helgen i sammanfattat format

har haft en riktigt trevlig helg. i fredags gick jag en stund på stan med linda, tog mig sen en promenad där jag väntade tills pappa slutade och jag körde hem till brunflo. i lördags var jag, pappa och linda ute med skotrarna på dan och senare på kvällen såg vi på hockey och gick sen och bada &bada med mera på badet. sen igår åkte vi in till arenan för att titta när j20 spelade och åkte sen och åt på max. åkte hem en stund senare och kollade mest på gossip girl. den här dagen har varit som en vanlig måndag, alltså halv dag med skola. har även klarat A fasen på körkorts teorin så de känns ju som skönt de!



fredag~lycka




torsdag 23 januari

bara en dag kvar till helg, ska bli sååå skönt! börjar tolv imorgon så går alltså en rätt så kort dag ändå. denna torsdag har jag som vanligt varit i skolan hela dagen, vid halv fyra hade jag min allra första körlektion på körskolan så har gått och varit nervös hela dagen haha. men de gick faktiskt väldigt bra! nu gäller de bara att plugga i massor och försöka få in allt i huvudet.

söndag

Denna söndag har bestått utav one tree hill tittande och körkorts plugg i massor. Känns bra att äntligen ta tag i det här med körkortet,längtar enormt mycket tills det är mitt. Sen imorgon har jag sovmorgon och börjar kl 12 men hade tänkt gå upp i hyfsad tid än och ut och springa en sväng.

hej mitt vinterland




I see fire




wohoo fjärilar i magen

skönt att äntligen ha helg! hade lek på lektionen idag och fick sluta lite tidigare så jag,felicia,angelica och amanda gick och tog en fika. gick sedan runt ett tag på stan. blev riktigt trevligt faktiskt. har lyckorus inom mig just nu, kan bara inte sluta le haha. ikväll blir det en chill kväll, och bara ta de lugnt framför någon slags film.
 
 

ni är så bra, varenda en av er!

har haft rätt så fullt upp den här veckan, då de är sista veckan på terminen. är helt tom i huvudet känns de som och skulle helst bara vilja sova resten av livet. men så blir de ju inte. har suttit och pluggat hela kvällen vilket inte har gjort mig de minsta klokare. har prov i morgon och kan inte mycket, känns bra..



med knut i håret

har precis tagit mig en dusch nu efter att ha varit ute med malte. tänkte kika på några avsnitt av gossip girl, har fastnat i den serien helt enkelt. och imorgon är det torsdag och sedan fredag och sen helg igen. så de är ju väldigt skönt, faktiskt! träffade linda en sväng efter skolan också, surrade på som vanligt om allt bara.
 

lite bilder från julhelgen i härliga härjedalen

 

RSS 2.0