En vecka kvar, sen Thailand!

Är påväg upp till Åre nu för att jobba min sista dag där uppe. Plus att de är en vecka kvar och sen är jag och Ronja påväg mot Thailand, hur underbart!! Vi åker ner till Stockholm redan på torsdag så innan torsdag måste jag köpa de sista jag behöver ha med mig, packa osv. De ska bli så jäkla härligt att åka bort! Men för att prata om dagarna nu närmast så åker jag en sväng till Sundsvall imorrn med Linda och Sandra.



Vårforum 2016

Är hemma från forum nu, och är så glad att jag åkte dit för de va så jäkla roligt! Träffade många som man inte ser så ofta vilket ät riktigt kul! Åkte hem till stan igår och följde med Linda och hennes släkt och käka brunch. Sen åkte jag bara hem och sov en sväng, kika på hockey och lite små grejer. Nu är jag tillbaka i Åre och har börjat min sista vecka här uppe. Och är även glad för fick ett samtal påväg hit imorse så ska på arbetsintervju på torsdag, spännande!




Hemma i stan

Är hemma i stan nu igen och sitter bara framför tvn. Har små fixat lite hela dagen här hemma och far upp till Åre imorrn igen för att jobba. Direkt efter jobbet blir de att köra massa bil igen, för de är nämligen dags för forum, vilket ska bli hur kul som helst!



Inte länge kvar nu

Snart är den här jobbhelgen över, vilket känns jäkligt skönt för de betyder att ikväll brassar jag mot härliga Härjedalen och min underbara morfar. Blir där tills på torsdag tänkte jag och ska försöka hinna med lite allt möjligt där borta. 
Nu i helgen har jag som sagt mest jobbat men i fredags när jag hade slutat åkte jag till Ronja och vi fick äntligen får resa bokad! Så den sjätte maj drar vi till Thailand i 2 veckor, vilket ska bli så himla härligt! Och de fick mig att tänka på att jag slutar snart jobba här uppe och flyttar hem. Ska bli riktigt trist att lämna affären eftersom jag trivs hur bra som helst här och alla är så himla goa, men samtidigt ska de bli skönt att komma hem till Östersund nu. De är faktiskt bara lite drygt 2 veckor kvar här uppe.



En dag med allt möjligt

Började dagen med att åka till veterinären med min lilla vovve vilket inte va kul alls, men han blir bättre och bättre så de är skönt iallafall. Sen har jag vart runt och handlat lite, varit ute på en springtur plus lite styrka, träffat pappa och fixat lite små saker här hemma. Åker upp till Åre imorrn bitti igen för en jobbhelg innan jag åker till morfar i några dagar vilket ska bli så jäkla härligt! 



Brunch med mina tjejer

I fredags efter jobbet åkte jag hem till Östersund där jag mötte upp Linda och hade myskväll i hennes nya lägenhet, lite senare kom även Lisa och Matilda dit. På lördagen tog jag mig en sväng på stan eftersom jag aldrig hinner kika runt där nu när jag jobbar i Åre. Vid tre tiden åkte jag bort på arenan och kikade på kälkhockey-VM och testade även att åka lite kälkhockey själv, riktigt kul var de! Vid 5 tiden brassade jag och Linda upp mot Åre och en kväll på bygget, riktigt kul hade vi, som vanligt! Sen imorse åkte vi hem till stan igen och mötte upp Matilda för brunch på Clarion, vilket var underbart gött. Härliga tjejer de där❤️ har även hunnit med en härlig springtur i solen, de känns skönt att börja komma igång med träningen igen efter att ha varit sjuk så jäkla länge. 




Slingade håret

Va hemma i stan i helgen eftersom jag va ledig lördag och söndag. I lördags träffade jag Angelica en sväng, hon slingade mitt hår, blev dock inte jätte stor skillnad så ska göra om de en gång till. Senare på kvällen följde jag med Linda till hennes gamla klasskompisar för 20-års partaj. De blev en riktigt trevlig kväll! På söndagen åkte jag, mamma och Greger ut till stugan och va där hela dagen och bara mådde gott i solen. I måndags började jag jobba vid 12 så tog mig en springtur  innan jag brassade upp mot Åre. Kommer jobba nu hela veckan men är ledig i helgen så de blir härligt!



RSS 2.0