tjejkväll

hade en jätte trevlig kväll igår med brudarna. var hemma hos emilia där vi grillade och bara mös på hela kvällen. runt tolv kom jag hem och somnade direkt jag la mig haha sköönt.



härligt träningspass

Har precis varit på ett skivstång och konditionspass. Helt slut i kroppen! Förövrigt så har första veckan i skolan varit helt okej,en lugn start kan man helt klart säga. Börjar 12 imorgon så tänkte se på någon bra film lite senare.

The JAM

 
hade en rolig och trevlig dag igår nere på stan med linda och elin. kikade för det mesta när dom hoppade med skotrar mm. när alla hade hoppat och trixat färdigt fixade vi oss några autografer haha. mycket trevliigt! efter jag hade ätit middag tog jag mig en promenad på 7 km i det fina vädret. runt 9 gick jag bort till johan där det var några fler. kikade på en skräckis och cyklade sen ner en sväng till stan och sen hem tll andreas där vi tittade på film. kom hem runt halv 2 och somnade direkt jag la mig då haha. idag har jag varit med linda. tog oss en promenad ner till stan där vi åt på donken(höhö). satt sen och bara solade på torget.
 

hjärtat mitt

 
har inte så mycket att skriva meeen var iallafall och tränade med mamma igår på friskis&svettis. körde ett skivstångs intervall pass, förjäkla jobbigt men skönt efteråt! när jag kom hem tog jag mig en lång dusch och myste sedan för mig själv vid tvn. har börjat bli sjuk nu vilket jag inte alls tycker om.. så ska kurera mig hela kvällen här hemma idag så jag blir frisk höhö.
 

maybe it´s not about the happy ending, maybe it´s about the story

 

in my head

har haft sällskap här hemma sedan i måndags utav angelica. har mest chillat hela tiden. dock så har hon åkt hem för ett tag sen så nu håller jag på att tvätta lite kläder. känner mig duktig, några fler vuxenpoäng haha.



sjukling idag

 
vaknade imorse av att näsan bara rann, ont i huvudet och helt hängig i kroppen. som tur var så kom mamma hem med glass samt godis och halstabletter, go som hon är. ska snart få hämtning av pappa så åker jag till brunflo för att imorgon åka en sväng till sundsvall.

vackra vy

 
känner mig duktig nu. började dagen med att åka till brunflo där jag körde lite traktor med pappa och sedan gick jag och linda på gymmet där vi tränade i ungefär en timme. tog sen bussen in till stan igen. har varit ute på en långpromenad med malte och har nu även duschat.ska mysa med hunden hela kvällen nu.

mysdag

har inte så mycket att skriva direkt. var ner på stan med linda igår och vi pratade en massa, samma som alltid. köpte bara ett par jeans från rut. nu idag har jag bara myst med hunden, duschat och tittat på tv. var ju inte så skönt väder ute så tror idag blir en innesittar dag för min del hehe.
 
 

härligt träningspass!

känslan när man kommer hem efter att ha haft ett en timmes skivstångspass. känns otroligt skönt i kroppen nu, helt slut! så ikväll blir de till att ta de lugnt här hemma med lite film och så.



mot ishallen, idag också

 

black&white//color

 

snart

hade en chilldag igår, låg bara hemma och kikade vänner mest hela dagen. vaknade runt 10 imorse och har bara tagit det lugnt, gjort ägg och bacon till frukost vilket var såååå gott!
lite senare idag ska jag befinna mig på ishallen för att se på när min bror har säsongens första match. känns alldeles för tidigt för att hockeyn redan ska börja!
 

torsdag

hade en chill dag igår. var ute och gick två långa promenader med hunden igår, riktigt skönt var det! körde lite bil, tittade på en bil som vi har fått coh köpte sedan hem thaimat till middag. fick sällskap av min goa hund inatt vilket var väldigt mysigt. gick även ut och gick en sväng igår kväll med angelica, riktigt trevligt med en massa prat! idag ska jag inte göra något särskilt förutom att jag och mamma ska iväg och köra ett skivstångspass lite senare ikväll.
 
 

välkommen hem

ska röra mig neråt mot stan alldeles snart för att träffa angelica en sväng. förövrigt var inatt första gången på två veckor jag sov i min egna säng, kan säga att jag sov underbaaart skönt!
 

mysdag i solen

har haft en mysig dag idag i forsaån med elin och hennes familj, strålande sol och bara hur skönt som helst! när jag kom hem därifrån vilket var runt kl 6 stoppade jag i mig lite mat och har nu varit ute på en promenad i finvädret.



just one more time

 

hemma efter en veckas roligheter

har varit borta i nästan två veckor nu och har inte haft så bra internet så har därför inte kunnat skriva någonting alls här. men nu är jag hemma igen och har haft det såå bra! vi åkte förra onsdagen, jag, pappa och mina kusiner upp mot kalix för släktträff. släktträffen började på fredagen så vi tog det lugnt på vägen upp dit och stannade till i luleå där jag och kajsa badade och solade näst in till hela dagen. på lördagen varje gång vi har släktträff brukar vi spela boule vilket kan vara rätt så kul. i år hade jag så tur att jag vann! haha. på söndagen åkte jag,kajsa,jenny och ann till luleå igen för att titta när kajsa var med på lydnadstävling och så. sedan åkte vi vidare till jukkasjärvi där vi hade huur kul som helst! har provat på SUP(stand up paddling), en hög höjdsbana och även åkt forsränning. åh det var de roligaste jag har varit med om! var in och kikade i ishotellet, åkte och hälsade på en som hade hur många hundar som helst och bara hade kul! kom hem därifrån i fredags och när jag kom tillbaka in till stan hade även min bror och sara kommit hem från turkiet, jag vill också utomlands! efter maten åkte jag med mamma och greger ut till stugan och fick besök utav linda igår. vi badade och bara mös på mest hela dagen. är hemma i stan nu igen och har solat lite nu och så!
 
 

RSS 2.0