Flera dagar

Var ju 100-dagars i onsdag vilket var väldigt kul! Vi började uppe i spikis där nästan hela klassen befann sig och även några fler. Hade riktigt kul där och åkte ner till Oscars runt kl 22. Dock så hann jag inte vara där så himla länge, utan va bara där till ungefär kl 23, vilket inte va riktigt lika kul.. Fick åka in på akuten eftersom halsen tyckte att jag inte skulle andas nå mer, så va där inne till kl 1 och åkte sen hem. Sen igår va jag ner på skolan vid 12 för att få klart en uppgift för att senare åka iväg och städa i spikis. Sen igår kväll åkte jag, Jesper och Linda iväg för att kika på hockey. 





Ny färgat hår

Har varit ledig från skolan idag, vilket har varit riktigt skönt men har ändå suttit med både naturkunskap och svenska nästintill hela dagen. Så är matt i huvudet nu känner jag. Imorrn har vi inte heller någon skola utan vi ska iväg och bowla på förmiddagen. Ska bli kuul!
Färgade ju som sagt håret igår och här har ni resultatet.



Äntligen är dom här!

Igår började alltså en ny vecka, en vecka närmare sportlovet. Efter skolan gick jag och Linda och fikade, som vanligt haha. Senare åkte vi och Jesper iväg på maxi för att köpa hårfärg så jag är nu lite mörkare i håret, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men. Efter färgningen tittade vi en stund på film för att senare åka ner på Max för att käka lite. En riktigt mysig dag/kväll blev de iallafall! Dessutom kom våra studentmössor igår och de känns att de börjar närma sig nu !!



Vår lediga dag

Fick vara ledig idag från skolan så då va vi några tjejer som drog iväg på frukost på clarion, riktigt mysigt och gott! Åkte efter de hem för att jobba med gymnasiearbetet och känner att de börjar gå framåt nu! Börjar känna mig lite hängig nu, illamående, kallsvettningar och otroligt ont i huvudet, känns som helt fel tidpunkt. Hatar att känna känslan av att vara illamående, kanske den värsta känslan.. 



En riktigt bra helg

Har haft en sån himla bra helg. I fredags åkte jag ut till flygplatsen där jag hämtade Jesper. Senare på kvällen gick vi två på bio, nämligen fifty shades of grey, min älsklingsbok. På lördagen mötte vi upp Linda och åkte ner en sväng på stan och kikade runt där och fika. Lite senare tog vi med oss pulkorna och åkte till Frösön för lite pulkaåkning, vilket var riktigt kul, dock gjorde de väldigt ont! Hade förövrigt en jätte mysig dag och kväll med mellotittande bland annat. Sen på söndagen åkte vi ut till stugan med mamma och Greger där vi fikade och lite så, va riktigt skönt i de fina vädret. Nu idag har Jesper åkt hem igen men han kommer tillbaka nu nästa helg igen faktiskt.




En myskväll

Har haft en riktig mysdag. Slutade skolan vid 1 tror jag den va så då gick jag, Amanda och Sandra iväg på Waynes och fikade och sen kom även Linda. Vid 3 kom Lisa så då åkte jag, Linda och Lisa iväg på affärn för att handla mat och så eftersom lite senare kom även Matilda. Så vi har ätit tacos, marängswiss så vi blev proppmätta. Har även fixat med lite ögonbryn och sånt där, surra på som vanligt och hade hur trevligt som helst! Älskar såna här kvällar då man egentligen inte gör nått speciellt utan man bara umgås ändå.





En riktigt bra helg

Har haft en riktigt bra helg! Direkt efter skolan i fredags åkte jag ut till flyget för att hämta Jesper. Gjorde mig bara iordning sen traskade jag mot körfältet och en drös av klasskompisar och lite djungelpartaj. Va där och hade riktigt kul och sen vidare mot krogen. Va dock inte där nå länge utan jag och Jesper gick hem runt halv 1 kanske den va. På lördagen gjorde vi inget särskilt på dagen men senare på eftermiddagen åkte vi ner på eastern för att fira min mormor med resten av släkten. Satt där ett bra tag och åkte sen till Brunflo för fika och tårta. Väl hemma igen tog vi de bara lugnt och somnade nästan direkt vi satte oss i soffan. Har varit ut till flyget nu igen vilket kändes tråkigt men så är de.. Så är hemma nu igen och ska väl inte göra något särskilt ikväll utan bara ladda om för en ny vecka.

Onsdag 4/2

Gick kort dag idag och slutade vid 11, åkte då hem och jobbade lite med gymnasiearbetet. Åkte ner på stan igen vid 2 och mötte upp Matilda. Satte oss och fika och hade som vanligt oändligt mycket att prata om, alltid så mysigt! Tog sen bussen hem och sen vidare mot kapphal där jag pratade lite med Linda och sen vidare mot arenan en sväng för att prata med pappa och så.



Operationsdatum satt

Har precis kommit hen från lite jobb. Gick kort dag idag på skolan och slutade vid 12, åkte då hem och nästan direkt iväg på jobbet. Jobbade till kl 19 vilket ändå va skönt! Sen när jag kom hem idag så hade jag fått brev om operationen och fick veta ett operationsdatum, vilket känns så sjukt underbart! Så den 12e mars åker jag ner mot Uppsala. Längtar otroligt mycket nu!



En helg i Stockholm

Har precis kommit hem från en helg i Stockholm. Åkte dit i fredags med Linda och hennes kompis Therese. Har gjort lite allt möjligt. Gått runt en hel del på stan och flamsat runt, varit på tacos kväll och mycket annat kul. Men även fast det har varit en bra och härlig helg så är de alltid skönt att komma hem, känner mig mer hemma här. Ska packa upp nu och så och ska sen lägga mig faktiskt eftersom imorgon är det en ny vecka och skola.






RSS 2.0