Frukost på Clarion

Har haft en bra dag, började med att fira Rebecca med frukost på Clarion imorse tillsammans med Matilda, lina och Lisa. Va sååå jäkla gott! Gick på skolan efter de och har mest jobbat med vårt projektarbete vilken börjar gå riktigt bra nu så de är skönt! Ska lite senare ikväll åka till flygplatsen och hämta Greger som har varit i England, utan mig..




En helg hos morfar

Är hemkommen från en helg hemma hos min älskade morfar. Har haft det så mysigt tillsammans med mamma och bror. Åkte dit i fredags, gjorde inget särskilt när vi kom fram då utan bara myste på. På lördagen åkte vi fram på byn och kikade runt där, va ute på promenad och hälsade på kusinerna i funäs. Satt även och pratade historia med morfar, kan tyckas låta tråkigt men de va faktiskt väldigt spännande att lyssna på, min bästa morfar! Sen idag har vi bara varit ute och gått för att sedan dra oss hemåt mot stan igen, lika tråkigt varje gång. Men de funkar ändå liksom. Har även hunnit med bio med Linda idag, den nya hunger games. Den va riktigt bra tyckte jag och jag vill bara se fortsättningen nu!





en ledig måndag

 
så var den här helgen också slut, sjukt vad tiden flyger förbi. i fredags var det ju 200 dagar till studenten så vi började med att vara hemma hos julia och gick sedan iväg på oscars där vi hade riktigt kul! sen på lördan ställde jag upp på att skjussa pappa, bror och några från deras jobb på nån slags "jobbfest". utöver de så gjorde jag absolut ingenting förutom att sova. igår gjorde jag inte heller något särskilt så och idag har jag varit ledig från skolan så har varit med amanda en stund. har pluggat lite och sen tog vi oss en promenad bort på maxi där vi köpte med oss lite gotta.
 

Härliga lördag

Känner äntligen att förkylningen sakta men säkert börjar bli bättre, så himla skönt! Igår så var iallafall min moster och hennes man här i stan så jag, mamma, Greger och dom åkte ner på stan där vi käkade på tre rum och gick sen på några till ställen bara för att umgås, va riktigt kul! Idag har jag bara varit en sväng till Brunflo och sen legat i soffan framför gossip girl. 



En onsdag

Tillbringade natten mot tisdag ute i stugan, bara jag och Malte. Hade en liten förhoppning om att jag skulle kunna bli lite friskare av de med icke.. Är ännu värre nu, kan knappt röra mig för varje kroppsdel värkar så fruktansvärt mycket! Men iallafall så hade jag de riktigt mysigt där ute, eldade i eldstaden,va ute och gick och bara mös på med min älskade hund. 
Den här dagen har jag varit en sväng på stan med Amanda, och träffade upp Linda och idde där. Vi bara fikade,pratade och kikade runt. Köpte mig ett par "fina" mjukisbyxor skulle man väl kunna säga. Åkte hem igen runt halv fyra och efter de har jag endast legat ner för att inte ha så förbannat ont.. 





en höstdag i stugan

 
 

RSS 2.0