En lördag och en söndag

Hade en jätte kul kväll igår på marité med Matilda, Lisa och Eric. Va först här hos mig där vi spelade lite kort samt hade det väldigt trevligt. När vi sedan kom till marité var de väldigt mycket folk vilket va kul! Åkte sen hem med Matilda och Kalle vid 2 tror jag den va och sussade sen gott. Började jobba kl 2 idag vilket kändes otroligt jobbigt till en början men tiden gick fort och vi hade det så trevligt där så de gick väldigt bra ändå! Kom hem för cirka en och en halv timme sedan och känner nu att det är dax att sova, så godnatt på er!



Detta års julfirande

Vad jag älskar julen, att hela släkten är samlad och man bara myser. Hade iallafall en väldigt bra julafton hos kusinerna. Körde lite skoter på dan, kikade på Kalle, åt god mat och öppnade sedan alla klappar. Är så nöjd över allt denna jul. Idag har jag iallafall mest tagit det lugnt, va med Linda en sväng och köpte bland annat en iPad och en Apple-tv. Så nu är jag en aning fattigare men vad gör väl de? Just nu sitter hela familjen och tittar på ice age och bara myser. Imorgon ska jag ta mig mot Brunflo och Sörviken för att spendera dagen med släkten, med bland annat pulkaåkning om det inte är för kallt samt en jullunch, blir nog hur bra som helst.




Dan före dopparedan

Kom för en stund sen hem från jobbet, blev nämligen inringd imorse så har jobbat 11-19. Dock så har tiden gått fort när det har varit smockat med folk hela långa dagen. Nu när jag har kommit hem har vi klätt granen, så nu står den där så fin. Dessutom fyller min älskade storebror hela 23 år idag, så grattis till honom❤️ imorgon åker jag mot julfirande hos kusinerna i brånan, vilket som vanligt mest troligt blir hur kul som helst!



Första dagen på lovet

Den här dagen har jag tillbringat på stan med Linda en stund, åkte sen hem och gick på en långpromenad med Malte i nysnön vilket var helt underbart, äntligen! Sen åkte jag och Amanda iväg på bio, Sune blev de att vi såg, dock så var den inte alls så bra som jag förväntade mig.. Efter bion åkte jag till arenan där jag hängde en stund med pappa och Jenny. Men är nu hemma igen och ska mysa ihop mig med hunden.



klasskväll

 
Hade en riktigt mysig kväll igår med tjejerna från klassen. Vi va hemma hos mig, käkade, spelade julklappsspel och hade det allmänt trevligt. härliga tjejer de där! blev själv där vid 11 tror jag den va, så då kikade jag på lite film innan jag somnade vilket jag gjorde väldigt fort. Funderar idag på att åka till brunflo lite senare och kika på hockey, brunflo och nälden. annars vet jag inte alls vad jag ska göra idag. men det är ju iallafall så himla skönt med lov nu. Dessutom så färgade jag håret igår, eller jag amanda och sandra gjorde de, blev riktigt nöjd eftersom jag länge har velat ha en lite rödare och roligare färg än vad jag har haft nu.
 

Sådant glädjerus

Idag har varit en helt vanlig torsdag. Va iväg och träna med Elin imorse, åkte ner på skolan för en lektion och sen hem. När jag kom hem berättade mamma att min läkare som opererade min hals förut hade ringt, och sa då att jag ska på göra om operationen eftersom det har gått tillbaka! Blev så glad att jag började gråta och visste inte alls vad jag skulle säga. Känns så otroligt skönt just nu, har nått slags glädjerus! Men jobba har jag även hunnit med, från kl 4 till 10, vilket gick bra eftersom de var så mycket folk hela tiden att tiden bara flög förbi! Men nu ligger jag hemma i sängen och ska försöka sova nu.



Skridskoåkning i brånan

Har haft en riktigt skön helg där jag iprincip inte har gjort någonting alls. I lördags bakade jag, mamma och bror pepparkakor och var senare på kvällen med Linda. Köpte lite gott och tittade sen på film. Sen idag åkte jag till brånan och mina kusiner. Väl där så åkte vi ner till skön där vi åkte lite skridskor, iskallt men kul va de! Åkte tillbaka till dom och hade de bara kul som vanligt när man är där. Åt middag där och sen åkte jag hemåt igen. Så hade tänkt sova nu inför trippelbollen imorgon på skolan, hehe.




Dagens kläder

Torsdag idag och imorgon börjar helgen igen, skönt. Va i morse iväg och träna med elin vilket som vanligt är skönt men får nå fel på hur min hals fortfarande är, hatar de här. Men så är det. Annars har det bara varit en helt vanlig torsdag och imorgon bitti ska vi kolla på skolans luciatåg vilket känns riktigt mysigt! 
 
 

En träff med Matilda

Har haft en lugn tisdag ändå. Haft lugna lektioner och träffade sen min fina vän Matilda en sväng efteråt, alltid lika rolig är hon. Pratade om allt möjligt eftersom de är svårt att få till tid att hinna ses. Har precis kommit hem från en sväng på yoga, och tänkte ta lite kvällsfika nu och slipa lite på engelska talet tills imorgon.


Avslappnad dag

Har varit en lugn dag idag skulle man kunna säga. Hade en lektion men satt sen kvar en stund på skolan för att göra gymnasiearbetet. Hade även möte om tidningen vilket gick braa. Har nu på kvällskvisten varit ute på en riktigt lång promenad med hunden vilket var såå skönt! Har även varit iväg på flygplatsen och hämtat min pappa och bror efter att dom har varit i London men ligger nu äntligen hemma i sängen, som jag har längtat.





Jag som liten

En ny vecka alltså. Har varit en lugn dag på skolan och sen har vi varit på möte för vår studenttidning, vilket gick super bra. Har varit till farmor och farfar nu, fikade och bara pratade på om allt. Va riktigt mysigt att åka dit en sväng. Ska försöka hålla mig vaken fram tills att csi senare och sen sooova.



RSS 2.0