unified - in love

riktigt skönt med helg nu! även om det inte direkt har varit en jobbig vecka haha. men om en stund kommer min fina matilda hit så då ser vi vad vi hittar på för något. just nu sitter jag och funderar på om jag ska klicka hem ett par vanliga smala ringar. tror nog att det blir så!
 

en fluffig liten blomma

har endast legat i soffan idag, myst med hunden och kollat på film. nu tittar jag på tv i väntan på att csi miami ska börja. snart kommer även mina kära mostrar hit ! ska bli trevligt att träffa dom igen. börjar kvart över 8 imorgon också och slutar sen kvart över 1 tror jag. ska då ner på stan och träffa min linda en sväng.

superman

hade kort dag idag, gick till 11. hade bara engelska lektion och fick sen sluta. vet inte alls vad jag ska hitta på nu, ska kika lite på tv iallafall nu.

efterlyst

kom precis hem. var ut till stugan en sväng och sedan åkte jag och amanda och kika på fotboll. fick sedan hämtning av amandas mamma och nu har jag duschat och gjort mig iordning. kikar på efterlyst nu och ska väl snart lägga mig i sängen eftersom jag börjar kvart över åtta imorgon.
 

drunk

ja idag har vi spelat fotboll med klassen och efter lunch träffade vi våra mentorsgrupper och fick sedan sluta halv 1 vilket var rätt så chill. gick på stan med elin och amanda en sväng men nu är jag och amanda hemma hos mig. ska äta alldeles snart sedan ska jag få köra ut till stugan och sen ska vi på fotboll och kika.
 

the smile on your face

ännu en skoldag avklarad. klassen känns verkligen bra, garva får man verkligen göra! gick till halv 2 idag sen gick jag ner på stan där jag mötte matilda. vi kollade runt lite men bestämde oss för att äta så vi gick på gauter. efetr en stund kom filip och sen kom även albin en sväng. och en stund senare kom gabbe och björn. vi åt upp sen gick jag hem och ska väl fick lite mat.
 

första skoldagen

första skoldagen, check!
kändes riktigt bra att träffa dom nya, lite stelt var det allt men det blir ju bättre! hade mest upprop och sånt idag. slutade vid 1 så då gick jag och elin en stund på stan, fikade och bara pratade. ska ut med hunden en sväng nu sen känner jag för att sova haha.
 

tagga skola !

har varit och kikat på hockey hela dagen, väldigt trevligt men kallt som bara den! bror min var väldigt bra tyckte jag, efter öik matchen spelade brunflo så vi stannade och såg på den också. sedan fick jag och amanda skjuss hem av mormor och sen kom elin hit. vi har lagat mat,och endast chillat och peppat inför skolan! är lite smått nervös nu faktiskt! men det blir kuul !
 
hejhej vi är normala.

en vacker dag har jag glömt dig

godmorgooon! 
en sådan regnig dag det var idag då... då passar det ju perfekt med lite hockey! ska se när min goa bror spelar, världens bästa är han faktiskt. får se om jag tittar när brunflo spelar senare också, har inte bestämt mig. men nu ska jag klä på mig och fixa mig sen så kommer min mami och hämtar mig! förhoppningsvis får jag köra, yeppyepp!
bild sedan midsommar i år. världens bästa bröder säger jag bara!

telephone

sitter och pratar med min fina vän filip och får allmänt goda råd. bästaste filip ♥

spartacus

ligger i sängen och väntar på att spartacus ska börja. imorgon är det att titta på hockey som står på schemat, väldigt trevligt! nu är det ju bara en dag kvar utav lovet innan skolan börjar igen men det känns faktiskt ganska kul att börja igen, nu när det är på en ny skola och nytt folk och sådär.
 

a smile for you


nya clothes

vaknade runt 11 imorse och har nu duschat,varit på affären en sväng och ätit frukost. lagt in bilder från kameran har jag också gjort.
får se vad jag får för mig att göra sen, antagligen ingenting då haha.

jacka lindex / tröja h&m / halsduk monki / huvtröja gina tricot


love you, bestfriend

 

domino

idag blev det en hel dag på stan med elin. fick med mig en hel del. en ny höst jacka, en halsduk och två tröjor. har tyvärr kameran i brunflo så kan inte visa dom, får se om jag får hem den imorgon så ska jag visa allt jag köpt! väldigt nöjd är jag iallafall. tänkte duscha nu sen blir det bara mys här hemma resten av kvällen.

I´m in love with the thought of you

igår morse tog jag bussen till brunflo där jag träffade linda och angelica. vi bara chillade,tog lite kort och kikade på film. vid 4 gick jag ner till pappa dit elin kom. vi åt på sibylla sen åkte vi med min bror in till stan för att kika på fotboll. kollade en liten stund på den men bestämde oss sedan för att istället gå och kolla på hockey. när hokcyen var slut gick vi hem och cyklade sen ner på stan där vi träffade viktor och hans vänner en stund. cyklade sedan hem igen och bara tittade på tv. så såg våran kväll ut iallafall. nu är jag själv och ska väl fixa iordning lite på rummet.

kossa muu

igår kom angelica hit. vi gick en sväng på stan men hittade inget så vi cyklade till dollar där vi köpte gotta och drog sedan hem. väl hemma gjorde vi mat och kikade sen på film. vid 9 gick vi ut och gick en sväng. älskar att bara gå omkring. när vi sedan kom in igen tittade vi på en film och mös på som bara den med ljus och gotta. imorse gick vi ner och mötte linda på nfi, hon skulle klippa sig så vi väntade där på henne. när hon var klar gick vi till staden och kikade på kläder och sånt. nu är jag hemma igen, själv också. ska ta mig en skön dusch nu!
några av bilderna från helgen i funäs.

seventh heaven

godmorgon! 
vaknade för en liten stund sen och har precis käkat frulle. sitter bara och tittar på tv just nu. lite senare kommer min fina vän angelica hit. vi får se vad vi hittar på för något kul då.

paddling och mys med släkten

är hemkommen från funäs nu iallafall! har haft en underbar helg med släkten. i fredags när vi kom dit var vi och hälsade på morfar en sväng och åkte sedan till stugan för att packa upp och så. på lördag morgon vid halv 10 befann vi oss vid topsport där vi fick oss en varsin flytväst. åkte sedan vidare en bit till kanoterna. vi började sedan paddla, stannade till några gånger föratt fika och så. var tillbaka vid bilarna igen runt 2. åkte då hem till morfar på ljusnedal igen där vi beställde pizza. åkte och hämtade dom och sedan åt vi, som bara den ! satt och bara njöt av sällskapet resten utav kvällen. imorse blev jag väckt utav emma (min kusin) som tyckte att jag hade sovit klart så då gick jag och busade med henne och axel. lite senare kom även mina andra kusiner,julia och oscar men dom stannade inte länge utan åkte tillbaka till norge igen. fick sedan middag och glass utav morfar och drog oss sedan mot stan igen.
har massor utav bilder som jag kan visa imorgon eller något !:)

It´s the little things that makes life big

blev väckt för en liten stund sen av mamma. skulle egentligen följa med till stugan nu på förmiddagen men jag stannar hemma. så jag hinner duscha och packa. ska även klippa mig idag, samtidigt som linda. efter de kommer mamam och greger och hämtar mig så åker vi till underbara härjedalen. ska nämligen gratta morfar, fyllde ioförsig år för ganska länge sen men vi ska ut och paddla imorgon bitti och sen bara umgås. ska bli så himla kul! kusinerna från norge kommer också, som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge. nä nu ska jag hoppa in i duschen!
underbara härjedalen

solsken

har äntligen fått träffat min fina elin! när hon kom hit tog vi med oss malte och gick ut en bra sväng i fin vädret. när vi kom hem igen var mamma hemma. vi beställde pizza och sen gick vi ut en sväng igen. har bara suttit och pratat om allt möjligt. 

vackert vädeeeer!

vaknade imorse och såg att det var vackert väder ute. så jag klädde på mig och gick ut med malte. sedan åt jag frukost på balkongen, mysigt. har målat naglarna nu och ska gå ut och sola lite. snart kommer greger och min mamii hem också, har saknat dom! 

gameday

ja idag har jag varit uppe hos min söta farmor och farfar där jag blev bjuden på fika. gick sedan hem med malte och bara chilla. hade sen match vilket gick hyffsat bra. och nu ska jag hoppa in i duschen sen bara mysa med mig själv.

me in glasses

blev ändrade planer, tar med mig hunden och åker till brunflo istället! ska ju ändå dit imorgon och det är ändå läskigt hemma när det är mörkt och man är själv. imorgon ska jag äntligen få träffa min fina elin, känns som hur länge sen jag träffade henne! sen ska jag även spela match, även fast jag har slutat.
 

tummen upp

dagen spenderades nere på stan med linda,eric och marcus. var riktigt trevligt! haha. fick med mig lite smågrejjs hem bara. ska träffa en vän lite senare skulle jag tro.

over the moutains and the sea

blev väckt imorse av att mami ringde vid halv 11. men det var lika bra de. ska ner på stan om en stund och träffa linda,eric och marcus. ska bli väldigt trevligt att se eric och marcus igen! nä nu måste jag fixa mig iordning och gå ut med malte en sväng.
snuffsen min

baby monkey

ja igår när angelica kom hit tog vi cykeln bort på maxi där vi köpte hårfärg. cyklade sedan ner på törners där vi fikade och cyklade sedan hem igen. när vi kom hem färgade hon mitt hår, blev väldigt bra! mörkbrunt blev det. sen kikade vi på onetreehill. vid 6 var hon tvungen att åka hem så då blev jag själv. gick ju sedan på promenad. imorse vaknade jag av att malte var gossjuk. och funderar på att bara lägga mig i sängen och titta på film idag.
 

love to walk in the sunset

kom precis in från en promenad på en och en halv timme, vilket jag tyckte var väldigt bra! skönt var det också. älskar att bara gå,man vet inte vart man ska utan bara går med musik i öronen. sen är det ju bara ett plus att man har en söt liten hund med. ska byta om till mjukiskläder nu och mysa ner mig och titta på film.
 

jag har glömt dig en vacker dag

igår på bion var det mycket trevligt. haha. när jag kom hem vid halv 11 tog jag mig en sväng med malte, rätt så skönt att bara gå en sväng sådär på kvällen. imorse vaknade jag av att min fina vän filip ringde. alltid lika kul! ska äta lite frukost nu och sen om en stund kommer angelica hit så då får vi se vad som händer. blir antagligen till att färga mitt hår, eftersom allt rött har åkt ut och det är bara längst upp det är rött.

lång promenix

har varit ute på en långpromenad med hunden. var riktigt härligt faktiskt! ska byta kläder nu och sen drar jag mig ner mot stan till angelica och erica.
 

brown eyes

 
 

världens bästa

blev inte till att vara med john idag så ska och kika på bio med angelica och erica lite senare! ska göra mig iordning och sen ska jag gosa lite med hunden min. världens bästa ♥

always and forever


en trevlig kväll

var på hockey igår, med lisa. efter de när jag var påväg hem fick jag sms av viktor så jag vände om och var med honom istället! satt hemma hos honom en stund och bara chilla, cyklade sedan till några av hans kompisar. sen skulle vi gå ut en sväng men jag bestämde mig för att dra mig hemåt till hunden min. ska inte behöva vara själv hela dagen iprincip. är ju hundvakt hela den här veckan eftersom mamma och greger åkte till åland, ska få en ny parfym för de så då var de värt! får se vad jag hittar på sen, vet inte om john kanske kommer hit.
 

röda små bär

sitter och mumsar i mig smultron, så underbart gott! 

håll hårt

var på fotboll med linda, sötare unge får man leta länge efter! vi skrattade på som bara den, träffade sebastian en sväng gjorde vi också. idag har jag jobbat som vanligt, fick sluta lite tidigare så det var skönt! imorgon ska vi jobba fram till lunch sen slutar vi. vi blir även bjudna på pizza, så jag klagar inte! nu ska jag ta mig en dusch sen bara ta det lugnt. nu är mamma och greger hemma igen så nu behöver jag inte laga mat heller. hiho.

cute puppies

är fortfarande sjuk, har ont i foten som bara den men vafan. har målat bänkar och en trall idag och sett så underbart söta valpar! så jävla söta så det finns inte. hade tänk kolla på fotboll senare men får se om det blir så. åker iallafall till brunflo och sover där inatt eftersom där har jag inte varit på hela lovet ungefär. haha. 

sjätte augusti

foten gör så satans ont! som tur var va det ingen spricka eller så utan nu blir det bara till att vila foten. får se hur pass bra de går när jag ska jobba i veckan. sitter och tittar på tv och myser med tända ljus och varm choklad. 
 

jag saknar dig mindre och mindre

ja igår blev jag hämtad på motorcykeln och åkte ut till stugan. tog det bara lugnt, körde lite bil och målade. har fått så himla ont i foten också så vi åkte in på akuten idag, blev lindad och ska på hälsocentralen sen och röntga tror jag så får väl se vad det är sen då. är även sjuk, så jag har ont i huvudet och halsen. känns inte bra de här.. skulle egentligen jobbat idag men de gick ju inte när jag inte får på mig skon.. 
en liten malin, en liten argo och världens bästa morfar ♥

grått

morrn morrn! vaknade och kan knappt svälja pågrundav halsen. sug. snart får jag hämtning och åker ut till stugan där jag sover inatt. imorgon blir det jobb igen men sista veckan! otroligt skönt. 

blue ocean

kom precis hem. har varit och träffat viktor och hans sköna vänner. haha. ska kolla på någon film nu i sängen och sova eftersom jag egentligen inte ens skulle ha gått ut när jag var sjuk. imorgon blir det stugan iallafall, ska bli otroligt skönt!

sjukling..

vaknade i morse och hade ont i halsen, huvudet och feber. känns inte alls kul.. skulle egentligen cykla ut till stugan idag men kände att jag inte orkade utan bestämde mig för att bara vara hemma och mysa i sängen med film. istället kommer mamma och hämtar mig imorgon så sover jag ute i stugan då. hatar att så fort jag blir frisk blir jag sjuk igen.. 

jag saknar de vi hade, du och jag

skönt med helg nu! har inget gjort någonting på jobbet idag, åkt bil,tittat på tv,sovit och städat ur ett förråd bara. sen så fick vi sluta halv 2 så det var skönt. om en stund kommer min vän gabriel hit så vi får väl se vad vi hittar på. 

biomys

har varit och kikat på bio med min bästa vän linda nu, cockpit blev de. åh jag älskar såna filmer! höll på att dö av skratt! det var iallafall skönt att träffa och prata med linda, älskar när man kan prata om absolut allt.ska lägga mig i sängen och kika på csi miami nu innan jag ska sova för att jobba sista dagen före helg. det känns otroligt skönt att bara ha en vecka kvar att jobba!

en kyss med vinden

puss

tack vare dig

 

nya jeans

här är byxorna jag köpte igår från cubus för 199kr.

RSS 2.0