grattis min bästa

sicken skön dag jag har haft idag. började som vanligt kvart över 8 men fick under dagen reda på att vi kunde göra svenskan hemma istället så slutade därför vid 11 idag. gick en stund på stan och tog sedan bussen hem. har varit och handlat lite med greger nu, gjort klart svenskan och just för tillfället ska jag se lite på tv, jappjapp. idag är det inte heller vilken dag som helst för min bästa vän fyller år idag, hela 17år. så grattis finaste bästa duuu♥
 

myskväll med mig själv






and all these little things

hade en mysig och kul kväll med elin igår här hemma framför idol. gick även ut och gick en sväng vilket var rätt så skönt, när man väl fick upp farten. tog de lugnt imorse och runt halv 1 var vi nere på stan och kikade runt i lite affärer. är hemma nu, själv igen. tänkte ta mig ett varmt och långt bad nu och försöka få bort min huvudvärk.

hösten ♥

åh vad jag älskar hösten, alla dess fina färger wihoo. dock så hatar jag att det regnar,blåser och är allmänt kallt. men ändå, hösten är så fin.

skönt med helg

åååh äntligen helg! veckan har ändå gått hyffsat fort. den här dagen var väldigt kort, började 12 och slutade runt 1. jag och sandra gick då en stund på stan och även hemmakväll för lite godis. tog sen bussen och sedan åkte jag och greger för att hämta mamma och sen köpa pizza. så nu sitter jag här hemma själv med min pizza medans dom är i stugan. om drygt en timme kommer elin hit så ska vi se på idol och bara mysa ikväll. 
 

helg i björnrike

 
har varit i björnrike med pappa,linda och liselotte i helgen så jag har haft fullt upp! har varit väldigt mysigt, varit ute och gått i skogen och bara tagit de lugnt. igår gick vi upp till ett vattenfall där vi stannade en stund och grillade korv. senare på kvällen grillade vi kött, bara tog det lugnt och kikade sen på film. kom hem idag någongång mitt på dagen. så nu har jag packat upp,duschat och även ätit mat. 

söndag söndag söndag

ja denna söndag började inte direkt på bästa sätt. vaknade halv sju av att lillhunden min inte mådde nå bra alls.. så gick ut en stund med honom och somnade sedan om i några timmar till vilket var skönt. idag har vi varit ner till min bror och hälsat på stund, pluggat lite grann och sen har vi fortsatt med mitt rum så nu har jag iallafall min garderob där inne men ska fortsätta flytta in imåra. är helt slut i huvudet och kroppen nu så det blir nog en tidig kväll hehe.
 

go frulle

tog det bara lugnt igår kväll, träffade mathias och bara chilla mest. har duschat och så nu och snart kommer mamma hit så ska jag följa på med sjukhuset och filma ett vattengympa pass tror jag de var och sen åker jag ut till stugan en sväng ikväll.



nu var det ett tag sen

 
får ursäkta så mycket att jag inte har skrivit något på vääldigt länge. fredag idag då iallafall, veckan har ändå gått ganska fort så det är skönt! började 12 idag och fick sluta runt halv 2. gick en stund på stan med elin då och tog mig sedan en promenad hem i fin vädret. när jag kom hem fortsatte jag med att måla mitt sängbord. håller på att byta rum så allt är kaos här hemma med grejjor öööverallt. men nu så är iallafall tapetseringen klar så nu ska vi städa ordentligt och sen börja flytta in mina saker. 
 

myslördag med vovven

ursäkta mig så mycket att jag inte har skrivit något här på väldigt länge. har inte haft ork och lust satt så är det! lördag idag iallafall, har bara tagit de lugnt här hemma, gick en långpromenad med malte i de fina vädret och har sen bara tittat på massa film.



RSS 2.0