daylight

skönt med fredag! gjorde mitt sista prov för det här skolåret idag, känns så himla skönt! började 12 i dag och slutade runt 1 och gick sedan på stan en stund med mina brudaar. gick hemåt vid halv 2. ska vänta in att matilda kommer så ska jag, hon,kalle och tobbe grilla och mysa ute i den fina kvällen i kväll.

helt under väder!




fina dag

har haft en chill dag i dag som har bestått utav två nationella prov i spanska. slutade kl 11 och gick sedan på stan en stund med angelica. köpte med mig ett linne, en bh och en tröja som jag fick utav min bror i födelsedagspresent. ska sätta mig på balkongen och steka lite nu och försöka få lite färg hehe.
 

en dag som denna

har haft muntliga i matte nationella idag, haha fyfan säger jag bara! fick precis ett samtal av min läkare så nu tänkte jag planera en idrottslektion och sedan får jag se om jag orkar göra historia eller om jag gör de imorgon när jag är ledigt. älskar att vara lediig!

trevlig kväll

hade en riktigt trevlig kväll med linda igår. tog cyklarna ner på stan där vi åt och gick sedan runt och kikade lite. när vi kom hem igen såg vi på film och fick även sällskap av johan då. riktigt kul!



it´s ma birthday!

åh skönt att det är fredag, och äntligen kom dagen då även jag fick fylla år haha. blev väckt kl 7 imorse av att mamma och greger kom med tårta och presenter till sängen. börjar kl 12 idag så jag har bara tagit det lugnt nu på morgonen, är så skönt. har bara en lektion sen slutar jag så har inte direkt lång dag heller. lite senare idag ska jag och se på bal och sen ska jag ut och äta med mina brudar eftersom både jag och elin har fyllt år.
så det här blir en bra dag!

detaljer från mitt rum


from the moment I met you

åh vilken härlig helg. igår efter att jag och linda hade gymmat, vilket gick huuur bra som helst, åkte jag och pappa upp till faster och hennes kille johan och min kusin sixten. grillade där och bara mös. runt 7 blev jag hämtad och då åkte jag och angelica in på arenan där vi träffade amanda och emilia så vi kikade på fotboll med dom i solen, så underbart! jag och angelica gick hem efter matchen var slut vilket var riktigt skönt i kvälls solen. kikade eurovision en stund också. imorse vaknade jag av att mamma kom hem från rhodos och sen idag har jag bara varit ute i solen i hopp om att få lite färg på benen haha.
 

why ya wanna

var 29 grader i solen imorse när jag vaknade, så det blir ännu en fin dag idag. blir snart hämtad av pappa och åker då till brunflo för att först gymma med linda och prova på hur de går. sen så får jag väl se vad jag hittar på resten utav dagen.

älskar det här vädreeet!


härliga, soliga dag

så jädra skönt att vara ledig en dag som denna. har suttit ute och solat på balkongen ett bra tag nu, och har fått en liten bränna, wiiee. var tvungen att gå in nu för att inte bränna mig. ska åka och få min ridhjälm såld nu om ett tag och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.



tidig helg

åh så underbart det känns! var ju som sagt ledig igår och är det även imorgon! hade en helt okej dag på skolan idag också. älskar det här vädret så oerhört! träffade linda en sväng efter skolan, eftersom hon har varit i london några dagar och jag har inte hunnit träffa henne så det var trevliigt! fick till och med trosor från victoria´s secret av henne, den sötan. kikar på hockey nu och väntar på att maten ska bli klar för nu jäklar är jag hungrig, hoho.
 

ledig dag

fick en ledig dag idag, vilket är otroligt härligt! har hunnit med att göra en idrottsuppgift så de var ju bra. när jag vaknade i morse hade jag fått massa utslag så jag ska till hälsocentralen sen för att se vad det kan vara. är och ska hämta en madrass till sängen nu.



lyckorus i hela kroppen!

var ute i lite mer än en timme med malte och för första gången på flera år fick jag inte svårt att andas. fick ett lyckorus i hela kroppen och vill nu bara skrika av glädje! så bra känns det! har ätit fruktsallad nu och väntar nu bara på att 112aina ska börja.

ni är såå bra!

var inte alls så sugen på måndag idag, dock så är jag ändå glad, har ingen aning om varför haha. var segt på skolan men alla fina vännor gör den så mycket bättre! ska göra ett försök till att iallafall börja skriva på psykologin, får se hur de går. börjar iallafall kännas lite bättre i halsen nu, tror svullnaden har börjat bli mindre nu, så himla skönt! ska därför ta mig en långpromenad med malte lite senare tänkte jag.

lång ledigt




hade en kanon dag igår. följde med elin och hennes familj till sundsvall. gick på birsta och ikea hela långa dagen. var riktigt kul. kom hem runt 8 så du fick jag köra in till stan med pappa. var ensam hemma vilket jag hatar när det blir mörkt haha. men kvällen blev trevlig ändå, med bra sällskap. har duschat och så nu så alldeles snart kommer mamma och hämtar mig så åker vi till min stuga. ska sova där inatt, skönt att komma ifrån allt en stund.

give me love-ed sheeran

känns skönt med lite värme, att vi bara går till 11 imorgon och är sen ledig resten utav veckan. så himla skönt! ska skriva klart historiauppgiften nu och sen ta mig en dusch, får se om jag kanske ser på film lite senare också eller vad jag gör.

härliga helg

har haft en riktigt skön helg. i fredags var jag med några tjejer och firade matilda som fyllde år. på lördagen mötte jag upp linda på stan, vi åt och kikade runt i lite affärer. när vi var less på de tog vi bussen hem till mig där vi såg på sune i grekland och fikade lite. fick sedan skjuss med pappa till brunflo, lämnade av linda och sen åkte jag och pappa på sibylla där vi åt. när vi hade ätit upp åkte jag och angelica upp på badet där vi solade, ibland är det bra att ha en pappa som jobbar där haha. när vi var klar där gick jag till linda där jag var resten av kvällen. vi kikade på film,skrattade i massor och bara pratade. imorse åkte jag och pappa ner till kusinerna i brånan, eller ja jag körde. nämligen så fyller min kusin hela 22 år idag så vi firade henne med tårta och så. körde även hem hit till stan så nu har jag gjort lite matte och ska bara fika och se på tv nu.

nu är det helg

åker och firar min fina matilda som fyller år idag, så grattis till henne!♥

all the little lights

torsdag idag, imorgon fredag och jag har sovmorgon till 12, sååå skönt! lite senare på kvällen ska jag och några andra tjejer fira min vän matilda som fyller år imorgon så det blir trevligt de. ska göra klart ett matteprov nu så det är överstökat och sedan bara se på film resten utav kvällen.
 

valborg

hade en kanon kväll igår. jag och några fina vänner lagade middag här hos mig, fixade oss och åt. lite senare var vi ute på lite roligheter. var en himla rolig kväll med mycket skratt.



RSS 2.0