Tröttis

Igår efter skolan var de jobb som stog på schemat så jobbade från 14 till 22.15. Var rejält trött men gick ändå bra att jobba tycker ja. Har varit trött även idag på skolan men hade kort dag och gick bara till 11. Dock stannade jag kvar på skolan och gjorde mitt gymnasiearbete till 3 ungefär. Efter de åkte jag och Elin iväg å träna vilket var otroligt skönt nu efter att jag har varit sjuk så jag inte har kunnat träna. Sitter och myser med hunden nu och ska nog snart ta lite kvällsfika faktiskt.



En vecka närmare

Måndag och ännu en ny vecka, samt ännu en vecka närmare studenten. Börjar få lite smått panik samtidigt som att de känns lättande att skolan snart är slut. Iallafall så var de en helt vanlig dag på skolan, slutade vid 3 och åkte då hem. Har senare på kvällen varit ute på långpromenad med hunden, vilket ibland kan vara de bästa som finns. Ska strax sova tänkte jag eftersom skola väntas imorrn bitti och jag har inte sovit särskilt bra de sista nätterna..



Himmelska dumlekakor

Mitten av veckan, onsdag alltså. Har varit en snabb vecka känns de som, så snart är helgen här. Hade kort dag idag på skolan, slutade vid 11 så de va riktigt skönt. Runt kl 2 tog jag bilen bort på arenan till pappa och bror min. Va borta hos dom ett tag och åkte därefter å hämta mamma vid 4. Nu har jag och mamma precis bakat dumlekakor, dör va goda! 



Orkar inte vara sjuk

Blev hemma från skolan idag. Har varit sjuk nu sen i torsdags och är fortfarande lika sjuk så stannade hemma istället. Orkar verkligen inte vara sjuk nu, vill bara bli frisk. Så ska dricka massvis med te och bara kura hela dagen lång.


Stockholm

Har haft en riktigt bra helg i Stockholm med Linda! Kom dit runt 11 på fredag förmiddag, checkade in på hotellet och så sen blev de en sväng på stan. Har träffat trevliga människor, shoppat i massor, sett Stockholms nattliv och även sett Magnus uggla, vilket var ett utav de häftigaste. Har haft ett par jätte härliga dagar och kom hem bara för några timmar sen och måste nu sova eftersom de är skola 08.45 imorrn.





Pratkväll

Har haft en härlig babbelkväll med matildan Min ikväll. Har surrat på som galningar, druckit te och bara haft de kul, som vanligt. Tycker de är så himla skönt att bara kunna prata om allt och inget. Bästa Matilda❤️



Ledig denna onsdag

Hade en helt vanlig skoldag igår, åkte efter de mot gymmet med Elin vilket va riktigt skönt! Så vaknade imorse upp med en massa träningsvärk, underbart. Är ledig hela dagen idag och ska mest troligt ut med skotern en sväng, så vi får se om de blir så. Har börjat bli sjuk vilket verkligen inte passar sig just nu.
Älskar förresten att snön äntligen är hääär

En helg som gick fort

Den här helgen har gått så otroligt snabbt att jag knappt vet vad. I fredags åkte jag, Amanda och Linda iväg och såg på bio, taken 3, och den va riktigt bra! Senare sov Amanda här. På lördagen klev jag upp med tuppen vid kl 6 för att iväg och jobba. Jobbade sedan till kl 3 och skyndade mig sen hem för att fixa iordning mig inför Sandras 19-års fest på kvällen. Eftersom de var en fest med tema så bestämde jag mig för att vara Tomas dileva! Tyckte kvällen var riktigt kul och lyckad men åkte hem runt 11 eftersom jag skulle upp vid 6 imorse också för att jobba. Så har precis kommit hem från ännu en jobbdag så nu känns det som att jag kan somna när som helst.





En tisdag

Hade sovsällskap inatt av Linda vilket som vanligt var helt awesome. Kikade på JVM och bara tog de lugnt. Åkte idag ner på stan tillsammans med henne och kikade men hittade mig bara 3 halsband. Åkte sedan hemåt efter en liten matbit och tog sedan bilen till farmor och farfar. Väl där pratade vi i massor och min älskade farmor hjälpte mig med en grej tills Sandras 19 års fest på lördag där de ska vara temafest artister, så de här ska nog bli bra! Är hemma nu och har tränat lite, duschat och ska nu bara ta de lugnt framför tvn.



Fin dag på isen

Hade en tuff morgon imorse men för att försöka få bort de ur huvudet åkte jag och pappa iväg på sjön med skridskor. Var ett helt otroligt väder och helt underbar is. De va riktigt skönt att jomma ut och göra någonting. Ska senare ikväll iväg på bio, ska nämligen se hobbit. Men först iväg och basta!




Nyår och dagarna efteråt

Hade en jätte bra nyårsafton. Började med att vi var hos Sara där vi käkade och hade de trevligt. Lite senare på kvällen gick vi vidare mot Felicia där vi tillbringade resten av kvällen. Hade riktigt kul där borta också. Vid tre-tiden va vi på väg igen men hann dock inte så långt innan jag fick problem med andningen som jag alltid får men nu var de värre än de brukar så fick åka med ambulans in till akuten där jag fick stanna i nån timme för lite undersökningar bland annat. Kom hem någon timme senare och bara längtade efter sängen och somnade direkt iprincip. Nu de senaste dagarna har jag varit med Linda i björnrike där vi hade de väldigt trevligt, gjorde egentligen inget speciellt så men ändå! Kom hem igår morse och åkte då direkt mot övik med mina bröder för att kika på hockey, Modo-Skellefteå. Vart en väldigt kul dag med mina fina bröder. Kom hem igår kväll och fick då besök av Linda så har varit med henne hela dagen idag också.






RSS 2.0