storsjöcupen 2012

åh nu är det inte alls länge kvar till storsjöcupen, underbart! 

älskade kusin


naturally hair

hann inte skriva något igår men i torsdag efter vi hade kikat på matchen tog jag och elin en varsin cykel ner till badhusparken en sväng. där satt vi och chilla i solen. sedan gick vi och träffa david och anders vilket var riktigt trevligt! igår vaknade vi runt 12 sen åkte elin hem 3 ungefär, egentligen skulle jag till brunflo och grilla men jag mådde inte så bra så jag träffade sebastian och jesper, mycket kul de!
 

when he is the reason you smile every day

 
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
 

you will always be there for me

 
har varit på stan idag med linda. hittade mig ett nytt linne, ny bh och nya trosor. satt det var ju bra! har lika kul varje gång man är med knasungen! om en stund kommer elin hit sen cyklar vi iväg och kikar fotboll på jämtkraft med amanda. 
 

superman #


those memories that plays over and over again

 
sitter och bara myser på i min ensamhet med the big bang theory. ska snart slå igång en film och sedan sova skulle jag kunna tro.
 

tisdag 26/6

hade en så gosig kväll igår. när elin kom hit bestämde vi oss för att kika på bio så vid kvart över nio var vi nere vid bio och tittade på snövit. den var faktiskt riktigt bra! trodde inte de men det var den. efter de cyklade vi hem och satte oss ute på balkongen med filtar,musik,varm choklad och bara myste. riktigt trevligt var de! i dag var vi ner på stan en sväng där jag köpte mig en ny huvtröja och fixade till mina glasögon eftersom dom var förstora. sedan cyklade jag hem och elin åkte hemåt. slängde i mig lite mat och sedan åkte jag och mamma ner på körskola för en kurs om övningskörning. känns bra att ha gått den nu, den tog 3 dryga timmar! på vägen hem stannade vi på affären och vi köpte lite gott till ikväll eftersom jag är ensam hemma hela veckan.
min otroligt fina vän, jag tycker om dig ja !

all around the world

min kväll igår såg ut såhär, åkte till brunflo där jag träffade linda och angelica. vi färgade lindas hår och sedan klippte angelica både mig och linda lite. sen gick jag och angelica upp på affären en sväng och satte oss sedan ute och bara pratade. lite senare åkte jag in till stan igen med fredrik och robin. sen bara chillade jag med film. fick även en födelsedagspresent utav linda den sötnosen! fick ett par vinröda converse. blev så glaaad! lite senare kommer elin in hit så då får vi se vad vi hittar på för något.

midsommar

har haft en helt underbar midsommar i storsjö med släkten och lite fler människor. det har varit hur mysigt som helst att bara vara. 

come a little closer

åh vilket underbart väder det var idag! direkt jag vaknade la jag mig ute på balkongen och stekte på lite, färgen börjar ta sig! mycket bra! duschade precis och ska packa ihop det sista sedan åker vi till kusinerna i storsjö för att fira midsommar. kommer hem igen på lördag med datorn får stanna hemma så ma höres!

true friend

vaknade imorse av att jag bara låg och hostade, näsan rinner och mår allmänt dåligt haha. så nu ska jag gosa ner mig med någon mysig film. måste ju vara frisk tills imorgon när vi åker till storsjö för att fira midsommar!
underbara vän♥

match mot vemdalen

har inte orkat skrivit något på väldigt länge känner jag! igår var jag iallafall med elin, vi kikade på massa filmer och bara mös på ! imorse fick jag reda på att jag skulle spela match så vi satt bara och chillade fram tills den. vi spelade då mot vemdalen och vann med 6-1. nu har jag duschat och sitter och tittar på film, never back down. älskar den filmen. får se vad morgondagen har att bjuda på !
har ju inte visat någon bild än sen vi åkte planka!

skolavslutning 2012

jaha då var det sommarlov då! underbart! känns tråkigt på ett sätt men ändå otroligt skönt och roligt! ikväll ska jag först till brunflo och sedan åker jag,elin och amanda in till stan skulle jag tro.

niornas middag

har inte orkat skrivit något på ett tag, har ingenting alls att komma med så. men igår var iallafall niornas middag, det var riktigt roligt tyckte jag! idag är vi ledig och imorgon slutar skolan och sommarlovet börjar, helt underbart! ska bli tråkigt att aldrig träffa endel igen men ändå skönt att sluta.
riktigt trevliig kväll, alla var så himla fina !

be as gentle as you can

har varit på match mot myssjö/oviken där det blev 4-2 till oss, bra jobbat bruds! ska ta mig en dusch nu och sedan göra iordning någon slags mat. resten av kvällen ska jag mysa med film och cola. imorgon ska vi få ett pris för att vi vann barometer tävlingen i skolan men vad det är vi ska göra vet jag inte.

black and yellow

har nästan inget att skriva men var med elin och amanda igår, vi solade först åkte sedan in till stan där vi chillade runt och kikade på alla glada studenter. efter ett bra tag ute gick vi hemåt igen och då hade vi även med oss sötmolly. vi kikade på film och somnade sedan. imorse hade amanda gått innan jag vaknade så då gick jag och elin ner på stan en sväng och sedan till travet där hennes mamma och pierre var. men nu är jag själv igen så ska bara chilla ikväll.

I en värld full av liv

you and me together, that´s all I want and wishes for.

stumpis

jag tycker om dig ja♥

min stjärna

I love that you can always make me smile.

ramones

är hemma från fotbollen nu så jag ska väl bara chilla resten av dagen med film och bara gosa ner mig. känns otroligt skönt att det snart är sommarlov!

small bump

igår var jag och linda på arenan och kikade på match. efter den var vi med johnny en stund sen skulle linda åka hem så jag var med johnny en stund till. har duschat nu och ska snart på arenan igen och kolla på fotboll.

snart sommarlov

är med linda just nu, fick sluta direkt efter lunchen idag vilket var runt 11. då åkte vi hem till mig och gick sedan ner på stan. köpte mig en bh, en keps och en hårdonaut eller det heter. nu ska vi iallfall iväg och kika på fotboll på arenan och sedan sover vi här i stan.

kom nu !

~sommaren~

du & jag

älskar dig så otroligt mycket min fina vän, du får mig alltid att skratta och vi har dom bästa stunderna tillsammans !

en helg i funäsdalen, det ser jag fram emot

är det liite skönt med helg eller! så himla skönt, har varit på stan med elin och nu ska jag och greger iväg på mcdonalds för att äta och sedan lite senare åker vi mot underbara funäs. ska bli så himla skönt att åka dit, till min kära morfar och goskusinerna!

RSS 2.0