverige sverige !

ojojoj vilken match ! underbart att sverige vann och är världsmästare ! va uppe och kollade till ungefär halv fem så direkt efter den var det sängen som gällde för jag dog av trötthet haha. vaknade lite efter 1 idag och fick då frukost av min söta mamii. så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fortsätta kolla på one tree hill hela dagen om jag inte hittar på något kul.

one tree hill

ligger i sängen och kikar på one tree hill,underbart! ska kolla på de en stund  till och sedan är det JVM-final som gäller! hoppas att sverige vinner nu.

I want to be forever young

nuså har matilda åkt hem igen,tråkigt. men nu har jag har tagit mig en dusch och fått i mig middag. väntar på att min snälla bror ska ladda över lite one three hill åt mig så jag har något att kolla på fram tills JVM börjar kl 2 inatt. ska försöka hålla mig vaken fram tills dess. men man vet ju aldrig. aja det lär ju ta ett tag att ladda över så får väl roa mig med att kolla igenom lite kläder och se vad som ska bort.

gissa djuren.

gjorda av mig och matilda med hjälp av piprensare,i brist på annat att göra.

vi vet,vi har ett kul liv

hejjjj! ja i går så kom daniel hit och vi kikade på film,lejonkungen 3,bästa filmen är vad det är !
sen när han åkte hem kikade vi på sex and the city till ungefär halv 3. vaknade 2 i morse,sköönt att sova ut. haha. så i dag har vi bara ätit frukost och även gjort ganska kul sak som det blir bilder på. haha. vi har iallafall ett kul liv. satt så vare ju.

tisdag och onsdaaag

ja i går hängde jag och matilda fett. fett fränt. vi var med daniel och jonas och typ frös ihjäl,men vad gör man inte för lite trevligt sällskap. kollade fel på bussen så dom kom aldrig hem,jonas dampa på telefon tanten och slängde mobilen i backen osv... haha tillslut fick dom skjuss hem och vi gick hemåt igen och kikade på lejonkungen. väldigt trevlig kväll ! sedan idag åkte vi till sjukhuset för jag skulle kolla andningen medans matilda läste ett antal bamsetidningar. sen nu har vi ätit mat och ska nog vara med några senare. så hörs hej!

jhjgfghllbgjhm

är hemma nu, var med johnny i går kväll. det var riktigt trevligt. duschade för en stund sen och har även varit ute med hunden. om en liten stund kommer snyggggmatilda hit, kulkulkul ! men nu ska jag mysa med malte lite.


inga bekymmer , man är lycklig var dag

haha åh tänk när man var såhär liten ! inga som helst bekymmer. och världens bästa kajsa.♥

fotboll och storsjöcupen


åh saknar storsjöcupen som en tooook! underbar vecka var vad det var.

i en blå mössa

förevigt ung

en dag på stan

hemma från stan nu. gick runt med gabbe och lucas,riktigt trevligt var det. fick med mig en tröja från gina. ska bara ta det lugnt nu och lite senare ska jag antagligen träffa johnny en sväng. satt så ser min dag ut !

måndag

drar mig ner mot stan och träffar min vän gabriel.

väckt av hunden

hej på er allihopa ! vaknade alldeles nyss av att min hund gnällde och ville upp i sängen så nu kan jag inte sova mera. men det gjorde ingenting ändå,ska ner på stan en sväng vid 12 så nu har jag gott om tid. men nu ska jag äta lite frukost,mums !

it´s a dream that can be real

sitter och lyssnar på justin bieber,så jävla snygg är han ju också ! förövrigt så har jag typ feber som kan gå och dö.
men ajaa nu äre slut med klag,yeppyepp. ska fortsätta med att lyssna på min snygging och sedan kika på någon film eller något sådant,standard. men det är ju skönt så.

ett nytt år

hejhej på er,nytt år och allt! hoppas på ett bra år.
igår åkte jag och pappa till svenstavik och mina kusiner. vi hade det mycket trevligt. direkt vi kom dit tog jag på mig täckbyxorna,tog en pulka och sedan körde vi race nerför backen. tog skotern upp och körde sedan om och om igen. sååå kul! åkte i någon timme. sen gick vi in och fikade och lite sånt. senare framåt kvällen blev vi bjudna på otroligt god mat. resten av kvällen tog vi det bara lugnt. eller vi tog skotern på en sväng också. men det var ju så himla kallt. 20 minus tror jag. i dag direkt jag vaknade,fick i mig lite frukost och sedan på med skoterkläder och ut. tog skotern en sväng även i dag. åkte hem igen vid 3 eller något sådant. så nu sitter jag hemma hos mami igen,har duschat och håller även på att bli sjuk. verkligen inte bra! men det går väl över snart. men hoppas ni hade ett bra nyår !
tog inte så mycket bilder faktiskt,men här är några.

RSS 2.0