Lördag

Har haft en skön lördag. Började dagen med ett skönt gympass i ungefär en och en halv timme. Satte mig sen på balkongen för att försöka få lite färg i ansiktet av solen,känns nu att den tog,ansiktet bränns haha. Ska om en stund möta Elin på stan sen ska vi gå till Johanna och umgås med några från klassen,ska bli så trevligt så.


Friluftsdag

Har haft friluftsdag idag med skolan, hade en riktigt kul dag ridandes i aspås med 6 andra,däribland Felicia. De var riktigt kul att äntligen sitta på en häst igen! Vi var ute och red i ungefär 3 timmar tror jag i snöstormen, så alla var rejält genomfrusna när vi kom tillbaka. Fick fika där efter turen och tog sen bussen in till stan igen. Hoppade in i duschen direkt jag kom hem för att sluta skaka av kyla i kroppen och har efter de bara tagit de lugnt och titt

at på gossip girl, sååå himla bra!

saknar sommaren, saknar den bruna färgen

 

söta lilla Emilia

åh så skönt de är med lov! vaknade runt 9 imorse,gjorde go´frukost, tog bussen ner på stan där jag fixade skyddsplast på telefonen, när jag kom hem lite senare gick jag ut med malte och nu har jag precis varit och tränat en sväng med elin efter en veckas uppehåll pga förkylning så de är skönt att komma igång igen! sen imorgon åker jag till funäs och min kära morfar så må börja packa iordning de jag ska ha med mig nu. bussen imorgon dit går vid 4 så ska träna en sväng på morgonen och sen får man väl se vad jag gör.
 

dop i mattmar bland annat

har haft en mysig början på lovet. åkte till brunflo direkt efter skolan i fredags, va med linda en stund och tittade på let´s dance bland annat. på lördag morgon lastade jag och pappa skotrarna och åkte sedan iväg upp till höglekardalen. var riktigt kul att köra lite skoter och grilla och så. när vi kom hem senare på kvällen somnade jag nästan direkt, var helt matt i kroppen. sen imorse åkte vi upp till farmor där även kusinerna var så vi fikade lite och så sen åkte jag och pappa mot mattmar för dop på min lilla kusin Emilia. åkte sen därifrån med mamma och känner att resten av kvällen ska jag spendera framför lite gossip girl.
har massa bilder från idag men har inte ork att föra över dom nu så lägger upp dom någon annan dag istället.

RSS 2.0