mot övre delarna av norrland

igår så var jag så duktig att jag tvättade lite, sola gjorde jag också. vid tre kom linda till mig och vi såg lite på portkod 1321, såå bra! runt halv fem gick vi ner till stan där vi åt och sedan gick vi på bio, vi såg the purge. den var väl helt okej, trodde den skulle vara bättre menmen. när jag kom hem packade jag mest bara. sen nu imorse kom pappa och hämtade mig och jag är nu i brunflo. om ungefär 2 timmar åker jag lite längre upp i norrland för släktträff och andra skojjigheter med kusinerna.



mysig dag

hade en trevlig dag på stan med fina elin idag. pratade på som allt och inget! köpte mig en långklänning, body lotion och ett nagellack men får se om jag ens orkar lägga upp bild på de hehe.. när jag kom hem tog jag mig en lång och skön promenad i fin vädret. har precis duschat så nu väntar jag på att criminal minds ska börja.



militär tröja

har precis varit och handlat med mina kära föräldrar och ska snart ta cykeln ner till stan där jag ska träffa elin, äntligen!



embrace every moment

 

söndag

har haft en riktig slödag idag. vaknade imorse och slog igång lejonkungen så jag låg och tittade på den innan jag åt frukost sen så har jag bara sett en massa avsnitt utav onetreehill. somnade en liten stund nyss men ska se på solsidan nu hade jag tänkt!
 

världens bästa guddotter ♥




am I wrong-envy

 
har varit en sväng till mormor nu på förmiddagen där min moster ävven var. träffade mina söta små kusiner freja och emilia också, så de var trevligt. är hemma nu igen och är nu helt själv här så jag vet inte alls vad jag ska hitta på. får väl se! har iallafall laddat över alla bilder från kameran nu så det kommer nog upp lite bilder då och då.
 

helt och hållet bildlöst

har haft ett par härliga dagar i funäsdalen men är nu tillbaka här hemma i östersund. vi har gjort lite allt möjligt där borta men eftersom mina kusiner från norge var där så var vi en hel del med dom eftersom vi inte träffar dom så värst ofta! idag har vi gått runt på marknad i funäsdalen som det är varje onsdag såhär på sommaren vilket är otroligt mysigt! var ju även hyffsat fint väder idag så det var skönt. efter en stund av tittande på marknaden åkte vi vidare till morfar på ljusnedal där vi fikade lite och så innan vi bilade hemåt igen. stannade till i åsarna och åt sen brassade vi hem. när jag kom hem och hade packat upp tog jag mig en långpromenad med hunden eftersom jag inte har tränat på ett tag. nu efter en varm och härlig dusch ska jag he igång en film och bara ta det lugnt nu ikväll.
lägger in bilderna från bröllopet och vistelsen i funäs imorgon tror jag så ja!

fjälltur

var ju på bröllop i lördags eftersom min faster och johan skulle gifta sig. var så himla fint och kvällen blev otroligt rolig! kl nio på morgonen i söndags (alltså igår) tog jag bussen hit till funäsdalen. hade även turen att kusinerna från norge var här. sen så idag har jag, mamma, greger och hunden gått en tur uppe på fjället vilket var riktigt fint! åkte sen hem till morfar och mös med kusinerna och så en stund. sen nu på kvällen har vi inte gjort någonting alls. åh vad jag älskar detta ställe!



life´s for the living

 
 
torsdag och jag är helt slut i huvudet, det bara dunkar.. menmen glad är jag ändå eftersom imorgon är det fredag vilket betyder att sommarlovet börjar på riktigt, en dag närmare bröllop och inte alls länge kvar tills jag tar bussen till älskade funäsdalen och min kära morfar och släkt. längtar såå♥ ska packa ihop lite kläder och så nu tills jag ska åka till funäs så får mamma tar med väskan när dom åker imorgon.

onsdag vare idag jaaaa

har som vanligt haft en lugn dag på jobbet och nu är det bara två dagar kvar! idag efter jag hade slutat tog jag mig en springtur, dock så gick det jäkligt dåligt. efter de lagade jag mig middag och har efter den bara tittat på tv och läst min älskade bok, femtio nyanser av mörker. en sååå bra bok!



monday

 
åh så skönt det känns med fyra dagar kvar av jobbet! sen jävlar i mig ska jag sova i massor! idag efter att jag fick sluta lite tidigare än vanligt så tog jag mig en långpromenad eftersom jag fortfarande har ont i halsen men det gick lika bra de. var ute i lite mer än en timme och körde sen lite styrka här hemma. känns underbart! om en stund kommer mathias hit och ska hålla mig sällskap en stund nu när jag är hemma själv. 

två nya plagg

skjortan längst upp är köpt på gina för 125kr och linnet är köpt på veromoda och kostade bara 60kr.
 

söndag 7/7

mitt internet på datorn har varit helt åt helvete i flera dagar så har därför inte kunnat skrivit något från datorn. men som sagt så fick jag hem mina nya skor i fredags och dom är sååå sköna! tog ungefär en vecka innan jag fick dom men det var de värt. igår så var jag iallafall en sväng på stan med linda och efter de så cyklade jag ut till stugan vilket var ganska skönt ändå. hade det jätte mysigt där hela dagen och kvällen. körde bil,solade, grillade,myste i kvällssolen och bara satt och pratade. idag körde jag in till stan eftersom jag påbörjar min sista arbetsvecka imorgon vilket känns så otroligt skönt!
 

lördag

så jäklans skönt med helg nu! tog det bara lugnt igår tillsammans med en vän. var så himla trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna haha. nu är linda påväg hit sen ska vi ta cykeln ner på stan en sväng och efter de cyklar jag ut till min stuga där min kära mor, greger och hunden är.



mina nya älsklingar

fick hem skorna idag som jag beställde, sååp fina! dessutom fick jag andra delen utav femtio nyanser, femtio nyanser av mörker, ååh den är så bra! kan inte sluta läsa haha.







RSS 2.0