onsdag

hemma från en sinnessjukt jobbig träning! känns riktigt bra i kroppen nu. så jag ska lägga mig i sängen och kika på en film och bara ta det lugnt. och snart är det helg igen och lov, love it!

bild från storsjöcupen!

musik i öronen och bilder som rullar förbi

ligger i sängen med musik i öronen och ser bilder rulla fram här på datorn. för varje bild man ser kommer man i håg just de ögonblicket vilket är ganska fränt. man blir så glad bara.

varg. cirkel. trekant.


joru

åhh snyygg snyggg snyyyggg!

sommareeen,komsi komsi


nu tycker jag sommaren gärna får komma! orkar inte med snön nå mer.

goshunden min

har haft en riktigt chill dag i dag. hade håltimme i sisådär 2-3 timmar,lite segt men men. har ingen träning ikväll så jag ska passa på att plugga lite inför so provet på världen som vi har på fredag. glömmer jämt bort att plugga så det brukar bli lite på kvällen innan men nu måste jag skärpa mig! haha. men nu blire mys med hunden och lite oth innan middagen.

en helt okej dag kan man väl säga

jaha då var det måndag igen då och en helt ny vecka. men nu är det ju sista veckan innan lovet så det känns riktigt bra! har varit en helt vanlig skoldag sen har jag även tränat. gick faktiskt bra den också! har ätit lite och ska dra igång lite oth på det här och sedan ta mig en godnatts sömn. är lite nervös för i morgon ska jag och tim hålla i en idrottslektion. hatar att prata inför folk jag inte känner men det ska nog gå bra det ! annars är det nog en helt vanlig dag.

söndag

var ju som sagt på bröllop och dop i går. det var underbart fint och roligt! tog en massa bilder meeen sen nu när jag la in dom på datorn var det bara 35 kvar.. kul liv. aja andra hade också tagit lite kort så det var ju tur de. sen i dag vid åtta åkte jag och pappa till vemdalen där vi städade lägenheter och åkte hem igen vid 12, 1 någongång. när vi kom hem tog vi skotern till ishallen där vi kollade på hockey och körde sedan tillbaka och fick efter det skjuss in till stan. så nu blir det till att bara ta det lugnt med oth.

söndag

var ju som sagt på bröllop och dop i går. det var underbart fint och roligt! tog en massa bilder meeen sen nu när jag la in dom på datorn var det bara 35 kvar.. kul liv. aja andra hade också tagit lite kort så det var ju tur de. sen i dag vid åtta åkte jag och pappa till vemdalen där vi städade lägenheter och åkte hem igen vid 12, 1 någongång. när vi kom hem tog vi skotern till ishallen där vi kollade på hockey och körde sedan tillbaka och fick efter det skjuss in till stan. så nu blir det till att bara ta det lugnt med oth.

gör mig redo för bröllop & dop

vaknade för bara en liten stund sedan. ska äta frukost,hoppa in i duschen och sedan fixa mig för att åka på bröllop och dop. men det är ett tag kvar innan vi ska åka. får sedan se när vi kommer hem,men det bllir nog inte så himla sent skulle jag tro. skriver något mer sen ikväll eller i morgon.
det är denna sötnos till kusin som ska döpas♥

helg,efterlängtade helg.

härligt med helg! har varit på stan en sväng med elin min,köpte ett hårspänne från glitter som jag tänkte ha i morgon på bröllopet. ska nämligen på bröllop och dop i mattmar. det är min kära moster erica och niklas som ska gifta sig och min lilla söta kusin freja ska döpas. så det blir till att spendera dagen där. ska bli riktigt kul!
nu ska jag vara med johnny en stund,trevlans de.

du är den som får mig le

då har man gjort engelska och spanska prov,sköönt! slutade ungefär två och tog bussen hem igen så nu ska jag kolla på oth en stund innan träningen. är riktigt pepp på träning fastän jag har träningsvärk sen igår. haha. kollade in lite fort på victoria secret och hittade massa söta saker jag gärna skulle vilja ha! men ska prata med mami eftersom vi skulle ändå beställa någon gång satt.

jag kan vara den du vill att jag ska vara

skönt att ha gjort hk provet nu! gruvade mig hela dagen,glömde ju som sagt boken på skolan men det gick nog hyffsat ändå. ska på träning om en stund och tar sedan bussen hem för att plugga lite engelska och spanska till proven i morgon,riktigt seegt. ska slänga i mig lite mat nu. känner mig verkligen inte pepp på att springa fast det ska bli skönt med styrkan haha.

du är allt jag någonsin önskat

har varit en helt vanlig dag,riktigt seg ! vi fick håltimme första lektionen så jag kunde ha haft sovmorgon,aja. efter skolan åkte jag med in till stan när elin och amanda skulle in och gick med dom en stund och gick sedan hem igen. fick med mig en t-shirt från hm och ett linne från bikbok som jag ska ha på mig på bröllop i helgen. ska hoppa in i duschen nu och sedan ska vi äta semlaaaa ,mums!

forever young

åh vad jag hatar måndagar! huvva.. har som vanligt varit på skolan och sedan på träning. den gick väl sådär, känner mig så sjukt trött och bara sliten i benen. menmen! så snäll bror som jag har, han var snäll och hjälpte mig med musik inför idrottslektionen jag och tim ska hålla i. så thank you bro! ska lägga mig i sängen nu och kika på lite oth.

mot brulle

ja i går chillade jag mest,riktigt härlig kväll. sen i dag har jag inte gjort någonting alls faktiskt. vaknade,gjorde en god frukost och har tittat på onetreehill fram tills nu. men nu måste jag klä på mig för jag ska till brulle om en stund för att packa i hop tills i morgon när jag åker hem till mami. så nu måste jag skynda mig lite !

lördag

denna lördag har varit såhär, följde med elin när amanda skulle vara på uttagningen för tävlingsdans där hon även blev uttagen så grattiss! sen gick jag och elin på stan en sväng och gick sedan hem. men hon åkte hem så jag har kollat på onetreehill några timmar nu. underbart!


chill

är med världens finaste,bästa elin. sitter och chillar vid datorn och kollar på björn gustafsson och lyssnar på fina låtar. nu ska vi snart kika på film och bara mysa. älskar dig min vän.

cause he is everything to me

hemma från träningen så nu ska jag käka någonting,är vråålhungrig verkligen! sen blir det lite onetreehill för att kunna somna. har blivit smått beroende av att behöva kolla på de.

he's everything I ever wanted
And everything I need
I talk about him, I go on and on and on
'Cause he's everything to me
åh vad jag saknar sommaren nu!

drar på träning,hörs!


isvak

har haft fullt upp denna vecka så det är därför jag inte har skrivit så mycket.  iallafall så badade vi isvak iallafall,faktiskt inte så hemskt som jag trodde! man fick en sån himla kick av det! ett tag funderade jag på att inte göra det men nu är det riktigt skönt. efter fick jag och anne skjuss hem där vi åt och lite sånt och gick sedan upp på skolan för att ha engelska men vi fick ändå sluta kring 2. så det var skönt. nu ska jag kika på onetreehill fram tills träningen börjar kvart över sju.

alla hjärtansdag

ja glad alla hjärtansdag kan man väl säga! tycker det inte är något speciellt med just den här dagen men det är väl mysigt. efter skolan åkte jag,elin och amanda till stan och kikade runt. köpte inget särskilt,lite presenter bara. så nu ska jag hoppa in i duschen sedan plugga engelska..


like a skyscraper


they isn´t even in the game, because they know you would own it

har precis varit på träning. gick ju sådär kan man ju säga. nu sitter jag inne i stan hos mami. sen efter jag hade duschat såg jag att greger och mami hade gjort ägg och bacon,söt som dom är! haha. ska kika på engelskan nu eftersom vi har prov den här veckan tror jag. sen blir det väl bara till att lägga sig i sängen tillsammans med onetreehill.

victoria secret

har suttit och kollar på victoria secrets hemsida. var ju där när vi var i usa och verkligen älskar underkläderna så jag och mami tänkte kika runt lite och se vad vi hittar. såg även några riktigt snygga bikinisar. underbart!
men nu blir det onetreehill mys med hunden.

ulriiik

åh jävlar va snygg han är! och så galet frän! bra på att sjunga med mera.

road to winter hockey game

åh så härligt med fredag! är helt slut kan man väl säga. men efter skolan åkte iallafall jag och min padre lite skoter,så sjukt kul! tittade nyss på road to winter hockey game,riktigt bra var det! har kollat på de  några kvällar den här veckan faktiskt. ska upp på badet om en liten stund med linda. fett chill.

torsdag

har inte haft ork att skriva så ja. i går hade vi iallafall träning och sedan gick jag,erica och linda in på ishallen föratt kolla på sverige ryssland. träffade även foppa lite. fett fränt. haha sen hade vi nationella i dag vilket gick bra tror jag! ska på träning lite senare och det var väl allt roligt för idag!

träningsmatch mot ope

har nyss varit på träningsmatch mot ope. gick så sjukt dåligt satt ja.. aja det va skönt att spela ändå. ska duscha nu och sedan ta mig något att äta innan jag lägger mig i sängen.

myshelg

den här helgen har varit underbart härlig. har varit med elin och amanda hela helgen. igår kväll hade vi inget för oss så elin och amanda gick till jacob och anders där dom hade det kul medan jag gick till johnny och hade det trevligt. vaknade vid 11 i morse tror jag och då åkte elin för att träna medans jag och amanda tog det lugnt här hemma och fixade oss. vi åkte sedan mot ishallen för att kolla på alaget och mötte elin där,tyvärr så förlorade dom. nu har jag duschat,packat och ligger just nu i sängen och kollar på oth,lovely!

elin och amanda

hejhej! skönt med helg nu. i går eftersom jag va hemma själv kom elin och amanda hit och vi hade de mysigt. så dom ska vara här hela helgen,myspys. nu ska vi väl fixa oss och hitta på något!

helg

äntligen helg! sitter hemma med amanda nu och lite senare kommer elin in hit. så vi är hemma själv hela helgen så det blir ju mys. får se vad för något kul vi hittar på. men ma höres!

baby, you light my world up

har tränat, och åh så skönt det känns! har sån sjuk träningsvärk men det kan ju även vara skönt ibland. men nu ska jag fika lite och sedan blir det sängen.

åker på träning!

åker i väg och tränar nu,sköönt!

datasalen

sitter i datasalen och ska göra en enkät men jag hade redan gjort den satt då blire chill.

drar mig mot träningen

redan onsdag,whaat? vi hade idrott sista lektionen,skidor sen direkt efter följde linda hit och vi gjkorde varm choklad och bara pratade. ska dra mig upp mot träning nu,styrka. haha fy så jobbigt! aja haha.

RSS 2.0