black//white

hade bara engelska på morgonen så vi slutade kl 11. ligger och tittar på OTH nu och värmer upp mig under täcket för att lite senare ikväll åka och kika på skidskytte i kylan.
 

~astrologen




fotbollen

saknar det här i massoor, laget,cupen, alla sköna människor där.

världens absolut goaste


gosigos

 
matchen förlorade öik med hela 7-0 vilket var lite tråkigt. efter matchen skyndade jag mig hem till min lilla hund som var hemma, mös gjorde vi i massor. tittade på film gjorde vi också, snowwhite and the huntsman. nu har hela min gosiga familj äntligen kommit hem så nu blir det mys framför solsidan.
 

gosis

ja igår, tog det bara lugnt här hemma med film och gos med hunden. var med en fin vän senare på kvällen och bara pratade om massa. vaknade vid åtta imorse och kunde verkligen inte somna om så nu ligger jag i sängen och tittar på tv. vid 11 tar jag bussen till brunflo för att titta när bror min har match.



trevlig kväll

hade en väldigt trevlig kväll igår. jag och elin träffade oskar och filip så vi var med dom först en stund hos filip sen så gick vi hem till mig och titta på film och dog lite halvt haha.

längtar tillbaka till värmen+ att jag gillar er i massor


bortom all rum och tid

hade endast nationella i engelska idag vilket gjorde att jag slutade 20 över 9 ungefär. men gick ner på skolan bara föratt äta av den goooda  maten. efter de gick jag upp till wargen där jag mötte linda och sedan gick vi ner till stan där vi var i flera timmar, kikade på kläder och som vanligt fikade vi, tjockisar säger jag bara. har varit ute med hunden nu, tagit mig en dusch och fixat två samarbetsövningar till idrotten imorgon. nu ska jag vänta på att criminal börjar.
 

just keep swimming




relaxing

tog mig ett mysigt bad.



vinterbild

har varit en helt normal tisdag. efter skolan mötte jag upp linda på stan för att ta en fika på törners och prata om massa saker! myspys. har tittat på lite film nu på kvällskvisten. 
 
 

dagens




br who you are




lovely

har varit en underbar helg i storsjö. har åkt massa skridskor på sjön, grillat och bara myst på! fick även köra hem idag, vilket var riktigt kul. har massa bilder på kameran men har inte ork att lägga in dom på datorn nu.



mot moster

kom hem från skolan för en stund sen och har precis packat och snart åker vi mot storsjö och min älskade moster. blir där hela helgen så jag får se om jag orkar med att skriva något men annars får ni ha en bra helg!

helt vanlig torsdag

hade muntliga nationella i engelska idag vilket gick bra. efter skolan gick jag på stan med mina bruds och tog sen bussen hemåt. fick med mig en jeans skorta hem. 
just nu är jag på sämst humör, så jävla less.
 

breaknight

fy satan så bra filmen var igår! men det kändes att man gick och la sig vid 2, halv 3. trött så in i bengen.så nu ikväll blir det till att titta på någon film och sen sova tidigt.



dagens




illusion


shine bright like a diamond

har varit en rätt så seg dag idag måste jag säga! är bara jag och mamma hemma den här veckan så vi chillar här hemma. imorgon blir en riktigt chill dag. har eget arbete fram till lunch och sen ska vi ta hand om niorna som kommer och ska titta på skolan. senare kommer kajsa och theres, mina kusiner in till stan så då ska vi äta på stan sen ska vi på bio och se dom två sista twilight filmerna. ska bli riktigt kul! fast det håller på till 2 på natten så får väl se hur pass pigg jag är på onsdag haha.

sunday

har varit och jobbat hela dagen. så är otroligt trött nu och ännu sjukare.. ligger och tittar på OTH just nu och ska försöka lägga mig tidigt ikväll eftersom jag inte har kunnat sova så mycket inatt pga att jag har hostat som en tok.



dumma mej

skönt med helg! i dag har jag och elin kollat när bror min hade match, där dom vann med 2-1. åkte sedan på maxi och köpte gotta. elin har åkt hen för ett bra tag sen så jag har bara tagit det lugnt och försöker bli frisk. just nu tittar jag på dumma mej och dör av garv! hiho. ska lägga mig i tid ikväll för imorgon blir det jobb.

I miss you

hade endast en lektion idag vilket var väldigt skönt. men efter de så hade vi nå lära känna sak med klassen. sen gick jag lite på stan med william och hade sedan utvecklingssamtal. ja så såg min dag ut iallafall, bara så ni vet.
 

älskade knasboll


shoo bror

haha damp..

I keep on waiting but you never come

har varit hemma i två dagar nu och jag blir galen av att bara ha mig själv att vara med! så imorgon blir det skola. hostar som en galning och så men vafan ;) ska hoppa in i duschen nu och sen lite senare ska jag se på twilight jeppjepp. jag och mina kusiner har förresten bokat biobiljetter för att se båda delarna av sista filmen vilket är på tisdag kväll/natt, ska bli så himla kul!
 

fina fina ni

vaknade imorse och kunde inte prata och hade feber så jag blev hemma idag. har bara tagit det lugnt, kikat på tv och försöker göra klart en recension om en engelsk bok som ska in idag. om en stund kommer också min snälla bror hem med glass åt mig, hur snäll? ska krypa ner under täcket nu så jag blir frisk!
 
världens finaste vänner

I'm going to miss you

var på hundutställning hela dagen igår, med feber och mådde riktigt dåligt men trevligt var de ändå. när vi kom till brånan igen blev vi bjudna på middag av en av mina kusiner och henns kompisar, riktigt gott! imorse kom farmor och farfar och hämtade mig så nu är jag hemma igen. väntar på att maten ska bli klar för jag är hungriiig !



söt sixten

ja såhär fortsatte min dag, blev hämtad av kusinerna, åkte på lite affärer och blev sen bjuden på kinamat, mums! sen åkte vi till faster för att fira hennes kille som fyllde år och sedan åkte vi till brånan. så nu ligger jag här i sängen och grubar mig för att behöva kliva upp tidigt imorgon.. ska åka på hundutställning kl 9 men det blir nog kul! så nu säger jag godnatt!



you´ll be the prince and I´ll be the princess

godmorgon! vaknade vid halv 10, tog då en dusch och har ätit frulle nu. ska ta en buss till brunflo om en stund för att åka till faster för att fira hennes kille som fyller år idag. efter de åker jag till brånan och lillkusinen min. är där tills imorgon, ska följa med på hundutställning imorgon hade jag tänkt också.
 

you are beautiful, just the way you are

köpte mig en ny tröja och ett nytt lite fränt armband

halsfluss jävel

ja igår var jag på stan en sväng med elin och gabbe. senare på kvällen åkte jag och elin och kolla på derby mellan öik och brunflo. efter den var jag en stund med en fin vän. vaknade i morse och har blivit sjuk, halsfluss.. det suger, så nu ligger jag i sängen och tittar på tv och det ska jag göra hela dagen.



RSS 2.0