I´m bigger

somnade en stund på soffan vilket var riktigt härligt! ska ta mig lite glass nu och bara mysa framför teven där det visas the big bang theory.

en regning dag

det sög på jobbet idag, regnade ju så vi kunde inte måla utan fick istället städa ett hus. det gick rätt så fort så efter de chillade vi bara haha. när jag hade slutat gick jag ner på stan där jag träffade linda. vi gick runt och bara pratade. fick med mig ett par byxor från cubus och trosor från hm.håller på med maten nu sen ska jag ta mig en dusch.

a girl and a boy in the sunset

har duschat nu och även pratat i telefon med världens bästa linus ♥ så nu är jag på bra humör igen. ska kika på tv nu och bara chilla i sängen.

overslept

åh jag är så dålig! försov mig idag till jobbet, vaknade kl 9 när jag börjar och ska egentligen vara nere på stan då. jag fick panik! så jag ringde arbetsledaren och som tur var skulle vi vara precis utanför mig idag och jag kunde komma till halv 10. förstår uínte hur jag kunde försova mig när jag hade två larm ! ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara ta det lugnt och sova skulle jag kunna tro.
hej mongo.

thought of you

ligger i sängen och kikar på björnbröder, så himla bra! ska snart sova så jag orkar jobba imorgon.

yranhelgen

ursäkta för otroligt dålig uppdatering! har haft fullt upp hela helgen. den här helgen var riktigt kul! yran är underbar ! imorse när jag,nike och amanda vaknade gick vi och åt pizza och kebab vilket var otroligt gott sådär på morgonen. nu har dom åkt hem så jag tänkte lägga mig i solen en stund och få lite färg.

take a smile

är så otroligt trött efter att ha jobbat den här veckan! det blir som så tråkigt att göra samma sak varje dag men men så är det. imorgon är det helg och YRAN , underbart! 

yeah that´s right

 
har målat ungefär 100 dörrar idag så är rätt så trött i armen haha. men vädret är ju helt underbart! synd bara att man jobbar.. 
 

my bestfriend

jag har världens bästa vän, ingen slår dig sötnos ♥

believe that you can, and you are half way there


smile at you

 
var riktigt segt imorse men tvingade mig upp föratt jobba. fick inte göra nästan någonting idag, bar ett bord sen satt vi mest vilket var otroligt segt. fick sluta ungefär kl 2 så då cyklade jag hem en snabbis och sedan ner på stan en sväng där jag träffade först linda och nike sen kom även william. så det var trevligt! ska ta mig någon slags middag nu sen sooova. 
 

YOLO

så nu är jag hemma efter en toppen helg i funäs! det har varit helt underbart. i fredags när vi kom dit fick vi fika hos morfar sedan åkte vi till våran stuga och bara tog de lugnt. lite senare gick jag och matilda för att träffa oscar,tobias och jesper vilket var mycket trevligt.på lördagen när vi hade vaknat åkte jag,matilda,mamma och emma fram på byn och kikade runt lite. fick med mig en ny vinterjacka hem ja. vi åkte efter de till morfar i ljusnedal och sen vi 6 åkte vi till hede för att lyssna när min kusin skulle sjunga. det var riktigt gosigt att bara sitta där och lyssna. men framåt kvällen blev det lite kallt så jag och matilda gick runt en sväng och stötte på några härliga grabbar. vid 11 tror jag den var åkte vi till funäs igen och bara myste med film och gotta. idag har vi inte gjort så mycket, åkte till ljusnedal igen och busade med kusinerna,träffade oscar och tobias en sväng, gosade med hundarna och åkte sedan hem. så nu ska jag snart lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon!
kan slänga in lite bilder från helgen imorgon istället.

when you say nothing at all

the touch of your hands says you'll catch me

godmorgon världen!

vaknade för en liten stund sen så nu ligger jag bara i sängen och tittar på tv, har fortfarande lite feber. men idag så åker vi till funäs, åh så mycket jag har saknat matiiilda! ska ta och packa ihop lite kläder om en stund, när jag orkar kliva ur sängen haha. ska väl åka runt 4 så jag har gott om tid! 

bästa jag vet!

tänkte bara berätta att jag har nu lagt av med fotbollen. det suger att jag var tvungen till de men de är bara meningslöst när jag får svårt att andas hela tiden, så fort jag springer. mamma har ringt till umeå där det går att operera så nu hoppas jag verkligen på de! det har ju bara blivit mer och mer också, förut kunde jag iallafall springa ett tag men nu går inte de längre. det suger att jag inte kan spela längre för de är de bästa jag vet!

U smile I smile

har kikat på film nästintill hela dagen idag, har varit riktigt gosigt. har målat naglarna i en fin färg och duschat. så nu lägger jag mig i sängen och kollar på csi. blir inge jobb imorgon heller, mår inte alls nå bra.. men imorgon åker vi till funäs och hoppas då på att jag ska bli bättre! ska bli riktigt skönt att åka dit,chilla runt med matilda och min goa släkt.

wishing you could just sleep forever

vaknade imorse och mådde sämst så det blev att jag stannade hemma idag. har feber,ont i huvudet,mår en aning illa och ont i halsen. de suger. så jag somnade om och sov till tio ungefär då jag pratade med min goa vän filip. hade ett långt samtal med honom vilket gjorde mig på väldigt bra humör igen. tänkte lägga mig i sängen och mysa ner mig till en film och försöka bli frisk. ska åka till funäs imorgon med matilda så då måste jag vara bättre! 
är så less på allt..
 

punkt

att ens humör kan ändras såhär , kände mig så himla glad och att allt var perfekt alldeles nyss , nu är det sämst.

yeah dude

slumrade till en stund på soffan, var otroligt skönt ! ska ta mig en dusch nu sen kika på en film och försöka somna i tid ikväll. 

I don´t care..

har målat hela dagen idag också, det är ju iallafall bra att vädret är kanon fint! får se vad jag hittar på senare för något kul. ingenting antagligen men.
jätte kul inlägg de häär.

tisdaaaag vare ja !

 
har målat staket hela dagen idag, blir riktigt segt efter ett tag, man blir ju iallafall gladare av alla människor som tutar och börjar prata med oss. haha. kom hem för ungefär en timme sen och myser bara med min gosiga hund nu.  blir kanske till att jag och mamii tar en sväng med bilen, då det är jag som kör. haha får väl se hur det slutar ;)
 

en sovstund

låg och kikade på tv också woops så somnade jag. det var riktigt skönt så nu ska jag titta klart på wallander sen sova så jag inte försover mig imorgon.

you were so brave

 
så då var första jobbdagen avklarad! gick ju galant de där serru. när jag slutade åkte jag och greger på affären, eftersom jag är ensam hemma iprincip hela sommarlovet och jag måste ju äta också. är otroligt skönt att ha hela lägenheten för sig själv, chilla mest hela tiden. ska ta mig en dusch nu för att försöka få bort målarfärgen sen kika på en film, alldeles för mig själv..
 

jag ska måla hela världen

hejhopp! började ju som sagt att jobba idag, dagen började bra. försov mig en timme, när jag kommer dit får jag veta att jag egentligen började kl 9 så jag fick sitta i fikarummet en timme. kul.. vi åkte och köpte jobbarkläder och nu har vi lunch till 1 så snart kommer dom och hämtar mig så ska vi måla staket, vart vet jag inte men måla är kul! slutar kl 3 så får se vad jag hittar på då.

onepiece

myser ner mig i sängen med en film för att sedan jobba imorgon.
 

min fina vän

nu är det såhär att jag har lärt känna en av universums bästa och finaste person . han heter linus och är den bästa. första gången jag träffade honom var på en fotbollscup i västerås förra året, redan då tyckte jag att han verkade vara en otroligt bra kille. vi pratar fortfarande, iprincip varje dag. han bor i stockholm, det är rätt så tråkigt med tanke på att jag nästan aldrig åker dit. men han är riktigt snygg och betyder allt för mig. jag är glad att just jag har hittat en så underbar vän ♥

black and white picture

remind yourself that it´s okay not to be perfect.
 
 

smile

there´s gonna be this one.

släktträff

ursäkta att jag inte har skrivit någonting men har haft fullt upp! när jag kom till kajsa i onsdags chillade vi mest, alla dagar fram till på fredag för då tog vi husbussen till brunflo för släktträff. alltid lika kul att träffa alla! fick även köra lite bil, kändes riktigt bra ! sedan i fredagskväll åkte vi barn, jag och mina kusiner till sandviken på dans, riktigt kul var det faktiskt! har aldrig varit direkt på dans så. på lördagen hade boule turnering vilket gick hyffsat bra de. framåt kvällen gjorde vi iordning en eld där vi grillade kolbulle, sjukt va gott de är! satt där och mös till mitt inatten. imorse när jag vaknade fikade vi bara sen åkte alla hem igen. är hemma hos mamma istan nu igen så jag ska ta mig en dusch sen bara ta det lugnt ikväll eftersom jag börjar jobba imorgon, fett segt menmen.
glömde helt bort kameran så jag har bara några kort från när jag,kajsa,johan,andreas och pappa spelade krocket, själv så kom man tvååååa :)

det nya

det här fick jag med mig hem igår. linne-h&m, tröja-h&m, saltvattenspray-h&m, body lotion- åhlens, hårfärg-ica maxi.

a thousand days

vaknade för bara en liten stund sedan, ska klä på mig och sen gå ut en sväng med malte.får se vad jag hittar på idag, måste packa för imorgon åker jag till kajsa och är där till på fredag för att sedan åka på släktträff. ska bli kulkulkul !

love to you

har varit på stan idag med sötaste linda. hittade mig en tröja,ett linne och saltvattenspray till håret. är väldigt nöjd! tänkte att jag lägger in bilder imorgon, har inte ork till de nu. har även varit och köpt hårfärg som jag tänkte färga imorgon. 
 

du klarar det här

har varit ute i stugan hela dagen idag och bara myst.jag tittade hur våran nybyggda brygga blev, har fiskat lite,kört bil och moppe sedan bara gosat med familjen. ska kika på film nu och imorgon åker jag in till stan igen. ska träffa linda en stund sen får vi se vad jag hittar på!
världens bästa bror, jag älskar dig♥

vart jag än går

har chillat här hemma hela kvällen med film,popcorn och cola. har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt. ska nog snart lägga mig för jag måste kliva upp ungefär 10 imorgon och åker ut till stugan och bara myser på.

en helt underbar vecka

har inte haft tid att skriva något på hela veckan, har njutit utav alla snygga norskar och all fotboll denna vecka. har varit riktigt kul! är synd att storsjöcupen bara är en vecka.. kom till A-slutspel men där förlorade vi första matchen, riktigt segt.. ska bara ta det lugnt ikväll sen imorgon åker jag ut till stugan där jag sover till på måndag eller tisdag tror jag.

så liiten

 

someone like you

blev väckt imorse av att min gosiga hund som kom och gosade. så då gjorde de inte så mycket att det var tidigt. är så sjukt pepp på storsjöcupen nu så det är helt sjukt! har träning sen ikväll men annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag.

hela min värld

världens absolut bästa bröder♥

inte alls länge kvar !

nu är det inte alls långt kvar tills storsjöcupen börjar! älska !
skönaste laget♥

turn to you

har varit på stan idag en sväng med linda. hittade mig en kofta, nya benskydd och ett par tofflor. 
kofta från vila-150kr
tofflor från stadium-49kr
benskydd från stadium-149kr
 

RSS 2.0