Sjukling

Skulle egentligen vart tillbaka i Åre och jobbat idag men är fortfarande sjuk så är kvar hemma i stan för att försöka bli lite friskare. Är ledig imorrn också så har hela morgondagen också på mig att vila vilket känns skönt. Vill bara bli frisk nu för just nu har jag ingen ork till nått och har inte haft de på ett bra tag..




Mysig Middagsdejt

Har jobbat hela dagen idag, 9 till runt 20.30, och full fart hela tiden! Efter vi hade stängt och allt sånt åkte jag till Ronja. Vi bestämde oss för att gå ner på byn och käka på liten krog, huur jäkla gott som helst! Satt där och prata i någon timme och promenerade sen hem igen. Så nu är jag hemma, duschad och ihop packad för att åka hem till Östersund imorrn kväll efter jobbet. Börjar inte förns kl 10 imorrn så har lite sovmorgon iallafall👌🏻




Förkyld så fruktansvärt

Har blivit dunder förkyld nu så igår låg jag bara inne hela dagen iprincip, och idag lär ju bli likadan. Hatar att man aldrig blir frisk.. Jobbar imorrn bitti så måste bli piggare tills dess! 


Skotertur

Blev så att jag åkte från Åre i söndags morse, åkte då direkt ut med skotern på en tur tillsammans med pappa, faster och hennes familj. Var hur fint väder som helst och riktigt härligt! Grillade och bara njöt av solen. Senare åkte vi in för att se när öik mötte Vännäs. Imorse åkte jag tillbaka till undersåker för att jobba men åkte direkt till stan igen eftersom jag nu är ledig några dagar. 



Blandat med massa jobb

Har haft några dagar med jobb nu då de har vart fullt upp eftersom alla börjar få sportlov nu så är de folk hela tiden i affärn, men riktigt kul är de! I torsdags var jag egentligen ledig men åkte dit och jobbade ändå för att hinna färdigt med allt. Så började kl 8 och slutade runt halv 5,5. Åkte sen direkt hem och där väntade Linda. Senare på kvällen drog vi på bygget där hoffmaestro spelade. Blev en riktigt kul kväll och hittade nya spännande/roliga människor. Jobbade även igår så va väl inte världens piggaste efter en natt utan mycket sömn, men men de funka! Så la mig typ kl 10 igår kväll pga att jag höll på att somna i soffan konstant. Så inatt har jag sovit nästan 12 timmar vilket känns skönt och jag känner mig totalt utvilad, förutom förkylningen som spökar. Ikväll eller imorrn bitti åker jag hem till Östersund, ska bli skönt.





Jobbhelg

Har precis avslutat en jobbhelg. Hela helgen har gått så himla fort men känner mig fortfarande krasslig så direkt jag kom hem från jobbet gjorde jag käk och satt mig nu framför tvn med en kopp te under en filt. Jobbar imorgon också, har stängning då. 



Tillbaka i Åre

Har haft några dagar ledig nu men har dock åkt på förkylning.. Så har mest bara legat inne och kurerat mig, men hann träffa Angelica en sväng på torsdagen. Tog en promenad i de fina vädret, riktigt härligt! Började tidigare imorse än vad jag egentligen skulle men vad gör de när man har världens goaste chef❤️  känner mig dock fortfarande hängig och ont här och där så känns som att de enda jag gör är att drick te. 



Vi blickar framåt

Fick fin besök igår kväll här i Åre av Linda. Åkte iväg och handla lite gotta sen åkte vi bara hit till mig, pratade om allt mellan himmel och jord, som alltid. Imorse när vi vaknade sken solen och vi åkte in till byn för att kika lite. När vi kommit hem igen tog vi oss en promenad till Duved, vilket är lite drygt 6km fram och tillbaka så de va riktigt härligt! Hon åkte hem igen för nån timme sen så nu är jag själv igen. Så jag har duschat, packat ihop och lite så eftersom jag är ledig torsdag och fredag åker jag hem till stan så jag får umgås med min vovve. Så direkt efter jobbet imorrn far jag hemåt. 
Just nu längtar jag bara framåt, till maj då jag och Ronja planerar att åka på en resa, vilket känns sååå jäkla kul! 



RSS 2.0