Snart kommer den välbehövliga påsken

Har haft väldigt jobbiga sista dagar. Jobbade hela helgen samtidigt som jag har överfullt med uppgifter som skulle bli klara. Har äntligen börjat fått klart några av dom vilket känns jäkligt skönt! Just den här dagen har varit särskilt jobbig, hade högre förväntningar på vissa saker och ja.. Skulle egentligen jobba idag efter skolan men så blev det inte utan istället har jag bara legat hemma. Men snart är det äntligen påsk, vilket innebär en resa till storsjö. Älskar verkligen påsken och längtar varje år! Är även ledig från skolan imorrn så ska försöka göra lite skolarbete iallafall.




Nyklippt

Var och klippte mig i tisdags faktiskt för att fräscha upp håret lite. Blev väldigt nöjd och nu känns de så mycket friskare! Har nu idag bara haft en lektion på skolan sen gick jag med Linda och Amanda en sväng på stan. Imorgon är de fredag och hur skönt ska inte de bli efter en vecka fullproppad med plugg?!




Denna helg

Ännu en helg som tar slut. Har inte gjort så värst mycket den här helgen faktiskt. Har mest försökt bli bättre efter operationen vilket jag börjar lyckas med, som tur är. I fredags jobbade jag från halv 4 till 8 och efter de va jag en stund med Linda. Igår tog jag mig en promenad bort på arenan där jag kikade på kälkhockey ett tag innan jag fick skjuss hem av bror. Lite senare åkte jag och mina bröder till Fredriks nya lägenhet där vi gjorde iordning middag och så. Och sen lite senare åkte vi tillbaka till arenan för att se finalen. Sen idag har jag mest pluggar sen jobbat från kl 6 till 10 så nu ska de bli skönt å sova! Ladda om batterierna för en ny vecka!



En torsdag

Har varit i skolan nu både igår och idag, samt så jobbade jag igår från kl 15-22.15 så var lagomt trött då jag kom hem. Dessutom var smärtan i halsen och örat nästan outhärdlig så de va skönt att lägga sig då. Känner mig ständigt trött nu eftersom jag kan inte sova på nätterna, vaknar hela tiden. Aja snart lär väl de gå igen också! Har iallafall precis varit och hälsat på hos mormor en sväng och nu är jag hemma hos pappa där jag ska sova inatt. Sen imorrn är de äntligen fredag, vilken följs med skola samt jobb men sen så har jag helg!



Där vill jag helst vara

Har bara legat hemma hela dagen idag, har sån fruktansvärd ångest eftersom jag helst av allt skulle vilja vara hos morfar på Ljusnedal, uppe på fjället och bara mysa på, meeen nu går ju som inte de med min hals.. Så jag har suttit ute på balkongen här hemma istället för att försöka bli lite brunare, hehe. Har även fått lite besök av Angelica idag, snäll som hon va hade hon med sig glass❤️❤️ blir hemma från skolan imorgon också eftersom halsen inte har blivit ett dugg bättre och ja.. Så får sitta här hemma och jobba med uppgifter istället, för dom finns det ju gott om kan vi ju säga.



Hemåt mot Östersund

Sitter i bilen nu påväg hem från Uppsala, har sovit mesta delen så de va skönt, har ont lite här och där så. Efter jag hade blivit utskriven åkte vi en sväng på lager 157 bland annat eftersom vi inte hann med de på onsdagen, hittade massa fina saker där så de blir nog bra. Har fått i mig flera glassar nu vilket svalkar skönt i halsen. 



Operation

Ligger just nu på sjukhuset där jag har fått sovit inatt. Har gått ganska bra förutom att jag har haft sjukt ont, även med smärtstillande. Operationen gick iallafall bra och nu hoppas vi på att de blir bättre snart. Just nu väntar jag på att mamma och Greger ska komma hit vilket lär dröja några timmar.. Så jag får väl ligga och se på film eller nått. Får åka hem idag vilket ska bli riktigt skönt, längtar efter min säng!



Snart åker vi ner mot Uppsala

Nu är dagen snart här, som jag har väntat och längtat! Imorgon åker vi ner mot Uppsala runt 5 på morgonen för att på torsdag operera mig. Känns som otroligt skönt att jag äntligen ska få göra om det här men samtidigt känns de lite pirrigt, varför vet jag inte. Men den här gången hoppas jag verkligen att de blir bättre än sist, hatar att ha de såhär. Att inte ens kunna ha en kul utekväll med vännerna, inte kunna träna och massa annat. Ska bli så skönt!



Sjuk sjuk sjuk

Har gått och blivit sjuk såhär på lovet, själva de är egentligen inte alltför jobbigt men har smått panik eftersom jag måste vara helt frisk tills att jag ska operera mig för annars blir det ingen operation. Så har legat hemma nu i flera dagar och börjar få sån sjuk över energi nu. Va dock en sväng till kusinerna igår vilket va kul eftersom jag sällan hinner träffa dom nuförtiden. Idag har jag även tagit mig ut på en promenad i finvädret vilket va väldigt skönt.



En tripp till Åre

Igår tog jag och Linda bilen upp till Åre där vi hade bokat rum på copperhill, vilket va riktigt nice. På dan va vi inne på spa avdelningen och lite så, sen på kvällen åkte vi ner på byn å käka lite sen satt vi på en mysig liten krog en bra bit in på kvällen. Imorse va vi tvungen att åka hem rätt så tidigt eftersom jag hade fått jobb från kl 2 till 10. Så nu är jag hemma från en jobbkväll och bara längtar efter att få sova. Ska nämligen upp och jobba imorrn också, från 11 till 7 så känner att sömn vore bra just nu, så godnatt!






RSS 2.0