Taggad på flytt

Hallå där! Tisdag idag och jag har varit ledig från jobbet, vaknade dock imorse av att hela kroppen värkte, halsen gjorde ont och huvudet gjorde fruktansvärt ont.. men har ändå fått saker gjorda idag! Flyttar ju till min egna lägenhet imorgon så har ägnat hela dagen åt att packa ner de sista, hämtat nycklarna, varit och handlat lite grejer till lägenheten och även lite till mig själv från lager157! Ska egentligen jobba öppning imorgonbitti, men känner mig inte alls bra så blir hemma för att kurera lite så jag är frisk tills nästa vecka då jag far ner till Stockholm för att göra tester till polisutbildningen! Så imorgon ska jag mest bara flytta in alla grejer i lägenheten och bara ta de lugnt!



En kväll i Åre

Befinner mig just nu i Åre hemma hos Ronja. Åkte hit igår efter att jag hade slutat jobba, va dock inge kul alls att köra eftersom de va snöstorm mest hela vägen och man såg absolut ingenting! Men tillslut kom jag fram! Då for vi och köpte grejer till tacos och åkte vidare till Duved för middag där. Åkte sen in till Åre igen och vidare bort på bygget. De vart en riktigt rolig kväll ute och Daniel Adams ray va riktigt bra!

Stannade till på Max innan vi gick hem. Nu imorse när vi vaknade åkte vi ner på bageriet för att käka frukost vilket va dröm!😍 Ronjan har nu åkt iväg för att jobba och jag funderar på att börja dra mig hemåt mot stan igen.


En riktigt bra lördag!

Har haft en riktigt härlig lördag! Jobbade först mellan 9.30-15, gick sen på gymmet en sväng fram tills kl 16, då gick jag upp på relaxen på jobbet och bastade lite och så, vääldigt skönt! Va klar där strax efter kl 17 tror jag och gick då hem för att käka.

Nu på kvällen har jag varit hos Angelica och kom precis hem därifrån! Hade jätte mysigt, kikade på mello, snacka och bara umgicks, hur trevligt som helst!! 
Jobbar imorgon igen så tänkte försöka sova nu så jag är någorlunda pigg!


Min helg

Har haft en jätte skön helg! Jobbade första dagen på förskola i fredags vilket gick superbra! Tränade sen en sväng på kvällen med Angelica. På lördagen åkte jag till kusinerna för att vara barnvakt, så va där och hade kul i några timmar. Vid 5-tiden åkte jag hemåt för att sedan möta upp Kajsa, Therese och Jenny för middag och bio! Käkade på bbq garden vilket var sååå gitt! Kikade sen på fifty shades darker, har längtat så jäkla länge efter den filmen ju, och jag tyckte faktiskt att den var mycket bättre än första filmen!  På söndagen tog jag de bara lugnt eftersom jag började känna mig hängig. Jobbade igår men mådde inge vidare så blir hemma från jobbet idag.. ska bara dit på lönesamtal och efter de ska jag bara vila och försöka bli frisk!



Min lediga dag

Har varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt när de är så fint väder, dock lite för kallt! Men ställde ändå klockan på 8 imorse och gick iväg på gymmet och hängde där ett tag, riktigt härligt! Sen mitt på dan åkte jag till farmor och farfar där även småkusinerna var så busade lite med dom också! Har även hunnit fixa med bilen, börjat måla min byrå som ska bli vit tillslut, samt varit på hockey nu på kvällen.

Imorgon öppnar jag på jobbet så ska upp halv 5 imorgon bitti så ska försöka sova nu snart tänkte jag!


Min lördag

Har jobbat idag fram till kl 3 och for sen för att kika på lägenheten jag ska flytta in i, JA jag har hittat en lägenhet! Och den var hur mysig som helst, kommer nog trivas väldigt bra där! Den ligger väldigt centralt, är inte alltför stor men den duger gott och väl! Får flytta in i början på mars, så de känns riktigt bra! Efter de va jag iväg och kollade på hockey och har nu käkat god middag här hemma! Kikar just nu på mello och bara myser och laddar för jobb imorgon igen!



Onsdag

Kom precis på jobbet och börjar om en liten stund. Skulle ta bilen ner på stan imorse och träffa Linda men då va bilen helt stendöd så måste mest troligt köpa nytt batteri... men då hämtade Linda mig istället så vi har vart på stan nån timme! Jobbar du fram till 10 ikväll så ska väl bara hem och se serier då. Är ledig imorgon så får se vad jag gör, tänkte försöka träna en sväng iallafall! Sen på kvällen ska jag och fika med tjejerna mina, ska bli så mysigt så!



RSS 2.0