Nu är det nära

Har varit en stressig vecka med massa uppgifter man måste försöka bli klar med. Sen i torsdags hade vi mösspåtagningsbal vilken va rätt kul, hade kunnat vara roligare. Gick senare bort på österäng en sväng och spelade kubb. Igår va vi till både idde och sen Julia där de va lite partaj, jag va dock nykter eftersom jag jobbar idag, men kul va de ändå! Imorse började jag jobba vid 7 och har rast just nu och slutar kl 14 så nu är de inte alltför länge kvar. Sen efter jobbet ska jag till Brunflo för att bada, käka och lite så med släkten eftersom jag fyller år imorrn! Ska bli roliiigt!



En finfin bal

Hade bal igår, och ojojoj va kul de va! Började med att vi sågs hemma hos Angelica. Jag, Elin, Amanda och angelica samt våra dejter. Tog lite kort och bara tog de lite lugnt samt käkade lite frukt och så. Vid halv 5 åkte vi in mot stan och hade därefter en riktigt kul kväll! Kom hem igen vid 1 tror jag den va. Sen idag va vi ner på skolan för att ha en muntlig redovisning för att sen sluta. Så då gick jag och några tjejer och fikade och tittade sen på balen. 







Det börjar närma sig

Nu börjar de kännas som om skolan snart är klar, verkligen. Har varit och kikat på baler den här veckan och alla är så himla fina, och snart är de även min tur, på måndag. Jobbade en sväng igår och va sen med Linda på kvällen, kikade på hockey och film samt åt gotta och bara mös på! Just nu sitter jag på vax och håller på att färga håret lite mörkare inför balen och ska efter de iväg och provsminka mig inför balen. Efter de drar jag äntligen mot mitt älskade Härjedalen, dom jag har längtat.







Valborg och mer

Hade en kul Valborg i torsdags. Fick skjuss till Sandra i Kallsta där vi grillade och lite så, fick sen hämtning runt 10 och åkte då in till stan för att möta upp Linda. Hittade på lite härligt folk och hade bara kul. Vaknade upp igår och hade blivit hur sjuk som helst. Så igår gjorde jag inget särskilt utan låg bara hemma. Nu idag har jag varit och käkat lunch med några härliga människor eftersom min fina Matilda fyller år imorgon! Är hemma nu men ska iväg lite senare och fira henne lite till, ska bli kul! Och imorgon börjar vår resa mot Spanien, tar nämligen flyget ner till Stockholm imorrn kväll för att flyga vidare på natten mot måndag kl 4, ska bli så jäkla skönt!




RSS 2.0