i don´t mind if you don´t mind

hola mi amigooos. då var det lördag mycket skönt! ska snart om en stund iväg och kika på fotboll med amanda och elin. är hemma helt själv nu så musiken är på högsta volym och jag bara chillar. vädret ser ju rätt så lovande ut just nu så då blir det skönt att kika på fotboll så här en lördag.

green and black

skönt med helg! den här dagen har varit otroligt chill. hade nationella som jag tror gick bra sedan hade jag slöjd. efter det tog jag bussen in till stan för att kolla min häl, men det tog bara ungefär en kvart så då åkte jag hem och kikade på lite oth. vid fyra cyklade jag till mamis jobb och vi cyklade sedan ner på stan. där jag skulle kolla synen. det visade sig att jag har nå brytningsfel eller vad hon sa så jag ska få glasögon.. haha åh.. men sen jag och mamma och kikade på lite skor, fick ett par av min snälla mami och även en ny mascara. jag skulle få glasögonen till veckan så ja.
men nu ligger jag i sängen och ska kika på någon gosig film.

I´m gonna live my life

har varit på träning och dusvhat nu så nu ligger jag i sängen och ska sätta igång en film. känns otroligt skönt att det är fredag i morgon. får dessutom en extra tidig helg. slutar vid 12 ungefär,chill.

you and me

gillar dig ja stumpis♥

we are friends

hade inte tid att skriva något i går och dessutom hände det inte något kul heller så. hade no prov i dag, kändes ju faktiskt rätt så bra. så nu tittar jag på onetreehill och lite senare ikväll är det träning, skönt! i morgon går jag bara fram till ungefär 12 sen ska jag först kolla min häl och sedan kolla synen eftersom jag har ont i huvudet varje dag. haha.

my beautiful

hallihallåååå! har varit en såå seg dag, segare än normalt. hade nationella i spanska i dag, gick det bra? nej. haha är sämst på spanska. men nu är de klart iallafall. sen efter skolan åkte jag och träffade johnny en sväng och sitter nu här hemma, i sängen och ska försöka börja kika på no provet vi har på fredag. sen ska jag bara chilla heela kvällen med onetreehill och mys med hunden.
och i morgon har vi inte alls en vanlig dag, vi har volleyboll turnering på skolan, så vi spelar mot 9:orna och sedan de som vinner får möta lärarna. har det hela förmiddagen istället för lektioner, gött.

drar iväg på träning!

då var det måndag och början på denna vecka. hade musikprov i dag, det gick väl som det gick.. efter skolan följde amanda med hem hit en sväng och vi bara chilla. har ont i huvudet och mår lite illa nu men ska snart iväg och träna så jag hoppas att det blir bättre snart.

söndag 22/4

ja i går sov ju matilda här, vi köpte massa goda frukter och choklad, muuums! sen var vi bara hemma och kollade på film och myste. i morse var vi tvungna att kliva upp kl 8 vilket var riktigt segt. men halv 10 hade vi samling för att spela match på lövsta mot kd. där vann vi med 3 eller 4-0. riktigt bra! efter den fick jag,matilda.linda och rebecca skjuss till jämtkraft där vi kollade på fotboll, myrviken mot kd. sedan efter gick jag hem och har nu duschat så nu måste jag plugga järnet inför musikprovet i morgon! jag har inte ens kollat något alls på de..

handle me right now

godmorgon! vaknade tidigt i dag, ställde klockan en timme för tidigt än vad jag egentligen behövde men aja. ska om en timme ungefär gå och möta matilda nere på stan sedan ska vi på jämtkraft för att kolla på fotboll, brunflo mot jh97 tror jag att det var.

you are all I need

helg,liite gött! hade muntliga nationella i svenska i dag vilket gick bra de. efter skolan åkte jag in till stan med min vän gabriel. hittade mig ett linne och ett par skor. det var iallafall väldigt trevligt! nu väntas det mat, tacos. mums! är hungriiig.

graaaaatttis!

och i dag är det inte vilken dag som helst. det är min fina vän gabriels födelsedag! grattis världens bästa !♥

hold you

har varit och tränat nu, gick hyffsat bra. har duschat och tittat på klänningar nu, den jag skulle beställa fanns inte i min storlek så det fick bli en annan som är såå fin!
den här är det så nu kommer den om några dagar!

nationella i engelska today

tror att min huvud kommer explodera snart, har så himla ont. har tänkt för mycket i dag antagligan haha. hade ju iallafall nationella i engelska och engelska prov i dag, kändes riktigt bra faktiskt! har ätit nu och ska byta om för att sedan åka iväg och träna. härligt !


hey there

har varit och tränat nu. gick riktigt bra! det var också riktigt skönt att träna igen. har duschat nu och även fikat lite så nu ska jag plugga lite tills engelska nationella och det vanliga engelska provet i morgon. pepp? nej. aja det må ju göras!

åker iväg och tränar!


starship

då var onsdagen avklarad! det har varit en helt vanlig normal dag. efter skolan åkte jag in till stan med elin,ebba och linda en sväng. men vi gick inte så länge innan jag och linda åkte hem. ska äta nu om en stund, byta om och sedan åker jag mot träning! har inte tränat på över en vecka pga att jag har varit borta och blivit sjuk och så. men nu ska det bli riktigt skönt känner jag! man blir så himla sysslolös när man inte har fotbollen.
såhär fin är jag just nu,yeess!

life ain´t easy


destination


avslutningsklänning

sitter och letar efter klänning till avslutningen. har hittat en nu som jag blev absolut kär i!
hittade den på http://www.bubbleroom.se/ så det blir nog den här skulle jag tro!

sjukling..

förlåt för lite dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte orkat. har inte heller något vettigt att skriva så ja. har gått och blivit sjuk såhär efter lovet så i dag efter tekniken åkte jag hem, hade feber och ont i huvudet vilket jag fortfarande har. ska ta mig en dusch nu och sedan försöka plugga lite till engelska provet och nationella vi har på torsdag, segt. aja ma höres väl!
gos hunden min

call me maybe

ja i går hade jag och elin det bara mysigt. först cyklade iväg till maxi där vi köpte hårfärg. när vi kom hem igen färgade vi mitt hår så nu är det inte lika rött vilket är bra. sen chillade vi bara med film. och i dag fick vi skjuss bort på arenan där vi kollade när mitt lag hade match mot stöde. där det i slutändan bev 4-4. efter de gick laget ner mot bowlingen där vi bowlade och sedan åt. skulle egentligen åka till brunflo föratt bada också men jag är sjuk och vill inte bli ännu sjukare till matchen i morgon så jag är bara hemma ikväll, helt själv.


he is everything

söt kusinen min, oskar. ögonen ♥

borta bra men hemma bäst

så då var man hemma igen! har haft väldigt kul hos kajsa med henne och martin. vaknade i torsdags av att dom kom och kastade vatten på mig, skön uppvakning.. sen chillade vi mest hela dagen. i dag kom john,pernilla och carla en sväng. jag skulle ioförsig åka hem nästan direkt då så. men det är skönt att vara hemma igen nu. och om ett tag kommer elin hit och är här med mig ikväll och natt. sen i morgon har vi match fast jag ska inte spela men jag ska dit och kolla sen ska vi hitta på något med laget, så det blir väl kul de.
några bilder sedan det här lovet, har fler som jag lägger ut någonting sen

when I look up in the sky


hittade en bild på min otroligt fina vän amandaa

it is you




väl hemma igen

så då var man hemma igen då. i går när vi vaknade åkte vi direkt till morfar där vi var till ungefär halv 3 då vi for hemåt mot östersund igen. direkt när vi kom hem åkte jag,linda och jimmy iväg för att kolla på bio. vi kollade på devil inside men den var inte alls bra tyckte jag! hemsk var den också. när jag kom hem igen la jag mig i sängen och tittade på film. nu har jag nyss ätit frukost och håller på att packa ihop för om en stund kommer pappa och hämtar mig och sedan åker jag till kajsa i svenstavik där jag ska vara till på fredag.

påskhelgen

har inte haft tid att skriva något på hela helgen. har haft fullt upp hela tiden! i torsdags direkt efter skolan åkte vi direkt till storsjö till moster och kusinerna. frampå kvällen följde jag med kusinerna till några av deras kompisar och var där ett tag in på kvällen. sedan i fredags var vi iväg på pimpeltävling, jag själv orkade inte pimpla för jag får ändå inge fisk så jag satt och chilla.framåt kvällen gick vi till bygdegården där det var middag och dans. det var riktigt kul faktiskt! så där var vi längeee! jag blev väckt på lördagen av johanna min kusin och åkte upp dit mamma och moster och några till bakade tunnbröd men det var så segt så jag åkte hem igen. men hemma fanns det ju inget man kunde göra heller så jag tog med mig hunden och tog en promenad tillbaka dit. sen lagade dom till mat som var riktigt god! efter maten satt vi bara och lyssnade när johanna satt och spelade gitarr och sjöng, så underbart! sen gick jag för att vara med johan och robin en stund. vi kikade på film och sedan följde dom mig på vägen hem eftersom det inte fanns några lampor.. i dag packade vi bara ihop och drog över till funäsdalen. så nu sitter vi här och bara myser.

en helt vanlig onsdag

har inte orkat startat datorn på någon dag, har haft annat för mig om man säger så. i dag efter skolan åkte jag in till staden en sväng med elin min. hittade mig ett par trosor, en bh, present till bror min som fyller år i morgon och även hårfärg. så nu ska min mami hjälpa mig med att färga. lägger in en bild hur det blev lite senare.

match

har varit en helt vanlig dag i dag. efter skolan följde amanda med hit för att vi lite senare skulle iväg på match. där vi vann med 3-1,mycket bra! så nu har jag duschat och tänkte bara chilla resten av kvällen, visst låter det ganska trevligt? jajemen!

someone like you

här är klänningen jag gjorde på slöjden.
och den här t-shirten köpte jag på monki för 180 kronor!

the last song

ja igår när elin kom hit hjälpte hon mig med att fixa lite på rummet sedan kikade vi på film tills amanda kom igen. då åt vi pizza och fixade och sedan lite. efter maten gick vi hem till johnny där även gustav var så där tillbringade vi kvällen, väldigt trevligt. i morse skulle amanda på match så det blev bara jag och elin kvar så vi kollade på ännu mer film innan hon skulle gå och träna. så nu är jag själv igen och ska bara chilla hela dagen, kanske hinner man göra lite engelska också.

RSS 2.0