happy smile

gjorde klart sista provet i dag, riktigt skönt! nu är det bara chilldagar kvar. har mest tittat på film på skolan i dag. slutade ungefär 2 så då tog jag bussen hem till min lilla goa hund. satte mig framför en film, the vow heter den. den var otroligt bra! man blir både glad och riktigt ledsen av den, fick tårar. nu ska jag snart kolla på criminal minds,sedan packa tills jag åker till underbara funäs imorgon och efter det blir det nog sängen antagligen.

I ain´t ready

har tagit sista hpv sprutan i dag, och aj så ont den gjorde! hatar sprutor. gick bara halvdag idag för tjejerna skulle iväg på ungdomsmottagningen. så fick sluta ungefär 2 idag och då gick jag upp på mammas jobb där jag satt med musik i öronen och gjorde lite no inför provet imorgon, orkade helt enkelt inte gå hem haha. mamma och greger åkte ut till stugan för en stund sen så jag är ensam hemma, hmm så vad gör man? jo man kanske pluggar lite, kul.. haha men snart är det här slut och sommaren är här!


red one

har varit en vanlig måndag, hade muntliga nationella i spanska haha huvva så dålig jag är på de! aja. följde med mami en sväng på affären och köpte hårfärg så det blir till att färga nu någon dag framöver. nu ska jag göra lite engelska och sedan kika på lite film och mysa ner mig i sängen.

en svart vit sötnos


sötaste malte , är alltid på bra humör med min goa hund ♥

pausa livet

vilken underbart härlig helg det har varit! vädret har ju varit perfekt verkligen. i lördags jobbade vi ju på motormässan, gick bra förutom att det var så jävla segt menmen. sen i dag åkte vi till svenstavik och har varit på konfa för min kusin kajsa. var segt att sitta i kyrkan men sedan efter åkte vi hem till dom igen där vi fikade och bara mådde gött i solen. färg på kroppen har jag även fått idag! när vi var där borta tog jag,kajsa,martin,pernilla och carla cyklarna ner till sjön där vi badade, eller inte jag eftersom jag börjar få halsfluss igen.. dö.
men jag och martin kollade bara på. fick också middag där,grillat och potatis vilket var otroligt gott! sen fick jag skjuss in till stan så nu sitter jag här helt själv och ska ta något att äta och kolla på tv lite och göra lite läxa kanske.
finaste kusinen ♥

daydreaming

känns otroligt peppande att åka på motormässa och jobba imorgon! hoppas på fint väder så man iallafall blir lite brun. ska vara där halv 10 så det blir till att kliva upp tidiigt. så nu blir det film och sedan sova.

today it´s friday

skönt med helg! har haft en riktigt chill dag idag. muckfoto hade vi även idag, mycket fint haha. sen har vi även haft soprov, det gick ju som det gick. fick även sluta vid kl 2 idag så jag och angelica tog bussen in till stan. såklart hittade jag saker som jag fick med mig hem. sedan åkte jag och familjen till max för att äta och nu ska jag snart iväg till jämtkraft för att kika på match med lisa,ifk-sveg.
muckfotot.
h&m 149 kr.
h&m 299 kr.
ruth 259 kr.
halsband jc 49 kr.

it's my birthday!

och vad är det för dag i dag? jo det är min födelsedag! har haft en underbar dag,underbart väder,härliga vänner, härlig familj och god tårta! bättre kan det väl inte bli?
imorse blev jag väckt av sång och tårta på sängen, mycket gosigt. efter skolan när jag kom hem satte jag mig direkt på balkongen ihopp om att få lite färg,men det gick nog inte så bra skulle jag tro. men nu ska jag plugga lite inför so prov imorgon och skriva klart om min bok på svenskan,dessvärre inte lika kul.
här är kläderna jag köpte i sundsvall förra helgen plus att jag köpte ett par svarta jeans från ruth och en bh från ginatricot.

onsdag den 23 maj

åh underbara väder! älska älska älska
just nu är linda och angelica här och vi håller på att fixa oss. vid sju befinner vi oss vid folketshus för kommundans,hoppas det blir trevligt då !

you always make me smile

ja igår åkte jag ut till stugan. det var riktigt skönt att bara vara för en gångs skull. när jag väl kom ut tog jag och mamma oss en sväng med bilen så jag fick köra. det var otroligt kul! sen körde jag även lite själv och backade och så. tog mig även en sväng med moppen och mötte 4 gåsar och deras små söta bebisar. resten av kvällen satt vi bara ine och myste vid brasan med film eftersom det regnade.
vi åkte hemåt mot stan vid 1 någonting i dag sen har jag bara tagit det lugnt,pluggat och duschat. nu ska jag kika på lite film och sedan ska jag väl sova känns det som.
jag har tur som har er ♥

he makes me happy

ja i går åkte jag,linda,pappa och liselotte till sundsvall. blev att jag köpte en hel del! kan visa lite senare för nu åker jag ut till stugan och är där över natten, gosigt.

so let´s kick, push

ber om ursäkt för mitt dåliga skrivande men har varit sjuk och inte haft så stor lust till de. men har iallafall inte varit på skolan den här veckan,korta veckan men ändå. har även fått pencillin så jag blir frisk någon gång! nu kan jag iallafall prata vilket jag inte kunde göra igår haha. snart kommer iallfall matilda hit så jag ska vara med henne ikväll,mycket trevligt måste jag säga! sedan i morgon åker jag till brunflo för sedan på fredag ska jag till sundsvall med pappa,linda och lindas mami. men nu ska jag hinna kolla lite på oth innan matilda kommer.


home alone

men liiite skönt med helg! har varit en helt vanlig dag på skolan. har börjat få tillbaka min gosiga halfluss som jag älskar så mycket elleeer? nja inte direkt. så därför ska jag bara chilla ikväll och imorgon får jag se vad jag gör.

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

har varit och tränat för en stund sen. gick hur sämst som helst, eftersom jag har varit sjuk ett tag så blev det ännu jobbigare med andningen,sug.. satt för en liten stund sen och kikade på hockey och åt glass och gosade. men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film skulle jag tro.

summerfeelings♥

onsdag

ja i dag hade vi tydligen muntliga nationella i engelska, haha åh hatar att prata när man måste prata annars går det hur bra som helst. aja sen så har det varit en helt vanlig skoldag. efter skolan åkte jag med in till stan med elin och ebba men jag åkte hem nästan direkt för jag ska åka iväg och träna lite senare. så nu blir det käk och sedan sätts fotbollskläderna på!

right dude!


a beautiful butterfly

~denna tisdag har bjudit på en del sol, glada människor och ett nationellt prov i spanska. gick väl som de gick, haha åh spanska är inte min grej de! sen i dag var jag så snäll att jag till och med visade mina matlagningsskills och lagade mat till min kära familj. känner mig väldigt duktig just nu. har tagit mig en varm och skön dusch och ska försöka skriva lite engelska sedan lägger jag mig nog i sängen och myser ner mig till en gosig film som sherdil.


I know what I want and it´s not you

You have a million ways to make me laugh

The memories play over and over in my head

I´m not a second fucking choice
I just want to be in your arms, where you hold me tight and never let me go

måndagen den 7 maj

förlåååt för jätte dålig uppdatering men jag har varit sjuk och inte haft ork! men nu ska jag försöka skärpa mig iallfall yeppyepp. ja måndag då, en helt vanlig dag. riktigt seg har den varit iallafall! men nu sitter jag bara och chillar här hemma. skulle egentligen ha tränat ikväll men eftersom jag har haft halsfluss så vilar jag den här träningen.
då har man glasögon då!

RSS 2.0