underbara påsk

kom precis hem från en kanon helg i storsjö hos moster. har varit ute mest hela tiden och njutit av de underbara vädret! en utav de bästa helgerna! har precis packat upp väskan och vi väntar nu på att pizzan ska komma så ska vi äta lite, är sååå hungrig nu. har under den här helgen fått färg i ansiktet och fräknarna kikar fram ordentligt.



påsklov

nu är det äntligen påsklov och nu far vi mot storsjö och moster! underbart!



a decision

har haft en kort och skön dag idag. började halv nio, badade till halv 11 och fick sedan sluta, väldigt skönt. blev då hämtad av greger så vi åkte iväg på max för lite lunch och åkte sedan till maxi där vi handlade. var för en liten stund sen ute med malte så nu ser jag på one tree hill och bara myser. imorgon åker jag,min familj och angelica mot moster i storsjö så ikväll ska jag packa min väska och göra iordning allt.
 

just be yourself


reload

shueee! snart är det äntligen lov, underbart! går två halv dagar nu och sen så! ska bara ha bad imorgon från halv 9 till 11 så det blir skönt. ikväll förmodar jag bli en chillkväll,som vanligt haha. har absolut ingenting att skriva så då gör jag inte de, hejdoo!

myskväll med familjen

kvällen har jag tillbringat med min kära mor och greger. eftersom dom nu har varit förlovade i 12 år så åt vi fin och otroligt god middag. efter de kikade vi på film, Hypnotisören, och åt även fruktsallad. väldigt mysigt. fixade om lite på rummet tidigare så nu känns det som ett helt nytt rum, så härligt.



promenix på sjön

har variy nere på sjön idag med mamma, greger och hunden där vi fikade och gick runt lite. kom nyss hem och jag sitter nu och ser på eva och adam.


linnet jag köpte igår från bikbok för 99kr.

mysig dag med min fina

så härligt väder det var idag! hade det trevligare än trevligt med min lindis. fick med mig ett par nya solglasögon och ett linne som jag tänkte ha på dop i norge. åt på subway gjorde vi även, nomnom. när jag kom hem åkte jag och mamma på maxi och handlade så nu är jag precis hemkommen därifrån. ska väl röja upp lite här på rummet nu tänkte jag!

en sådan fin lördag

morsning korsning! åh fy tusan så skönt det var att sova i min säng, och gosa med hunden. glädjehopp när man kan hem fick man av lill gosi hunden haha.la mig tidigt igår med tanke på att jag var så himla trött! ska alldeles snart gå ner på stan och träffa linda, var en evigheeet sen, ungefär. 
 

på bussen med musik i öronen och godis brevid mig

sitter på bussen påväg hem mot östersund igen. har haft två underbara veckor på bästa praktiken, goaste julia. är så jädra trött nu så jag längtar som en tok efter MIN säng haha. ska försöka underhålla mig själv på något sätt nu i 3 timmar på bussen !:)



låtsades att det var min rymddräkt


fin dag idag!




when stars go blue




åka kälke i fin vädret




en bra dag!

godmorgon alla fina människor! idag är en bra dag känns det som. nu är det endast 34 dagar kvar tills skiten med halsen ska bort, fyfaaan va skönt! nu ska jag gå ner och äta frukost i min stillhet och sedan busa lite med emma innan jag ska iväg. 

Mar. 19, 2013




waiting for you..

har världens härligaste dagar här i funäsdalen. men längtar ändå hem nu, till min mjuka goa säng, åhh underbart! tänkte göra en uppgift om praktiken idag, om jag orkar vill säga.. imorgon ska jag och min gos moster äta lunch tillsammans så det blir mysigt! nu ropar mini kusinen på mig att vi ska leka så vi hörs !

låtsas som inget hänt

godmorgon! vaknade runt halv 9 imorse så jag har tagit det lugnt hela morgonen. börjar som vanligt kl 11 så jag ska väl gå om ungefär 50 minuter. som vanligt är det otroligt fint väder! inte alls så kallt heller. så ska bara chilla lite nu innan jag går iväg.
 

samma himlar-hästpojken

har haft en härlig helg. igår tog jag och morfar skotrarna upp på fjället till en sjö där vi fiskade och sola. idag kom kusinerna hit så jag, morfar och dom tog skotrarna på en sväng ut i skogen, härliga äventyr. just för tillfället lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt.


saknar förresten min hund just nu.

älskade fredag.

den här dagen på praktiken har i mesta del bestått utav skrattande,pratande om utlandet och kikande på roliga youtube klipp haha. åt precis middag och ska snart åka till morfar, så jag sover där i natt.
 

gammal bilddd

har nattat mini-kusinen nu och ska snart natta´mig själv. blir helt slut efter dagarna, även fast jag inte gör något speciellt. imorgon är det även fredaaag, kanoners! får se vad jag hittar på i helgen, ska försöka köra lite skoter,sola och även träffa kasper ♥ nu ska jag iallafall se på film, ma höres.

lovely

underbart väder har det varit idag! älskar de här stället.



soma

kom precis hem ifrån att ha prövat på ett träningssätt som heter soma. riktigt kul var det faktiskt! det lilla jag kunde vara med iallafall. jag ska definitivt prova de igen så fort jag har opererat mig! idag har jag annars efter att jag slutade myst med min andra moster eva,morfar och ruth. älskar min goa släkt! ska snart kojsa så jag orkar upp imorgon för ännu en kul dag på praktiken. nattinatti goingar!

te mys




sitter på praktiken och dricker te, som varje dag. så himla skönt.

all I need is you

har haft två bra dagar på praktiken än så länge. har börjat 11 sen fått gå hem vid 3. har busat med kusinerna hela dagen så jag är helt matt i kroppen så nu la jag mig i sängen och tänkte se på lite film.



hela goa släkten

har haft en gosig dag med min kära släkt. vaknade runt 11 och sedan tog vi skotrarna till sjön där vi grillade och solade oss i den sköna solen. busade med kusinerna gjorde jag också. tog mig precis en dusch och tar det bara lugnt så jag är pigg imorgon på praktiken.



utstirrad

kom fram för ungefär en timme sedan. hela vägen från stan till hede var det en person som satt och stirra på mig, jätte skönt att kunna sova.. men nu ska jag, morfar och ruth kika på melodifestivalen och bara ta det lugnt.

Mar. 09, 2013

om cirka 3 timmar går bussen mot funäs. ska packa klart de sista och sen bär det av, underbart!



längtar ihjäl mig!

nu har jag fått tillbaka min telefon. fanns hela 7 uppdateringar som inte jag har kunnat göra. men nu är den bra! samtidigt som jag och greger hämtade den fick jag mig ett par nya träningsskor tills jag kan börja träna igen vilket gör att jag blir ännu mer peppad! väntar på att matilda ska komma senare och sen får vi se vad vi gör.



vackra vår väder

ja igår kväll kom matilda hit men vi var så trött att vi somnade direkt. imorse chillade vi och gick sedan ner på stan. gick ner till badhusparken,kikade på kläder och jag lämnade även in min telefon så den ska sluta dampa. så jag ska ner och hämta den vid runt 6. ikväll kommer matilda hit ikväll så tänkte packa klart tills imorgon innan hon kommer.
 

Mar. 07, 2013

ja gårdagen bestod utav lite handling på affären, hämtad utav linda för att sedan äta på via grande och sedan tog vi bussen hem till mig där vi såg på skräckfilm och sedan eva och adam, standard. vid 10 blev vi hämtade av pappa så jag sov i brunflo. idag har jag, pappa och min bror kört skoter i solskenet. åh va underbart! är i stan nu igen iallafall och packar ihop lite tills på lördag då jag beger mig till funäsdalen och spenderar hela 2veckor där för att praktisera, lovely.



älskling

sitter och tittar på film tillsammans med min älsklings nutella, eftersom min pojkvän inte är här.. därför är nutellan just nu min pojkvän.



go brudarna!

ja igår var det riktigt trevligt! var och åt med några goa brudar och firade mandiz. efter de stannade jag och elin i stan och väntade på att william och liam kom in så vi åkte runt i bilen med dom ett tag. imorse chillade vi bara, gick på en långpromenad med hunden och tog det sen bara lugnt. elin gick precis så nu ser jag bara på tv.
 

A thousand years

vaknade imorse vi halv 7 av att mamma kom in och väckte mig helt i onödan, det är ju faktiskt looov! somnade om och vaknade runt 9, gjorde mig en god frukost och har sedan dess bara tagit det lugnt, gjort mig iordning och så! ska alldeles snart gå ner mot staden och möta angelica för en sväng på stan. lite senare ikväll ska ett par tjejer fira amanda som fyller 17 år idag med middag och så, grattis fina mandiz!

king

öik vann matchen med 3-2, kanoon! har myst ner mig i soffan framför film nu, nämligen sista twilight !



sköna söndag

godmorgon söndag! söndagar är sköna, vaknade tog mig en dusch och gick sedan ut på en långpromenad med hunden i solen. ska snart åka iväg på ishallen när bror min ska spela match mot övik om jag inte minns helt fel. 
 

mello och godis

har haft en fin lördag. åkte till brunflo imorse i snöstormen. tittade på hockey med angelica och senare gjorde vi en mumsig kycklingsallad. åkte in till stan vid 3 för att se på j20 som hade match mot björklöven där öik vann med 3-2. sitter och tittar på melodifestivalen nu med godiis.



känslan

äääntligen har jag fått operationstid, 23e april, då jäklar! fyfan va skönt att kunna träna igen, äntligen säger jag bara, så som jag har längtat!

it's friday everybody!

älskar fredag med sovmorgon till 12. ändå vaknar jag nu och kan inte somna om.. så jag ligger i sängen och lyssnar på musik, kanon härligt. snaaart så är det faktiskt sportlov, fy satan va skönt! ska träffa linda på stan idag efter skolan så det blir fint de.



RSS 2.0