Lediga dagar

Har haft ledigt nu i 4 dagar så har haft fullt upp hela tiden. På juldagen åkte jag till Linda i Vemdalen där vi bastade, käka och så innan vi åkte på skalet för lite partaj. Vi hade hur kul som helst! Träffade massor med folk som jag inte har sett på länge. Tog taxi hem vid halv 3 nångång så var rätt slut då. Dagen efter följde jag med när Linda började jobba och käkade där innan jag åkte till storsjö till min moster. Senare på kvällen åkte jag och kusinen till några i byn och satt där hela kvällen, riktigt trevligt. På söndag åkte jag in mot stan igen. Igår träffade jag Linda, Elin och Matilda nere på stan, vi käkade lite och kikade runt där. Senare på kvällen åkte jag och Elin iväg på hockey.



Julafton 2015

Hade en riktigt bra julafton igår. Jobbade mellan 6-14.15 men de gick hur bra som helst, massor med trevligt folk och så. Kom inte från jobbet förns 25 över 2 så fick köra lite fort bort till kusinerna i brånan för att inte missa Kalle anka, vilket jag dock gjorde men hann se slutet iallafall. Käkade god mat och fick fina julklappar, och umgicks med bästa släkten. Åkte hem till stan senare på kvällen och träffade då Linda som sov kvar här. Om en stund ska jag bege mig mot skalet för att tillbringa kvällen där, så de blir nog kul!




Helgen

Har haft en riktigt bra helg! I fredags jobbade jag till 19, sen gjorde jag och Linda oss iordning oss hos mig och traskade sen vidare till Matilda. Efter ett tag kom även Lisa dit och vi hade hur kul som helst, som vanligt! Sen gick vi till krogen och hade en riktigt kul kväll! Under lördagen på dagen åkte jag och Linda runt på lite affärer och kikade. Efter middagen tog jag bilen till Åre och min saknade Ronja! Hängde där hela kvällen och kika på film och så. Nu idag på dagen har vi och en kompis till henne åkt skidor och de kändes ju att de va nått år sen jag åkte😂 men är nu hemma i stan igen och laddar upp för en ny vecka. 
Just nu känns allt riktigt bra! Har nytt jobb, flyttar om lite mindre än en månad och en alldeles för go grabb.




Några dagar hos morfar❤️

Är hemma i Härjedalen nu, mitt andra hem❤️ kom hit igår kväll vid 11 någongång. Idag har jag mest bara mått, va ner på byn en sväng, kikade runt i affärerna där, åkte hem och va sen ute på promenad i de underbart fina vädret. Senare framåt kvällen kom kusinerna hit så vi har spelat kort och så. Imorgon ska jag iväg och träffa moster en sväng tänkte jag, hämta kusinerna på skola/dagis och på eftermiddagen åker jag till Linda i Vemdalen och sover där till torsdag och sen åker jag in till stan igen.




Senaste dagarna

Va iväg till Sundsvall med Linda i torsdags, va på Ikea och allt de där och hittade mig en ny lampa till rummet och lite sånt. Igår va jag ledig från jobbet så tog tag i mig själv och körde en stund på gymmet, och fixade sen lite grejer. Senare på kvällen hämtade jag både mamma och pappa på julbord och skjutsade hem dom. Började sen tidigt på jobbet idag, vid 7 imorse. De är dock rätt skönt så slutar man tidigt! Ikväll har jag inte tänkt göra nått alls så får väl se vad de blir.




RSS 2.0