fotboooll


lördagen min

ja i går var ju linda här, vi kikade på massa film och bara myste. i dag hade vi match mot ifk på arenan. låg först under med 3-0 men sen så slutade det 4-4 så det var riktigt härligt! efter match följde amanda med mig hem och vi duschade och lite. hon åkte iväg nu och nu samtidigt kom elin.

the way you are

helg, efterlängtade helg! har haft utvecklingssamtal i dag vilket har varit det enda speciella som hänt denna dag. efter skolan åkte jag och linda till staden där vi köpte dricka och lite sånt sen hittade jag mig en tröja från monki som jag kan visa sen och även hårspray. fick ta med min klänning jag har gjort på slöjden hem i dag. den kan jag visa kanske i morgon den också. men snart ska vi iväg en sväng på affären och sedan bara mysa med film och gos.
åh saknar den gamla goda tiden♥

headlights on the highway

har inte haft något internet så det har inte funkat att skriva någonting. men nuså! har varit en ganska chill dag faktiskt, har haft ont i huvudet men annars så! snart bär det iväg mot träning på arenan. det ska bli skönt  förutom att det blåser som det gör. aja. och snart så är det helg igen, underbart!

mot träningen

måndagen är snart över, skönt! vaknade i morse och trodde seriöst att det var helg så jag stängde bara av larmet men som tur va kom ju mami och väckte mig. har haft en rätt så chill dag men är ändå trött som bara den. ska snart iväg på träning på arenan. ska bli skönt! sedan ska elin sova här inatt eftersom vi ska ha friluftsdag i morgon och ska vara på badet kl 9 så ja det blir chill.

min lördag såg ut såhär :

ja men i går då åkte jag till brunflo, där var pappa, fredrik ,mina kusiner och farmor och farfar. vi åt mat och sedan åkte vi upp på badet. var där till 8 tror jag den blev och sedan fick jag skjuss in till stan. vi hämtade också upp matilda. när vi kom in till stan gick vi för att vara med david och kasper. det var ju trevligt de. lite senare kom även johnny. det blev så att vi gick hem omkring7 på morgonen så då var man ju en aning trött. jag och matilda somnade direkt vi kom hem och blev väckta vid 2 kanske den var. efter de chillade vi bara med film i sängen. men nu har hon åkt hem och jag har precis ätit middag,våfflor. mums! nu ska jag duscha sen kolla på lite oth tror jag.

rosa läppar


we´re soldiers

har klätt på mig och så nu så om en liten stund tar jag bussen mot brunflo. yeppyepp.

ghost ship

vaknade för en liten stund sen. kollade precis klart på en film, ghost ship. tänkte att jag har ju ändå inget att göra så. ska äta lite frukost nu och sedan tar jag en buss till brunflo där mina kusiner är. vi ska äta och sedan åker vi upp på badet där vi är helt själva. så det blir ju trevligt!

for you, I had done whatever

~my first love~

dulce que eres

helg, underbara helg! hade ju svenska prov i dag, gick nog bra tror jag. fick sluta lite innan halv 3 men var tvungen att vänta på bussen till 3 ändå så ja.. när jag kom hem satt jag igång en film, jag kan säga att jag kommer inte våga gå ut sen.. tittade på the children. har precis lagat mat, är ju hemma själv med bror min hela helgen så det är rätt så chill. ska till johnny lite senare sedan vet jag inte vad jag ska göra.
har suttit och kikat runt lite efter nå skal till telefonen, hittade några fina men ja.

svalkar vinden

den här skoldagen har man verkligen fått plåga sig igenom, har haft ont i huvudet och varit trött som bara den. efter skolan åkte jag till johnny en sväng och gick hem sedan. skulle egentligen farit i väg på träning för en stund sen men kände att jag var tvungen att plugga till svenska provet i morgon och har fortfarande ont i huvudet så jag vill bara lägga mig så fort som möjligt. men i morgon är det fredag, såå underbart!

hemma efter bivackturen

är hemma från fjällvandringen nu. sov ju i bivack mitt ute på fjället. det var inte alls så kallt som jag trodde, det var bara känslan av att vara instängd i snön som var hemsk.annars var det riktigt kul! vi hade ju bra väder också förutom i morse när det regnade, vilket verkligen inte gjorde någon på bra humör. men i dag så kom vi hem halv 6 eller vad den var och då fick jag skjuss in till stan av pappa så nu sitter jag här hos mamma och har nyss duschat, riktigt härligt! ska kika på någon film nu tänkte jag och sedan sova, sov inte så mycket inatt så det kan behövas känner jag.
och när jag kom hit i dag hade ajg fått min nya telefon, mycket glad tjej nu!
det blev en samsung galaxy s2

en snögrotta på fjället

jaha då var det måndag igen då! det har varit en helt vanlig dag i dag faktiskt. skulle egentligen träna men jag hoppade över den i dag för att jag måste packa tills vi ska upp på fjället i morgon och bo i bivack. känns lite hemskt just nu, kallt och jävligt men det blir säkert kul! så nu måste jag packa klart det sista. vi kommer hem igen på onsdag så vi sover ju bara en natt vilket är tur.

tagga match!

vaknade för bara en liten stund sen. hade det så gosigt alldeles själv i går med film och myspys. fick reda på i går att det var match i dag så nu ska jag äta lite frukost, klä på mig och sedan åka i väg för att spela match mot ope på arenan. sen får jag se vad jag gör efter de. men nu måste jag tagga tagga tagga!

fredag och lördag

har inte riktigt haft tid att skriva på någon dag. i går var jag ju iallafall till övik där vi kollade när Modo mötte skellefteå,kung Modo vann såklart! vi kom hem ungefär 1 på natten och då gick jag till johnny där jag sov och bara hade det mysigt, som vanligt. i morse vid halv 12 begav jag mig mot arenan för att kolla när sveg mötte ifk. efter den åkte jag hem och gick sedan ner på stan och träffade jimmy en sväng. efter en stund kom angelica in och vi gick till ishallen för att kolla på match mellan öik och sollefteå. såg inte klart på riktigt hela för jag gick upp till arenan igen och kollade än en gång på sveg. det var ju så förjävla kallt så ja.. träffade jimmy en stund efter den också sen gick jag, amanda och emilia på maxi en sväng och sedan fick jag skjuss hem. så nu sitter jag här helt själv och försöker underhålla mig. haha. får se vad jag gör för mys lite senare men nu ska jag äta!

top of the world

har varit en helt normal dag i skolan i dag. slutade ungefär halv 3 så då gick jag hem och bara chillade. ska snart äta och sedan går jag upp till linda för att sen följa och kolla när hon ska träna friidrott och sover i stan inatt också. sen i morgon åker jag till övik för att kika på hockey, modo och skellefteå eller hur det stavas haha. åker dit direkt efter skolan och kommer hem typ ganska sent iallafall. ska bli riktigt trevligt!


never say never

har inte riktigt haft tid att skriva någon dag nu. igår iallafall efter skolan åkte jag hem till mami och kikade på lite oth och gick sedan till johnny där jag spenderade mesta delen av kvällen vilket var bästa delen av hela kvällen . gick hem igen och kikade på ännu lite mer oth och somnade sedan. i dag på förmiddagen hade vi nationella i biologi, hoppas verkligen att det gick bra! ska snart iväg på träning och efter den ska jag och pappa förmodligen hämta ut klasströjorna. satt så är läget just nu.

jajemen

sitter på skolan och har haft so men fick slutaa så jag, angelica och linda stannade kvar lite grann innan idrotten. skulle ha kung arvid på idrotten satt ja det blir ju bra de!

skola i morgon då.

ne men söndag, det blir nog till att chilla hela dagen lång. blev väckt ungefär 9 när syster och dom skulle åka tillbaka mot england och kunde inte somna om efter det så jag har bara legat i sängen och kollat på onetreehill hela morgonen,riktigt skönt. ska till brunflo lite senare också.

can´t I be the one?

jag har världens finaste och bästa vänner. jag älskar er!

goslördag

sitter och kollar på onetreehill just nu. kollade ju på fotbollen vilket var frozen kallt men fick iallafall säga hej till jimmy så. sen för någon timme sedan kom syster och alla hit så vi beställde pizza som vi nu har ätit. så nu är jag proppmätt! haha just nu försöker dom lära sig att säga jordgubbe och spännande på svenska, det går väl bra de antar jag. hahah. nu blir det mer oth och sedan kanske eventuellt någon film.

12.00

godmorgon världen! vaknade vid kanske 10 eller 11 i morse. snart ska jag hänga på när mamma ska kolla i lite affärer och sånt sedan åker jag ut till arenan och kollar på fotboll. när min vän jimmy spelar,hoppas på att dom vinner! lite senare ikväll kommer min syster,hennes man och två av deras kompisar hit, dom kommer nämligen från england och harr varit i åre den här veckan så nu ska dom komma hit en sväng innan dom åker hem igen i morgon. har inte träffat dom sedan vi var i usa och det är ett helt år sen nu, helt sjukt hur fort tiden går!
vill tillbaka !

I am legend

har bara slappat exakt heeela dagen,underbart! kollade först på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter men den va rätt så bra, efter den kikade jag på dear john vilket gjorde att tårarna höll på att komma. nu tittar jag på onetreehill och bara myser.


yoo dude

har varit bort på ica en sväng så nu ska jag kika på en film, har inte riktigt bestämt mig för vilken än så länge haha.

it goes on and on


what I like about you


a piece of paper

vaknade för bara en stund sen, blev väckt av att hunden ville upp så han satt och krafsa på armen haha. ska äta lite frukost nu och sedan göra mig iordning i lugn och ro för att sedan förmodligen gå ner på staden en sväng för att köpa jacka.

someone I used to know..

ja i går morse eller ja mitt på dagen kom amanda till mig och vi åkte sedan in till stan en sväng. sen igår kväll gick vi upp på badet för träning med laget. vi fick testa på vattengympa vilket var mycket jobbigare än jag trodde! haha. vi gick sedan till shell en sväng för att köpa lite go saker och gick sedan hem igen där vi bara chillade. i dag åkte vi in till stan igen och amanda köpte en jacke sen gick vi direkt hem igen och bara tittade på film och myste. nu är jag själv så jag tänkte kolla på csi miami och efter den någon bra film tänkte jag.


it´s okay not to be perfect

har tillbringat dagen med gabriel,väldigt trevligt var det! haha. nu är jag bara hemma med bror min, han måste ta det lugnt ett tag eftersom han opererades idag så då gör jag honom lite sällskap. hoppas han ska må bättre nu då! just nu tittar vi på hockey,modo linköping. hoppas på att kungmodo vinner där!

myskväll med söt linda

hellu hellå ! i går vid 6 tiden kom söt linda hit och vi chillade mest med massa filmer. haha riktigt trevligt! innan hon kom hit kollade jag på insidious och början av paranormal activity men som en japansk version eller vad man säger. sen kollade vi på paranormal activity 3 och 2:an och sedan lite på lejonkungen för att få något annat på tankarna innan vi skulle sova. haha. hon åkte hem ganska tidigt i morse så jag har nu duschat en sväng och ska fixa mig lite och sedan gå till johnny en sväng.

insidious

har varit ute på en promenad med mami och bror min. det var ju så himla fint väder! vi gick ner till sjön en sväng och bara njöt. nu hade jag tänkt kolla på den där filmen jag tänkte egentligen kolla på igår men jag vågade inte haha. hoppas den inte är alltför läskig ;)

I would do anything for you

har precis haft i inpackningen och även städat upp lite på rummet. tänkte mysa ner mig i sängen och kika på film, men nu vet jag inte vilken film jag ska ta. hittade en film i dag som såg oerhört läskig ut som jag har tänkt kolla på hela dagen men jag gruvar mig en aning haha. aja det ordnar sig!

tog mig en sväng ut till stugan

så underbart med lov! älska. i går gick jag och elin en stund på stan,gick hem och sedan kom amanda in till stan så då åt vi på eastern eftersom amanda fyller nämligen år i morgon. det var riktigt trevligt! i dag klev jag upp vid halv11 ungefär och sedan åkte jag,mami och greger ut till stugan en sväng där vi grillade korv och annat mysigt. så härligt att bara komma bort från allt ibland. när vi åkte hem igen åkte vi in på affären och köpte lite gott till kvällen och så. köpte hårinpackning som jag tänkte använda lite senare.

en av alla bilder jag tog i dag.

RSS 2.0