myser med film och tända ljus




sista dagen denna månad

ojojoj så fort tiden och dagarna går! har haft en rätt så skön dag på skolan. skrattat så tårarna rann, åh herregud! känns så himla härligt att lovet börjar imorgon. kommer vara borta från skolan i hela 3 veckor nu i rad. ska ta mig en promenad med hunden nu och sen bara ta det lugnt, sova framförallt hiho.
 

godnatt, dröm sött




härlig dag

åh vilken härllig dag! hade folkdans på idrotten och tittade sen på skräckfilm på spanskan, nämligen barnhemmet. sen så slutade vi halv 12 och jag är nu hemma. tänkte skriva klart en uppgift om EU nu och ska nog även göra psykologi.

I know

känner att jag skriver endast tråkiga saker nuförtiden! samma hela tiden. har inte sovit nästan någonting alls i natt så det ledde till att jag somnade när jag kom hem från skolan vilket var riktigt skönt. ska ut med hunden en sväng nu och sen duscha. lite senare kommer kasper hit, äntligen. 

massa mys bara

har haft en riktigt härlig helg tillsammans med familjen och släkten. i fredags när vi kom dit gjorde vi ingenting, bara pratade lite med morfar och mormor. i lördags åkte vi till morfar på morgonen och åkte sen på byn en sväng och åkte sedan tillbaka för att köra skoter bort till en sjö där vi grillade och mös med kusinerna,moster, morfar och mormor. när vi hade ätit lite senare åkte vi till våran stuga där vi kollade på tv och så. idag fick vi skjuss på skotern upp på fjället och åkte skidor ner. rättare sagt så tolkade jag upp, haha blev ett antal vurpor. sitter nu i bilen påväg till östersund inför ännu en skolvecka, men snart är det äntligen lov!



söt hund..

började kvart i tio imorse vilket var väldigt skönt. kom precis hem och sitter och tittar på film just nu, sherdil nämligen. är förkyld och har ont hela vägen upp till örat...



hello beautiful

har haft en super härlig dag. har bara varit lite trött så efter att vi slutade halv 11 idag åkte jag hem och somnade då en stund. vilket var otroligt skönt, ända tills pappa ringde och väckte mig.. haha.
vid 3 tog jag bussen ner till stan igen och mötte upp linda, gick och kikade lite och bara pratade, pratade och pratade ännu mer. har precis tagit mig en dusch nu och ska kika på lite tv nu sen så tänkte jag lägga mig och se på film. har sovmorgon imorgon till kvart i 10 så det känns skönt!

tisdagkväll

känner mig duktig nu, har gjort klart uppgiften och varit ute på promenix med hunden. ska packa ihop lite och sen går jag ner till kasper där jag sover inatt, gosi. har kort dag imorgon så det känns skönt. ska bara lyssna på en föreläsning om EU.

saknar sommaren och alla dess fräknar den medför

har som vanligt absolut inget att skriva här. hade idrott imorse vilket är väldigt skönt, så man vaknar och så! hade sen en vanlig dag. ska fortsätta på idrottsuppgiften och titta på oth samtidigt. tar mig nog en långpromenad med hunden lite senare för att rensa tankar bland annat. tycker om att bara vara ute och gå, när man är på humör för det alltså.
 

lyssnar på musik och tänker så det knakar, bokstavligt


äppelknyckarjazz

då var det en helt ny vecka. känner mig helt tom i huvudet efter matten idag så huvva! ska börja med en uppgift på idrotten nu tänkte jag så den blir klar. hoppas att det här blir en bra vecka!
 

like crazy

har haft en bra helg. i fredags var jag och linda på badet och bastade och så. kom hem och tittade på film. igår var jag och elin ute och körde skoter vilket var riktigt skönt och kul! blev hämtad och åkte in till stan och bara tog det lugnt hela kvällen. blir väl ungefär likadant ikväll.



glad alla hjärtansdag

Har varit en vanlig dag idag, hade ett prov på morgonen men gick väl bra de! gick på stan med linda efter skolan och fick med mig ny bh och trosa och en present till min mami. ska snart gå ner till kasper så sover jag där. avslutar dagen på bästa sätt.



go brodern min

slutade 11 idag och tog sen bussen hem. gjorde mig lite fruktsallad, tittade på oth och tog även en liten powernap mittemellan. blev bjuden på middag av min bror precis nyss så nu tittar jag på oth igen och försöker smälta maten haha.



stay awake

hade en så bra kväll och natt igår, med kasper. dagen har annars varit helt vanlig, gick och fikade efter skolan med amanda, felicia och sandra vilket var mysigt! ligger i sängen och tittar på oth nu och ska snart sova så jag håller mig vaken imorgon. nattinatti.



eviga väntan

ny vecka och allt. har haft en fin helg men helst hade den fått vara lite längre. men snart så kommer min fina kasper hit. ska bli otroligt kuul att träffa pluppisen min igen!



söndag

blev ingen kasper igår så istället körde jag skoter, åkte sedan in till ishallen och tittade på två matcher,j18 elit och j20. efter dom kom matilda och vi bara mös hela kvällen med film och gotta. idag följde vi med och tittade på en lägenhet eftersom vi funderar på att köpa en lägenhet men den var inte alls nå bra! åkte sen till ishallen igen och tittade på j20. nu är jag hemma under täcket och tittar på oth och försöker värma mig.



gladiatorerna och mys en sådan kväll

åh älskade helg ! gick på stan med linda efter skolan och fick sedan hämtning av pappa i stan och åkte sen till brunflo. så ikväll har jag bara tagit det lugnt och myst framför gladiatorerna. längtar efter min gosi som kommer imorgon, äntligen!



fina fredag




when the music makes your mood

känner mig lite piggare idag så jag gick på skolan. hoppade bara över idrotten. ska ta mig en dusch nu och sen lägga mig och se på en film eller två. har tittat klart på ALLA one tree hill avsnitt nu så nu vet jag inte vad jag ska kunna titta på haha.. 

saknar min pojke

nej nu är jag less, vill bli frisk! har bara legat hela dagen, sovit, tittat på film i hopp om att bli frisk. fixat praktikplats har jag gjort nu också, känns bra! får se om jag är hemma imorgon också eller hur det blir. ska läsa lite i psykologi boken så jag inte glömmer de tills på torsdag!

sjukling

har blivit ordentligt sjuk. ännu värre än igår. så hela den här dagen har jag spenderat under täcket framför massor utav filmer och glass. så lär nog resten utav min dag se ut skulle jag kunna tro.



fina ni

har haft en kanon fin och bra dag med mina fina vänner. kört massa skoter,grillat,tolkat och bara myst! ni är så himla bra ska ni veta !



put a smile on your face

vaknade precis men orkar inte kliva upp än så då lyssnar jag på bieber och gosar med hunden. måste väl snart kliva upp och göra mig iordning.



ego

har varit på bio med min fina linda nu, ego. åhh va bra den var! ska he igång en film nu så jag är utvilad i morgon när jag,elin,amanda,angelica,felicia och sandra ska köra skoter och göra massa skoj!



RSS 2.0