romantic

har varit på staden med min bästiis idag. fick med mig en tröja,värmeskydd till håret,ett armband och ett nytt puder. lite sånt där små saker bara. just nu ser jag på tv men ska väl snart he igång en film.



flicka

fy satan va skönt med lov! har bara tagit det lugnt och tittar på film nu, flicka. gud så bra den är! den är verkligen värd att se kan jag säga. ska snart ut till stugan en sväng sen vet jag inte vad jag ska göra.


skolfoto 2012

årets skolfoto



ligger i sängen

godmorgon! ligger i sängen och väntar på att matilda ska vakna, kan ju icke sova nå mer.. ja iallafall så kom matilda hit igår kväll och även tobias och oliver. vi gjorde kladdkaka sen tittade vi på film men jag somnade direkt. men nu är det bara jag och matilda så lite senare åker vi till brunflo och tittar på hockey med nike, sen får vi väl se vad som händer under dagen.

hard workwork

har nyss tränat. var så otroligt skönt! ligger och tittar på criminal minds nu men funderar starkt på att lägga mig, är så oerhört trött.



6e bilden: En bild på dig och en väg du inte barit med på länge.




chillmode on!

skönt att sluta 11 varje torsdag. är så himla trött, så nu ska det bli skönt att snart få lov! ska titta på film eller något nu sen ikväll ska jag nog åka på gymmet och träna en sväng.



på bio med bestii

ja ikväll blev det att jag och linda gick och kika på bio, paranormal activity 4, ville iprincip dö där ett tag. pappa kom sen och hämta mig i stan så fick jag köra hem. ska kika på lite tv nu och sen sova för en ny dag imorgon !



5e bilden: En gammal bild på dig själv.




morrn!

Godmorgon!



new shoes

efter skolan idag gick jag en sväng på stan med greger. fick mig ett par skor, älskar dom! nu är det ju såhär att min madre fyller år idag så nu ska vi fira henne och bara må!
köpta på din sko för 499 kr.

4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv

har tyvärr inte haft någon speciellt konstig tid i mitt liv, inte vad jag vet iallafall !:)

söndag 21/10

hemma från en skön helg i funäsdalen. igår bakade vi tunnbröd, jag, mamma, mina mostrar, mormor och småkusinerna. hur trevligt som helst! efter de åkte vi hem till morfar där vi åt och bara satt och pratade hela kvällen. när vi kom tillbaka hem till stugan tittade jag på film innan jag skulle sova. sen idag packade vi mest ihop oss och åkte till morfar där vi fick middag och åkte sedan hem igen. laddar inför en ny skolvecka!









3e bilden: en bild på någon i din familj




Godmorgon

godmorgon kära läsare. är äntligen i funäsdalen nu. kom fram vid 7 och då åkte vi till morfar och ruth där vi blev bjudna på fika. ska snart iväg och baka tunnbröd men får se om jag är med eller om jag busar med småkusinerna. men nu ska jag iallafall klä på mig och kliva upp.

mot funäsdalen

sitter i bilen påväg till funäs nu. kört bil har jag också gjort. ska stanna på skalet och äta snart också. hade inte så mycket att skriva så ma höres !



2:a bilden : En bild på dig själv som liten




seriös bild, jaja

klev upp helt i onödan imorse. kom till skolan men så kom inte läraren så vi åkte hem. tog bussen till brunflo och gick upp på kastal en sväng för att träffa alla gamla lärare. är nyss hemkommen från farmor nu. tog oss en promenad dit och fick fika och träffade min goa kusin sixten. nu så fort fredrik kommer hem med bilen ska vi ut så jag får köra lite bil.



What friends are supposed to do

When you need me you know that you can count on me like one, two, tree,  I´ll be there for you

1:a bilden: några du umgås väldigt mycket med.


bestisfestisen min!

vilken regnig dag det var idag! det ogillar vi! efter skolan träffade jag min bestisfestis linda och gick på stan en stund. hon fick även sin väldigt försena födelsedagspresent. nu blir det chill hemma, ska försöka läsa lite i min engelska bok eftersom jag har mer än hälften kvar..

dagens outfit iallafall, orkar aldrig ta bilder längre. men jag ska bli bättre!


en såndär lista

tänkte försöka mig på en såndär lista. eftersom jag aldrig har något att skriva. ska göra så gott jag kan med att komma ihåg de, men ska försöka! börjar med den imorgon.
 
1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv som liten
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En till bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

it can take forever to say nothing


en liten pratstund

har haft en helt vanlig dag på skolan. slutade gör ett tag sen och ligger och tittar på oth just nu. har även pratat med linus och max i telefon, trevliga pojkar de där!


haha skönare!

julias ögon

gårdagen blev såhär, jag och elin var och kikade när j18 elit spelade, efter den cyklade vi hem igen och sedan på affären för att hyra film och så. när vi kom hem hade fredrik lagat mat, vilket var riktigt gott! senare på kvällen kikade vi på filmen vi hyrde, julias ögon. riktigt bra var den, tittade även på lite fler filmer. hade en väldigt gosig kväll. nu ligger jag själv och tittar på oth och ska bara ta det lugnt resten av dagen.



someday

hade en trevlig kväll igår. efter vi hade ätit gick vi till ishallen för att möta upp david som hade tränat. gick sedan på mcdonalds och då följde även viktor,emil och per med. vid nio tog jag,nike och david bussen hem till mig och kikade på filmer. mycket trevligt. nike åkte för en stund sen så nu ska jag ta mig en dusch och sedan kommer elin hit.



jappjapp

äntligen helg! slutade vid ett idag och gick då på stan med elin och senare kom även nike, vi tog bussen hem till mig och nu har elin åkt hem. ska snart ta bussen ner till stan för att käka och sedan ska vi nog vara med david. får se vad vi hittar på helt enkelt!

gnomeo och julia

har precis kikat på gnomeo och julia, en film jag verkligen rekommenderar! så himla söta !


all night long

 
ja igår var jag,elin och amanda iväg på hockey. väldigt spännande ibörjan men tyvärr inte i slutet. efter matchen följde amanda med hit och sov. idag gick vi bara till elva vilket var otroligt skönt! har varit ute på en långpromenad i finvädret med malte nu, härligt. men nu så tänkte jag kika på någon film eller så.
 

swedish

sitter just nu och har svenska men snart så slutar vi. går då ner en sväng på stan med elin och amanda och sedan hem till mig för att ikväll åka och kika på derby, öik-brunflo. men ni får ha en fortsatt fin dag !

hoodie

 
home for today. haft en helt vanlig dag idag, inte mått så värst bra men annars så har det varit en bra dag! ska försöka skriva lite på min saga som vi skriver på svenskan. bara låta fantasin flöda då! 

odödlig

 
 
har aldrig något vettigt att skriva känner jag! haha samma sak varenda dag.. 

söndagsmys

har precis ätit middag och sen även fått mig äppelpaj till efterrätt, så nu känner jag mig som en köttbulle. haha. just nu tittar jag på lejonkungen och nästan halvsover. känner att det blir en tidig kväll ikväll eftersom det är måndag och skola imorgon.
 

underbar morgon

vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen och tittar på oth. fick sms av min fina vän linus på morgonen, äntligen har han kommit hem från utlandet ! och snart får jag äntligen träffa honom igen, underbart. funderar just nu om jag ska äta lite frukost, bara jag orkar kliva upp ur min sköna säng.

always kiss me goodnight

har haft en riktigt chillkväll, bara kikat på film och fixat lite på rummet. har inte mycket alls att skriva så ni får ha det så braa!

fina vän

kom hem för en stund sen. åkte på affären med mamma, eller först skjussade JAG fredrik ner på träning. efter vi hade handlat och så gick vi en promenad hemåt. det var riktigt skönt att gå lite. ska väl kika på lite tv nu innan jag lägger mig.
 

varför landa när jag flyger fritt?


saknar fotbollen..

saknar fotbollen som bara den! vill verkligen kunna spela, känna att jag gör något istället för att knappt kunna träna. suger. håller tummarna för att jag ska kunna operera så snart som möjligt och allt ska bli bättre!
 

just friends

hemma efter en kort dag på skolan. älskar torsdagar! ska slå på en film nu och bara mysa med hunden. hade inget roligt att skriva, som vanligt men satt ja..
 

me and my dog


bang bang you´re dead

har varit en helt vanlig dag idag, som vanligt. fick sluta vid halv 2 för vi hade ingen idrott så då gick jag, elin och amanda en sväng på stan. åt lite och träffade även på mini linda och hennes klasskompis. sen så kikade vi bara runt. kring halv 5 gick jag hemåt och har nu ätit och ska väl ut med hunden en sväng.
 

I´d rather be weird cause normal is too boring

hade ju somsagt sovmorgon till 12 imorse, riktigt skönt! kunde chilla lite sådär på morgonen, kan vara det skönaste som finns. hade bara matte och sen slutade vi så då drog jag hem. gjorde klart engelskauppgiften som ska vara klar imorgon. har sen bara kikat på film och lite myssaker. nu ligger hunden i sängen brevid mig och jag tänkte kika på någon film eller så. 
 

RSS 2.0