Hemma på Ljusnedal

Har tillbringat helgen hemma på Ljusnedal. Har haft en jätte mysig helg med en tripp till Röros igår, födelsedagsfirande av mamma som fyllde år igår och lite annat. Igår när vi va i Norge så hittade jag mig en ny vinterjacka till riktigt bra pris! Så de känns bra att slippa frysa i vinter😉 nu idag har jag och mamma varit och gått runt sjön sen åkte vi in till funäs en snabbis också. Har fått i oss lite käk hos morfar och Ruth så är påväg hem till stan nu.


Danmark

Har blivit avsläppt vid färjan och precis klivit på nu, påväg hem mot Sverige och Östersund. Har haft de hur bra som helst här borta! Jag och Erica har gjort lite allt möjligt och Mark har jobbat hehe😉 har varit på långpromenader med hundarna varje dag, kul att se sig omkring lite, och jag måste verkligen säga att de är jätte fint här borta! Så himla mysiga små byar! Igår var vi och shoppade i Viborg, där dom bor, och hittade lite fint som fick följa med i resväskan. Känner dock att jag börjar bli förskyld, igen.. hoppas att de bara går om sig och blir bättre. Nu är de bara den här lååånga resan hem kvar, färja till Göteborg, flyg till Stockholm och sen flyg därifrån till Östersund.


Påväg till Danmark

Är påväg till Danmark för att hälsa på min syster och sitter just nu i Göteborg och väntar på färjan. Har känt mig som en väldigt vilsen människa här nere men de har gått bra, jag hittade ju😉 när jag kommer över till Danmark och Fredrikshamn kommer Erica och Mark och hämtar mig, ska bli jätte mysigt att vara hos dom nu några dagar!


Helgen i sin helhet

Hade hur kul som helst i fredags när Linda fyllde år, sen på lördagen låg jag mest hemma hela kvällen och va sen iväg på hockey. Igår morse vaknade jag upp med nackspärr och hade så fruktansvärt ont, men tog lite alvedon och Ipren och for iväg på jobbet. Jobbade i några timmar och åkte sen på hockey och efter de käkade jag i stugan. Hade förhoppningar om att nacken skulle vara bättre i dag men icke, så blir hemma från jobbet idag i hopp om att den känns bättre imorgon!


RSS 2.0