Jobbhelg

Har jobbat hela denna helg, vilket dock har varit helt okej ändå! I lördags efter jag hade slutat for jag iväg på hockey, mös sen bara ner mig hemma resten av kvällen. Sen igår jobbade jag till halv 7 och senare kom Angelica till mig så vi snackade och hade lite mys fika. Har stängning nu ikväll så har just nu lite rast bara. Blir så himla trött när jag stänger flera dagar på raken, så jäkla segt även fast kvällarna har gått rätt snabbt.


Helgen i sin helhet

Har varit hos mina kusiner hela helgen vilket har varit super mysigt! Har haft fullt upp, varit ute och ridit, varit på ridhuset och kikat, åkt längdskidor osv. Åkte hem idag mitt på dagen någongång och har mest bara haft en lugn söndag, skickat in ansökan till polisutbildningen, hängt med Linda och lite så. Är ledig imorgon så ska försöka träna på förmiddagen och sen ska jag umgås med Sandra mot kvällen!


Onsdag

Va ju som sagt på forum i helgen vilket var riktigt kul! Träffade massor med härliga människor och hade de bara as bra! Nu den här veckan har jag känt mig lite halv krasslig hela tiden, vilket jag ioförsig gör mest för jämnan, vet inte vad det är för fel, blir som aldrig frisk från förkylningen men blir inte heller så där dunder förkyld, så jäkla segt att känna sig hängig.. jobbar imorgon bitti och sen får jag långhelg då jag är ledig ända tills på tisdag så då far jag till kusinerna på fredag nångång och stannar där nån dag.


Snart helg och höstforum

Har haft mycket för mig nu så har inte alls hunnit med att skriva nått här! Har hunnit med lite myskvällar med vänner, jobb och annat trevligt😉 är väldigt taggad nu iallafall, åker upp till skalet imorgon när jag har slutat för forum. Både jag och Linda slutar kl 1 så då gasar vi upp dit. Det ska bli såå roligt att träffa massa folk som man inte träffar så ofta längre!


RSS 2.0