Helg och massa jobb

Äntligen är det helg och de börjar närma sig resan mot Spanien! Jobbar hela helgen men hade så jäkla gärna vela åkt på forum, fy tusan va kul de hade vart! Menmen, får tjäna pengar istället då. Och nu är de ju bara en dryg vecka kvar, sen drar jag och brudarna till Spanien, åååh va härligt de ska bli! 



Åre för en dag

Åkte till Åre i fredags tillsammans med Amanda, Elin, Vickan, Cajsa och Sara. Va ut på bygget på kvällen vilket va väldigt kul! Även Linda kom till Åre på kvällen. Igår tog jag och Linda tåget hem till Östersund. Fick sen hämtning av pappa på tåget och åkte iväg på Max eftersom jag dog av hunger haha. Resten av kvällen va jag bara hemma, sov och tittade på film. Håller just nu på att ladda upp för att sticka iväg och jobba från 14 till 22.15. 



En skön onsdag

Har haft en skön ledig dag. Har gjort lite på religions uppgiften och fick sen ett samtal och var tvungen att skynda mig ner på stan. Men nu är de bokat och klart, den fjärde maj åker jag, Angelica, Amanda och Elin till Spanien i en vecka! Känns riktigt härligt! Har sen varit med Linda och bara chillat, provat lite balfrisyrer och så. 



En blandad dag

Hade nationella i svenska idag, vilket va ett rent helvete och nu är de så skönt att det är över. Fick sluta lite tidigare från skolan och träffade då Matilda. Gick en stund på stan och åkte sen till henne och Kalle där vi bjöds på kladdkaka. Fick även hjälp med att färga ögonbrynen. Åkte hem strax innan 6 och hann bara byta om sen blev jag upphämtad av Albin och Felicia för att åka iväg och se på ÖFK matchen. Va lite kallt men ändå kul att kika på den! Är hemma nu och ser på lite serier, är ledig imorrn så de känns riktigt skönt!



Älskade farmor

Igår åkte jag och pappa iväg och köpte en ny soffa för att sedan åka till Brunflo. Åkte upp på badet för att sola en sväng, åkte och hälsa på hos farmor och farfar sen va jag bara hemma. Imorse åkte vi och hämta soffan och åkte sen upp till farmor där hela släkten va eftersom hon fyller år på måndag. Vi fikade och busade på med småbarna. Är i stan nu igen och tar de bara lugnt med lite film och så.




Lite bastu

I går jobbade jag, dock inte så länge utan slutade vid 19 så tog då bilen mot angelicas stuga där jag, hon och Amanda bastade, vilket var så jädra härligt! Va där ett tag innan vi senare begav oss hemåt i ovädret. Idag har jag inte gjort så värst mycket. Va ner på stan med Angelica och köpte både balskor och ett linne. Åkte efter de iväg till pappa på jobbet och va där en stund. Åkte därefter ut till stugan för att hämta hem mamma och Greger. Har även sprungit idag vilket gick så himla bra och jag känner mig så lycklig just nu!





Påsk i storsjö

Har haft en riktigt härlig påsk här i storsjö. Kom hit i torsdags och då på kvällen åkte jag och Johanna iväg till några här i byn där vi va till långt in på natten och bara hade de trevligt. På fredagen var det pimpeltävling, dock så stog jag bara och sålde kolbullar och korv, men lika skönt va de, får ju ändå inga fiskar. Efter de så åkte vi hem och käka lite för att senare dra iväg på campen där det var massa folk i och med att ett band skulle spela. Vi dansade, pratade och skrattade i massor. Åkte hem nångång på natten och sen igår var det bara en chill dag. Vid 10 ungefär tog vi skidorna och åkte ut till en stuga där vi va fram till kl 5 kanske. De va så himla skönt att bara sitta i solen, käka god mat och umgås med släkt och vänner. Efter vi hade käkat senare på kvällen tog jag och Johanna bilen bort till ett gäng i byn. Har haft en sån underbar och rolig påsk men är tvungen att åka hem nu idag eftersom jag ska jobba senare idag. 




RSS 2.0