hey nice to meet you

var ett tag sedan jag var på skolan nu, men första dagen idag. hade ont och så men kände att jag inte kan missa så mycket mer nu. efter skolan gick jag och fikade med min fina angelica och sedan promenerade jag hem i lugn takt. ska försöka få klart historia uppgiften nu, orkar inteee. skulle helst bara vilja lägga mig, sova och få de onda att gå över..
 

världens bästa moster ♥




bildbomb från dopet


go vännen min!

det var så otroligt skönt att komma hem igen. var skönt att sova i min egna säng. har umgåtts en stund med linda idag. gullig som hon är kom hon med mat till mig, donken mat, nomnom. tittade på film och pratade gjorde vi också. ska fortsätta titta på tv nu och försöka bli bättre i halsen. har så jädrans ont just nu!
 

sov time

opererades idag vid halv 2 någongång tror jag det var. har väldigt ont i halsen men har fått massa smärtlindrande så. ska försöka sova nu snart och imorgon får jag äntligen åka hem. ska bli skönt att sova i min egna säng igen.
nu hoppas jag bara att operationen hjälper så jag kan börjar träna igen.



finaste guddottern min

har det underbart här i norge. åkte 7 imorse och kom fram runt 12. har firat morbror som fyller år imorgon nu. så nu är vi tillbaka på hotellet och ska gå ner i baren en sväng.



fullt med fjärilar i magen känns det som

fredag och börjar 12 idag så har tagit det lugnt hela morgonen. är så jädra nervös så jag har ont i magen! ska kika på lite tv innan jag drar mig ner mot skolan. herrååå!

soon on my way

torsdag och snart helg, kanon! ska packa klart väskan nu sen bara längta till imorgon. börjar 12 och har en lektion sen efter den åker jag först mot funäsdalen och morfar min. tidigt på lördag morgon åker vi mot norge för dop för min kusin. är där hela helgen och bor på hotell sen på söndag, då jäklar åker vi mot uppsala!
 

stay strong!

har börjat gjort lite på en psykologi uppgift men la av nu, orkar inge meeer. blev istället musik och ligga i sängen haha.





längtar ihjäl mig!

haft en vanlig måndag. har egentligen inget att skriva så tänkte bara säga att nu är det endast 8 korta jäkla dagar kvar tills operation! helt otroligt, tyckte det nyss var en evighet kvar!
 

det blir bättre




söndag den 14:e

 
hade en riktigt bra kväll med mina fina vänner igår. började med att vi gick och handlade till tacos som vi sedan lagade här hemma hos mig. hade gjort iordning en överraskning till angelica, vilket var en tårta jag hade gjort så den åt vi efter maten. vid 8 någongång gick vi neråt mot stan för att se på bio, nämligen mama. den var riktigt bra ska jag säga! hade en bra handling men ändå otroligt läskig!
 

grattis finaste du!

ha en kanon fin dag så ses vill alldeles snart!

it's a beautiful day!

har haft en kort dag på skolan och efter den gick jag och mina snygga brudar elin, amanda och sandra på stan en sväng. köpte mig en tröja, ska egentligen inte handla menmen ;) när jag kom hem fixade jag och bror middag och nu sitter jag här i min ensamhet.



fredaaag

godmorgon! vaknade halv nio imorse och har bara ätit frukost väldigt segt och gjort mig iordning så om ett tag ska jag ner på skolan för en lektion och sedan hem och ha en skön helg!
 

ny klippt

var och klippte mig idag och blev faktiskt väldigt nöjd! känns lite konstigt med rätt så kort men ja. provade att klippa mig på vax idag där dom var riktigt duktiga och snälla! ska bara ta det lugnt ikväll, har även sovmorgon imorgon vilket är väldigt skönt.
 

min rosa flodhäst



la mig i sängen nu och ska se på film i min ensamhet.

idag är en bra dag

haft en bra och kort dag på skolan, hade endast idrott och spanska och slutade sedan kl 11. tod då bussen hem, la mig i soffan men höll på att somna så jag la mig i sängen istället och sov då i runt 3 timmar, sköönt, förstår bara inte varför jag är så trött! 

tisdag den nionde april

var ute på en 1 och en halv timmes promenad med hunden min. var så himla skönt väder så det blev bara längre och längre jag gick. och nu är det endast 2 veckor,14 dagar, inte alls länge tills operationen, längtar ihjäl mig! snart kan jag också träna, har saknat det så himla mycket.

utan dina andetag

har haft kort dag på skolan. hade idrott som gick bajs sen gick vi ner på skolan för att se om vi skulle ha spanksa eller ej men vi fick gå hem istället, så fick alltså sluta runt 10. tog då bussen direkt hem och somnade på soffan haha. så jädra skönt! ska ut på promenad med hunden nu. vädret såg så himla skönt ut!
 

musiken, du gör min dag!




det är så logiskt, alla fattar utom du


dagen kan ta slut nu, tack..

då var lovet slut, känns lite tråkigt. dock går jag bara två veckor och blir sedan borta i cirka en vecka så det blir inte så mycket skola. efter jag hade ätit tog jag mig en låång promenad med hunden. skönt att bara gå, med musik i öronen och bara tänka på allt..



i hopp om att bli frisk

har blivit ännu mer sjuk under natten, blää. tittar på film nu under täcket tillsammans med halstabletter haha. har faktiskt bakat hallonpaj nu tills mamii och greger kommer hem från stugan. känner mig duktig. nu ska jag försöka bli frisk för nu är det bara 16 dagar kvar tills operation!



sjukling

har haft en trevlig dag på staden med matilda idag, blev även bjuden på fika. kom hem runt halv 4 och har precis lagat mat som var så jädrans gott! börjar bli sjuk så ska tillbringa kvällen framför film under täcket.



grattis på 19års dagen bästa bror




världens bästa


gårdagen

hade en super bra dag igår. elin kom hit vid 1 och runt 2 gick vi ner mot stan. köpte med oss ansiktsmask och ögonfransfärg. lite senare färgade vi mina ögonfransar så nu är dom lite mörkare än förut, gjorde ansiktsmask och kikade sedan på skräckfilm. efter den var vi tvungna att se en rolig film för att ens kunna somna senare haha.
 

I took a bath

ligger i badet just nu, lyssnar på musik och bara tar en stund bort från omvärlden.



finaste bästis

har haft en kanon fin dag med linda och pappa. tog skotrarna till svartsjöarna, satt där i solen, grillade korv, gjorde kolbulle och bara mådde gött. har precis ätit och har nu även lagt över bilderna från påsk. ska bara se på film och må bra ikväll.



lite påskbilder


RSS 2.0