Några dagar i hede och funäs

Tillbaka i stan efter några härliga dagar i Härjedalen hos idde. Har haft de riktigt kul, tagit oss turer till funäs,chillat och mycket mer. Åkte hemåt igen vid ett tiden och direkt jag kom hem åkte jag till Brunflo för att fira pappa som fyller år på lördag så kusinerna kom även dit.






Mot en bra början på lovet

Hade en väldigt trevlig kväll igår hos gregers släktingar där vi spelade yatzy bland annat, riktigt kul va de iallafall! Idag hade jag tänkt packa ihop lite för senare ikväll åker jag, Amanda och Victoria mot hede och idde. Ska vara där nån dag och sen ska vi en sväng till funäs också, ska bli så jäkla kul!



Äntligen lov

Äntligen helg och äntligen lov, såå himla skönt! Va och köpte till halloween idag, har tänkt mig att vara Batman faktiskt, kändes lite häftigt. Framåt kvällen ska jag på bio med massa goa tjejer, ska se annabelle så får väl se hur levande jag är efter den..



Jäkla förkylning

Ligger och hostar som en galning och har nu gjort de i flera dagar, börjar bli ordentligt less på de nu faktiskt. Hade iallafall kort dag idag på skolan, började 12 och slutade 3 så de va skönt! Åkte hem direkt efter skolan och va då med Linda. Färgade mitt hår gjorde vi så nu är de nån nyans rödare, underbart. Imorrn är de äntligen fredag och den helg och lov, så som jag har väntat.



Har gått och blivit förkyld

Har gått och blivit dunder förkyld. Har knappt nån röst och allt bara gör ont så stannade därför hemma från skolan idag för att försöka bli frisk så snart som möjligt!



Snö

Äntligen har det kommit snö hit till Östersund, äntligen! Längtar efter att köra skoter, åka pulka och annat skoj i snön! Dock så lär den här snön smälta rätt så fort igen, men ändå, man får va glad för de lilla ibland.



Lördagkväll

Hade en riktig mysdag igår med Matilda, lina, Lisa och Rebecca. Började med att vi åkte ner på stan för att fika och vi satt där och bara prata på i nästan 2 timmar. Åkte sen och handla och gick hem till mig där vi käkade, spelade spel, färgade hår och annat kul! Alla har åkt hem nu och jag laddar inför en jobbdag mellan 2 och 10. Hade helst vela sovit ett bra tag men de får väl vänta de då.




Äntligen fredag

Äntligen helg och har äntligen gjort klart och lämnat in rapporten, så fruktansvärt skönt! Ska snart iväg och käka för att fira min goa farfar, bästa han. 



En torsdags kväll

Idag efter skolan gick jag och Amanda iväg på Waynes där vi fikade och bara pratade. Har även varit ute och sprungit/gått med Malte nu på kvällen. Va skönt att ut och röra på sig, få syre i hjärnan så jag klarar av att skriva klart rapporten haha.




den här jäkla rapporten

Har sovmorgon idag till 12 men klev ändå upp tidigt för att försöka skriva på en rapport som ska vara klar imorgon och jag har huur mycket som helst kvar.. men ska försöka skriva lite nu innan jag drar mig ner mot skolan. senare ikväll ska jag följa med mamma på ett spinningpass, ska blir riktigt skönt med tanke på att det var riktigt länge sen jag va och tränade nu.
 

Stockholm

Är hemma nu igen från Stockholm. Har haft några riktigt roliga dagar. När vi kom dit på lördag åkte vi till en kompis till pappa där vi hälsade på och så. På söndagen åkte vi in på stan där vi gick runt hela dagen fram tills runt 7 då vi tog tunnelbanan till friends arena för att titta på Sverige mot Liechtenstein. Det var verkligen häftigt att vara där och se på matchen. Sen idag när vi vaknade käkade vi bara frukost, checkade ut och sen svängde vi förbi ett köpcentrum en sväng och sen begav vi oss hem.






Börja packa

Var ledig både i går och idag,så himla skönt! Va på hockey igår kväll och såg på öik som spelade mot Kovland, vilket var en riktigt tråkig match. Nu idag har jag inte gjort något särskilt alls, har skrivit lite på en uppgift inom samhälle och historia, men de går trögt. Ska börja packa sen eftersom tidigt på lördag morgon drar vi oss ner till Stockholm, jag,pappa,mina bröder,Sara,Linda och Liselotte. Ska blir riktigt kul, ska kika på EM kval match mellan Sverige och Liechtenstein. Blir sedan där tills på måndag så de ska bli skönt att åka dit!



RSS 2.0