såhär bra mår jag nu, just idag !


mys

dricker varm oboy och ser på oth i hopp om att bli frisk. dagen har varit riktigt bra! fick veta att jag äntligen ska få operera mig, känns så himla skönt ! så nu blev min dag mycket bättre!



keep calm and go back to sleep

kom hem för bara en liten stund sen. var och kika på hockey med elin. öik vann med 8-0 vilket betyder att dom spelade väldigt bra. la mig precis i sängen och försöker somna med lite bieber i lurarna.






hejhej alla fina

kom hem för bara en liten stund sen. har haft en vanlig dag på skolan, börjar bli sjuk. mitt huvud sprängs snart, allvarligt.. efter skolan gick jag iallafall på stan en stund med william. trevligt var det. nu ska jag snart få i mig lite mat för att sedan försöka lära mig lite inför idrottsprovet imorgon. får se hur det slutar haha. måste lyckas på provet eftersom jag inte kan vara med på idrotten annars och vill inte verka totalt misslyckad haha.
 

sunday

känns skönt att vara hemma igen, fast ändå inte. älskar att vara i funäsdalen, hos morfar. har duschat och så nu så jag tänkte kika på tv nu och sedan lägga mig i sängen och se någon film.
 

mot östersund

sitter i bilen påväg hem nu. har inte kunnat göra så mycket idag så jag gick över till kasper och hade kul. kommer inte träffa honom på två hela veckor nu vilket suger men så är det.



min lördagskväll




underbara vinter, tycker om dig.

åh älskade vinter vad du gör mig lycklig. började morgonen med att fara ner på byn en sväng, köpte lite saker och frågade även praktikplats. åkte sedan tillbaka till ljusnedal där kusinerna var så vi busade lite med dom. jag,mamma och bror tog sen på oss skidorna och jag hunden runt magen och åkte på en skidtur i finvädret, underbart! drog några riktigt fula vurpor också, så lite skratt blev det! när vi kom tillbaka tog jag och mamma sparken med hunden igen en sväng. har precis ätit middag, pizza. så nu är jag mätt! ikväll blir det bara mys med morfar,mamma och bror min. 

when worlds collide

sitter i bilen påväg till funäs nu, har ätit och så, så nu äter jag massor med godis och bara längtar efter min morfar hiho.



shue fredaaag

har sovmorgon till 12 idag, känns riktigt skönt! så nu på morgonen har jag bara tagit det lugnt och gosar nu med hunden. har en lektion sen slutar vi så då åker vi mot funäs. älskar att inte behöva stressa på morgonen, underbart.
 

always kiss me goodnight

igår kom angelica hit så vi gick och tittade på hockey och sen sov hon här. idag kändes det som om dagen aldrig tog slut, är så trött! men ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, packa lite och så för imorgon bär det av mot härliga härjedalen.
 

cozy sweatshirt

godkväll alla fina.hur är det med er? nerå bara skämta men ja. har inte så mycket att skriva direkt. kasper kom hit igår och sov här, så mysigt med min gos. dagen har förövrigt varit skön, inte alls ansträngande. slutar 11 imorgon vilket är sååå skönt att jag tror jag dör! så då får jag se vad jag hittar på efter de. nu ska jag iallafall titta på film och ta igen lite sömn haha.
 

längdskidor

varit ute på en skidsväng med mamma och hunden vilket var riktigt skönt! drog även en vurp haha.. nu ska jag bara titta på film och ta det lugnt.

somebody told me that this is the place where everything's better and everything's safe




Jan. 19, 2013

har haft en skön dag med massa skoteråkning och korvgrillning.



nu är det helg, japp det är de!

hade en riktigt gosig dag med mamma. gick på makeup store först och var på sminkkurs och sen gick vi och åt på shanghai wok eller hur det nu stavas. hur gott som helst var det iallafall! gick ner på hemmakväll för att köpa godis och blev sedan hämtade av fredrik. så mysig dag! nu ska jag till brunflo och köra skoter med pappsen, trevligt de !


köpte ett puder som är gjort på glaciär vatten och verkar vara riktigt bra!


köpte även en ansiktspeeling.

och en dagcreme.







världens bästa mamii

sitter och tittar när alla andra har idrott nu. fick egentligen sluta men jag väntar på elin så ska vi ner på stan sen. ungefär vid 2 ska jag möta mamma för att gå på sminkkurs på makeup store och sedan gå på eastern och äta middag.



totalt värdelöst

så jädra värdelöst att ens kliva upp imorse. kom till skolan och fick veta att läraren var hemma så då var det bara att åka hem då. så nu vet jag inte alls vad jag ska göra.

my beautiful friends

åh vad jag älskar ög, bästa valet jag har gjort! fick sluta lite efter 12 idag så då gick jag och min snygga brudar ner på stan en sväng. tog bussen hem halv 2 och har sedan dess bara legat och tittat på oth i ungefär 2 timmar, love it.
 

tuesday

goddagens alla fina! har varit på bra humör hela dagen, fram tills idrotten som jämt går dåligt, cp-hals är det enda jag har att säga. haha.. hade en chill dag på skolan, engelska på morgonen då vi lyssnade på podcasts. efter de hade vi 3 timmars rast så jag,angelica,felicia och amanda åkte hem till mig och tittade på skräckis, sinister. fyfan säger jag bara! 
tänkte pluggade lite so nu och vara duktig.
 

do what makes you happy




livet är bra




smile at you


mys med kasper

gick över till kasper igår kväll och sov även där. bara myste på. är hemma nu eftersom han började kl 10 och jag kl 12 så just nu tittar jag på tv och gosar med hunden.
 

friends

igår kväll kom linda hit så vi tittade lite på film och somnade sen. åkte iväg på hockey idag då öik vann ännu en gång, men med 4-1 denna gång. har gjort klart en religionsuppgift nu så tänkte jag göra den andra imorgon, har ingen mer ork i dag känner jag.
så nu ska jag titta på lite vänner i väntan på middag.



karate kick

har kört skoter som en galning, såå kul ! fick panik när polisen stoppade mig första gången jag kör, lagligt. kan säga att hjärtat gick fort då haha. kikade ju även på hockey där duktiga öik vann med 4-3 mot piteå. kom hem för en stund sen och åt precis middag med min kära familj. om någon timme kommer linda hit och sover här, kanon kul.

sweet nothing

godmorgon på er! vaknade för en liten stund sen så ska väl gå upp och äta lite frukost snart. ska till brunflo lite senare för att inviga skoterkortet. även angelica och pappa ska följa. sen ska vi upp på ishallen och titta när bror spelar match där jag och angelica ska titta med amanda också. ska bli en trevlig dag.

gosigos

har haft gosigaste kvällen på länge. har bara pratat och myst med min fina



coloured

haft en helt vanlig torsdag. gick på stan med brudsen efter skolan och mötte sen upp linda, tog bussen till mig för att färga mitt hår och såg sedan på lite film och så, så nu är jag trött! bäddar ner mig i sängen men film.



kungligt!

chill med skoterkort nu då! nu ska det bli massor med körning.



you only know you´ve been high when you´re feeling low


two brunettes


glajjorna är påå

är hemma från skolan efter första skoldagen detta år. är totalt slut i huvudet och vill bara sova känner jag meeen så måste jag ju plugga igenom skoterkörkorts boken, har nämligen prov på de ikväll kl 6. men så svårt borde det väl inte vara? 
 

bedtime

nu lägger jag mig och tittar på breaking dawn part 2 för att försöka somna i tid ! känns otroligt jobbigt att behöva kliva upp tidigt imorgon, hade helst haft lov några veckor till.



cozy

myser med hunden och film efter att ha kört upp för skoterkortet, blev frusen av regnet. huvva va kallt det var!



hola guapos

hemma i östersund igen efter ett par underbara dagar i funäsdalen samt ljusnedal. har ätit och duschat och så nu så snart kommer angelica hit så ska vi bara mysa med film och gotta, lovely!

space

har haft några underbara dagar här. har varit över till norge idag och sen har jag kört skoter resten utav dagen.



härligare kväll

har haft en riktigt bra kväll. tog skotern upp på fjället med en vän och var där ett bra tag, så himla fint. åkte sen hem och fick tårta eftersom moster fyller år idag. la mig precis och tittar på eva och adam nu. imorgon ska vi en sväng upp till tänndalen och sedan över till norge.



baby elephant

är hemma i härjedalen nu. är så himla trött och har ont i huvudet så direkt efter att vi hade fått fika hos kusinerna gick jag och la mig. så nu ligger jag i sängen och ser på film. i morgon ska vi fram på byn sen ska jag köra lite skoter och ha det gött.



let her go - passenger

kom precis hem. fy satan så hemskt det var att gå helt själv i dimman..haha. la mig precis i sängen och ska se på film. måste vara utvilad tills imorgon då jag,mamma och greger åker mot underbara,ljuvliga härjedalen igen. blir även jag som sitter bakom ratten på dit vägen, wiiiee. 
 

well hello 2013

är hemma i östersund igen efter en otroligt härlig och kul dag och kväll i björnrike med bästa vän. på dagen gjorde vi lite allt möjligt, tog lite kort, spelade pingis, tittade runt efter människor, sociala som vi är. fick också med min en mössa hem. framåt kvällen tog vi fram stjärtlappar och åkte i full fart i backen! fy satan så fort det gick! så idag har jag väldigt ont i rumpan haha. åt sedan tre rätters middag och gick sen ut i backen igen. resten utav kvällen var fylld utav skratt och annat roligt! världens bästa gooos. duschade precis och snart blir det mat. får se om jag hälsar på en vän lite senare också.

RSS 2.0