thats why I wrote this beautiful song

sitter fortfarande med spanskan och tittar på grey´s anatomy samtidigt och lyssnar även på musik,kanske bäst att stänga ner allt och bara ha spanskan. kanske vore smurt ! aja är galet trött så snart bär det av mot sängen för en god natts sömn.

en liten malin

feel like I am on top of the world !

haha hittade en små frän bild,som är tagen för väldiiigt länge sedan ! tur att man ändras med tiden säger jag bara haha.

onsdaaaag

åh jag älskar onsdagar,så himla sköna. hade bild där vi kollade på film,sedan no där vi pratade massor med kul saker man kan garva åt,hk där vi gjorde lussebullar som blev goooda och till sist hade vi svenska och även prov,provet gick nog ganska bra hoppas jag. efter skolan tog jag och elin bussen in till stan och gick runt. köpte mig en ny fondation och åkte sen med greger hem. så nu ska jag plugga spanska resten av kvällen,kuligt de! tur att man kan spanska så himla bra också. haha aja först blire käk,lax mums !

oboy,musik och läxa

tar mig ett glas oboy,lyssnar på musik och försöker få svenska orden att fastna! men nu är de bara några som jag inte kan,så de är grettaaans !

vill ha vinter

tjo hopp,kan det bli riktig vinter nuu !


just a i kiss on your lips in the moonlight

du är så underbar !

börjar bli sjuk

hemma från skolan nu. har varit hängig hela dagen nästan,ont i huvudet och haft feber. och allt är bara allmänt jobbigt just nu,massor med prov. sista lektionen hade vi idrott,simning. de gick ju åt helvete satt ja.
men nu är jag hemma och ska plugga lite och sen bara ta det lugnt. känns som om huvudet kan gå och dö !
men nu,inget mer klaaaag.

en rosa blomma

tog mig precis en varm dusch. håller på att bli sjuk,har ont i halsen,huvudet och tror jag har feber. inte kul!
ska plugga ett tag till och sen bara ta de lugnt och lägga mig tidigt. så kanske jag mår bättre i morgon,kan ju alltid hoppas !
hittade en bild sen i somras som kan liva upp lite här.

plugg

jaha,måndag. de suger med skola. är trött och orkar inget och då får jag damp. haha. skulle egentligen behöva träna men istället ska jag plugga hela kvällen,kul va? huvva ne,inte alls! aja,får se hur mycket jag orkar.
så ser iallafall min måndagkväll ut.

så här såg min helg

hej på er! hann inte skriva nått i lördags och inte i söndags,blev fullt upp!
iallafall så i lördags kollade jag och amanda på hockey i brunflo sedan i stan. efter en stund kom mathilda och gjorde oss sällskap. sedan fick vi skjuss hem till mig där vi åt och så. efter maten gick jag amanda och en till mot johnny där vi tillbringade kvällen. tillslut var de bara jag och johnny kvar så jag sov där,riktigt mysigt. sen i går gjorde vi inte mycket alls. vaknade av att det var snö på marken,såå underbart! sen hjälpte vi,eller ja inte jag men johnny sin bror att flytta. åt mat där och sedan gick jag hemåt. men det har varit en riktigt mysig och kul helg. nu ska jag dra mig mot bussen och skolan.

godnatt på er

har inte gjort nå mycket alls denna kväll. varit hemma,tagit de lugnt,kollat på film och haft colan framme. hehe.
känner mig helt död så snart bär det av mot sängen. så ja.


you are perfect for me


city and colour

underbart med helg nu! i dag hade vi elevrådsdag med hela elevrådet där vi likte lekar,åt tacos och glass och sånt.
riktigt kul. vi va klar där uppe halv 1 eller nått sånt så då gick jag och hade no och sedan so,där vi hade prov.
hatar so prov och allt med so,fattar aldrig ju. haha. lite senare tror jag elin kommer hit men annars vet jag inte vad jag ska hitta på. får väl se lite senare.
i morgon ska jag kika på hockey med amanda när min bror spelar och sedan inne i stan också,men tar mer om morgondagen sen någon gång.

lying with you so close to me

ja mötet gick ju helt lysande! känns skönt. har duschat nu och även hunnit göra lite so. vi har prov i de i morgon,och jag orkar inte de. haha. men jag må väl kolla lite mer på de,kollar även på hockey samtidigt. de gick inte särskilt bra men haha ja. ska bli så himla skönt med helg i morgon! yeppyepp tjillerill.

utvecklingssamtal

åh vad skönt med fredag i morgon! har inte hänt något speciellt,de gamla vanliga. fick tillbaka so provet där det gick bättre än jag trodde haha. sen har de varit en helt normal dag. ska snart på utvecklingssamtal så får väl se hur de går då.

godnatt people

kom nyss hem. vi var ju på gymnasiegrejjs på wargen och pc i dag,riktigt trevligt att kika runt men segt efter ett tag.
vi fick sluta ungefär 2 och då gick jag och elin för att vara med johnny och adam. så va vi där sen gick vi vidare för jag skulle klippa mig. ville inte klippa så mycket så de är ingen stor skillnad men jag älskar nyklippt hår.
efter de gick vi lite på stan och sedan hade elin träning så jag kikade på den. när den var klar vandrade vi bort mot ishallen för att kolla på hockey. men nu ska jag lägga mig i sängen med tanke på att jag är typ död. haha.

just a kiss on your lips in the moonlight

jaha onsdag i dag då. har absolut inte hänt någonting kul i dag. hade simning på idrotten meen jag fick inte vara med när dom andra skulle tävla så jag fick simma helt själv fram och tillbaka,kul.. haha.
ska äta nu och sedan på möte med klassen och klassresan. jaja de va allt kul om i dag. i morgon ska vi iallafall på wargen och pc så de blir väl trevlans de!

ny garderob

kom hem till mami för en stund sen och såg att jag hade fått en ny garderob så de va ju riktigt najs de.
så nu har jag hett in lite kläder i den. har också hunnit lagt över funäsbilderna nu så jag tänkte lägga ut några.

känns så meningslöst

ja i går va jag ju som sagt och kikade på bio. den va så himla bra! älskar dom där filmerna. kom hem halv tolv eller vad de va så jag va hyffsat trött i morse. sen i dag har de varit en helt vanlig dag. ska äta om en stund sen ska jag nog in till stan en sväng,tror jag. hade ju glömt att vi har simning i morgon så bikinin är ju hos mami.
känns så värdelöst att åka till stan sen tillbaka till brunflo så jag får se om jag sover där.

say jambo

ska snart i väg på biooo. även amanda och hennes söta familj skulle med,mycket trevligt! :)
hämtade nyss bror min som har varit och spelat hockey i sundsvall och ska ta på mig lite finare kläder nurååå.

funäsbildernA

kom på att jag har glömt att lägga ut bilderna sen när jag va i funäs,men kameran är hos mami och ja. så jag lägger ut dom på onsdag om jag ska dit då. yeppyepp så blire !

nu vill jag ha snö! de suger när de är detta väder,regn och skit,de är ju snart jul. men har de kommi nån snö,ne !

myskväll hos elin

ja i går blev det så att jag fick skjuss till tandsbyn där jag va med elin och bara hade kul,som vanligt.
kom precis hem eftersom hon skulle på träning. så nu har jag duschat och ska skriva lite på engelskan eftersom jag inte har hunnit klart och ligger efter massa. så de är lika bra att göra de nu när man ändå inte har nått att göra.
lite senare i kväll åker jag i väg på bio med elins härliga familj. ska bli riktigt kul !

bild från elins blogg,  http://elinsteffensen.blogg.se/

a shot in the dark

åh va skönt med helg! de behövdes kan man ju säga. iallafall igår när jag hade slutat väntade jag på elin och sen åkte vi in till stan. där träffade vi kajsa och gick sedan hem till mig där vi gjorde mat,tacos. riktigt gott!
lite senare gick vi mot ishallen där vi tittade på hockey,öik mot kovland. träffade också johnny så då satt vi med han. efter matchen åkte vi till brunflo,jag och kajsa. vi gjorde nästan ingenting,kollade bara på film och gjorde popcorn. somnade typ mitt i filmen så då va de lika bra att lägga sig. sen sov vi till 12 nångång och har inte gjort nått på hela dagen. men nu har hon åkt hem igen så nu är jag själv och försöker komma på nått kul att göra. men så kom jag ju på att de inte gör de satt.. aja. i morgon ska jag iallafall följa med elin och hennes famlij på bio,breaking dawn.

känn en doft av kärleken

sitter just nu och försöker plugga no och so, och de går inte bra om man säger så.
allafall så va jag ju på sjukhuset i dag,de gick bra. fast vi satt mest och pratade och gjorde nå andningsövningar typ.
sen åkte jag tillbaka på skolan. så dagen har gått väldigt snabbt. är just nu hur trött som helst!
orkar egentligen inte plugga men jag måste,så äre bara. i morgon kommer iallafall min kusinvitamin kajsa hit och är här över helgen. vi ska kika på hockey med johnny och elin tror jag i morgon vid sju. sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på för bus. men nu msåte jag plugga!

liten sovmorgon

ne huvva nu har jag pluggat i några timmar,nu är jag less. även om jag inte kan nått typ. har gjort matten nu och spanskan fast so n måste jag göra nu,kika igenom så kanske jag får iallafall g. haha.
så nu lägger jag mig i sängen,har ont i huvet och sånt. men i morgon får jag sova lite längre än vanligt. ska nämligen till sjukhuset kl nio så de kändes onödigt att först gå på skolan. får se vad jag ska göra där,men jag hoppas andningen blir bättre snart för de suger att ha så här och de är pinsamt saatt jaa.

tillbringar kvällen med mina kära böcker

åh va skönt med onsdag! direkt efter skolan idag åkte jag med bussen in till stan för att träffa johnny. sen gick jag hem till mami och åt,skulle egentligen på träning men kände att jag va tvungen att plugga med tanke på att vi har spanska till i morgon och två prov på fredag satt ja. så jag fick skjuss till brunflo igen av mami och har precis duschat och ska sätta mig med näsan i böckerna resten av kvällen,kul va? ne.
aja så är livet! så ma höres.

hey miss beutiful

alltså vilka jävla skills man har,plattar håret och rätt som det är bränner man örat men tar man bort tången eller? ne.
så smart är jag,så nu bränns de som bara satan!
iallafall så ska jag snart på hockiiee med matilda en sväng. så är läget jaoo.

I said it, and I still mean it


älskar dig elin,du är så jävla bra !

yeppyepp

har inte hänt någonting alls idag faktiskt. ska upp på ishallen lite senare en sväng och kolla på match,brunflo mot svenstavik sen åkte jag med in till stan och kollar på fredriks träning i brist på annat men nu äre maaat !

exakt likadant

hola amigos!
har duschat nu och måste plugga lite grann kanske sen bara chilla innan det bär av mot sängen. ja,jag känner att jag aldrig har nått vettigt att skriva så de blir exakt likadant varje gång jag skriver satt de sög ju.

en ny vecka

ja jag hann inte skriva nått mer i går. men vi åkte hemåt mot östersund igen vid 3 tiden. direkt jag kom hem hoppade jag in i duschen och gick sedan till johnny där jag va resten av kvällen. i dag har de inte hänt absolut nått. vaknade i morse och hade ont i halsen så de sög ju. skulle egentligen på träning lite senare men jag kände att skolan går först och jag har två prov i veckan som jag inte har pluggat någonting på,så de kanske är bäst att plugga lite.
ska även följa med in till stan när fredrik har träning och hämta lite skaer hos mami. men nu blire käk !

kiss me underneath the mistletoe

godmorgon på er!
vaknade för en liten stund sen,kan säga att de va så galet skönt att sova denna natt. haha. ska iallafall få i mig lite frukost nu och sen åker vi nog mot ljusnedal. blir bjuden på middag där i dag också,alltid så god mat där.
efter de åker vi hemåt mot östersund igen. kändes inte alls kul att komma tillbaka dit. men men,får väl åka tillbaka snart igen. men nu har mami gjort frukost så ja.

en mysigt kväll i funäsdalen

la mig precis i sängen,kändes så värdelöst att sitta uppe bara för att
. så nu ska jag antagligen kika på film innan jag somnar. saknar min johnny så häääär mycket just nu,inte okej.
men jag får träffa han i veckan då. har inte gjort mycket denna kväll. tog mig en dusch,drack årets första glögg och sen läste jag en saga för min söta kusin emma när hon skulle sova. hon är bara för söt! sen kikade jag och fredrik på one tree hill och så. ja det var min kväll,mysig har den varit.
men nu blire natta för miig.

I don´t always know the answer

holaaa !
ja i morse när vi vaknade va vi lite med kusinerna och åkte sedan in till byn och kikade i lite affärer. efter de åkte vi till morfar i ljusnedal där vi har varit hela dagen. vi gick en promenad med morfars nya hund acke och malte. även axel och emma följde med. de va ju galet kallt men. sen när vi kom in fikade vi och lite sånt. tog även lite bildoor. vi blev också bjuden på den godaste mat man kan äta,kött och potatis. kan ju typ äta ihjäl sig haha. när vi skulle tillbaka till funäs tog jag tag i mig själv och gick med malte hit. så de blev väl att jag gick ungefär 4 km. det är ju inga lampor efter vägen heller så som tur va så kunde jag prata med elin. annars hade jag ju nästan dött. men nu ska jag in och busa med kusinerna!
dessutom har det varit kanon bra väder i dag! helt underbart,lite kallt men de va bara mysigt. det var ju även snö här så de är riktigt bra!

framme

så då var vi framme i funäs då,härligt! har ju inte hunnit gjort nått utan bara kikat på one tree hill med bror min,så galet bra! ska lägga mig i sängen och kika på film nu. får se vad för kul som händer i morgon. lär antagligen bli väckt av två små busungar till kusiner,sötnosar !
men nu säger jag godnatt och hej.

evig väntan !

men gud va segt tiden går när man väntar! men nu åker mami och hämtar han så ska packa ner datorn nu och lite annat.

mot underbara funäsdalen

åh men va galet skönt med helg!
ja dagen har inte bjudit på så mycket roligt. fick sluta lite innan tre och tog sedan bussen hem. sen kom mami hem och då åkte vi på dollar för att köpa godis eftersom vi åker till funäs om en liten stund.
ska bara vänta på att fredrik ska träna klart,sen drar vi!
ska bli underbart. får se vad vi hittar på när vi väl är där. men nu ska jag ta nått i magen så jag inte svälter innan vi kommer till åsarna. det är standard att vi äter på sibylla i åsarna. ska bli såå gott ! haha men datorn hänger med så de kanske blir nått inlägg.

helgen tillbringas i funäs

så där ja ! är hemkommen från mötet nu. de va ganska segt som alla möten är. efter mötet kom min mami sen åkte vi hem. så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. åker till underbara funäs i morgon vid 6 nångång så innan de ska jag träffa johnny. måste ändå vänta på att fredrik tränar klart. och denna gång blir det endast jag,fredrik och mami som åker i väg. så de blir mysigt! men nu,duschen !

tankarna går runt runt runt

ja hemma efter ännu en dag. var ju som sagt på den där gymnasie grejjsen. va på ög och jb,funderar på att välja handel eller fotbolls linjen på jb. verkar vara roliga och bra linjer. men det lär ju ändras snart,då är det nått annat som är bättre. hatar att behöva bestämma mig för nått,som dessutom är viktigt. sen när vi kom tillbaka hade vi spanska som vi missade 40 minuter av sen slöjd där vi bara kikade på film. så ganska chill dag. ska på fotbolls möte lite senare,men just nu ska jag ta nått att äta så de va allt.

hockeeeey

var ju som sagt och kikade på hockey med elin och amanda,träffade även lisa,nike och söt thure där.
det var då öiks alag som spelade,dom vann med 5-3 mot sollefteå.
efter matchen fick jag skjuss hem av elins söta mami. nu har jag duschat och ska ta nått att äta så ma höres !

har man ett liv så har man annars inte

helluuuu
ja men då var det redn onsdag,känns riktigt bra! har haft en ganska chill dag i dag. vi skulle egentligen filma hela förmiddagen men de fick vi ju såklart inte så det blev inget av med det. men de va ganska skönt ändå.
efter skolan va jag med boda en sväng och nu sitter jag hemma igen. ska antagligen gå i väg med elin och kika på hockey kl 7. och i morgon har man ju sovmorgon. kan sova ända till halv åtta när jag vanligtvis kliver upp kvart över sex,satt de va sköönt ! ska kolla på gymnasier i morgon,tänkte kika på jb och ög och se hur det är .
men nu är det mat på gång så hörs hej !

trött osv osv..

kom nyss hem från skolan. har varit en så sjukt seg dag så ja.. så nu har lust att sova men men.
ska snart äta sen bara ta det lugnt,ta en dusch och sen sova. men i morgon har vi chill dag. innan lunch ska vi bara filma,för vi ska göra en film på bilden. så jag hoppas den blir kuung !
sen har vi bara två lektioner efter de sen slutar vi vid kl 3 och då tar jag nog bussen in till stan.

känslan efter man har tränat


älskar min fina hund.

ja jag va ju och tränade. de va roligt men galet jobbigt ! känner redan nu hur jag knappt kommer kunna röra mig i morgon. haha. men vafan inte ska man klaga !
har tagit mig en skön dusch nu och sitter just nu och kikar på teve. är trött redan så de blir en tidig kväll.

one tree hill

sitter och kollar på one tree hill just nu. så galeeet bra ! haha.ska snart ta nått att äta och sedan pallra mig i väg på träning. känns fett ovärt just nu,men jag måste satt.


lite träning skadar ju inte



hemma från skolan nu. kan ju säga att de sög att kliva upp i morse. kunde inte sova i går kväll så va hur trött som helst. fast som tur va hade vi bara 2 lektioner och lite mentorstid. sen slutade vi ungefär halv 12,riktigt härligt !
så då åt jag och linda på sibylla och sen tog jag bussen hem. ska bara ta de lugnt nu och kanske träffa johnny. lite senare i dag ska jag följa mami och träna igen. känner att det kan vara skönt med lite träning istället för att bara sitta still hemma och bli lat haha.


hela min helg

hejhej !
har inte haft tid att riktigt skriva nått så jag kan ju berätta lite nu.
i fredags satt jag hemma sen kom johnny hit och sov även här. vi kikade mest på film. sen på lördagen kom matilda hit och vi gjorde inte så himla mycket. chillade mest här hemma. lite senare på kvällen gick vi på ica och köpte glass,hallon och blåbär och cola. de va så galet underbart gott !
i morse vid halv tio åkte vi med till brunflo för att kika på hockey. öik mot asplöven. tyvärr så förlorade öik men dom spelade ändå bra tycker jag. efter den matchen gick jag,matilda och lisa på sibylla och åt. gick sedan upp på ishallen igen för att kika på när min fina vän johannes hade match. dom vann med 14-2 eller nått sånt mot sveg så de va inte så rolig match menmen. sen fick jag och lisa skjuss hem av min snälla bror hehe.
har duschat nu och ska snart lägga mig i sängen och kika på film. är galet mycket trött.
dessutom börjar ju skolan i morgon,så de sög ju. men som tur är går vi bara till typ 11 eller 12.

gästbloggar tiiieeeph

hejhejhjehejehehejeehejeeheh bloggen!! matilda gästbloggarr, tja tja wzup lixom? nemne aahh ttiiep, idaagh har malin haft det jätte mysigt imorse (hemlis) aa och sen tiiep kom jagh åh stördeeee , hihi ah men assåh det får man ju :**** nu sitter vi och har det super mysiight i soffan och väntarr på käk, fast aah jag tänker ju inte äta, får ju inte bli tjock lixxooom, ska nogh gå åh köoa barnmat sen eller nåt, mm men ahh vi hörs väl sen dåbloggeeeeen! puss puss min fina läsare!


mörkrädd



blev inget av med kvällens planer så nu sitter jag helt själv och tittar på idol.
men snart kanske bror och hans kompis kommer så då får jag lite sällskap. hatar att vara själv,iallafall på kvällen. haha. är lite mörkrädd kan man väl säga.
i morgon kommer iallafall matilda hit,så då ska vi nog kunna hitta på nått kuuul !
ska antagligen vara med johnny en stund.

blir bara besviken

hatar att man tror på att något ska bli som man vill, när man drömmer om att något för en gångs skull ska bli som man vill också skiter sig allt,går åt helvete. alltid blir de så. är så less.

mi hermano

har precis ätit mat,riktigt gott ! jag och bror gjorde tacos eftersom de bara är vi hemma,så de är ju chill.
tittar på spykids just nu som va på teven.


nya kläderna

vaknade vid ungefär tolv i morse. riktigt skönt att sova. klev upp och tog mig en dusch.
när jag hade duschat klart kom min mami hem så då åt jag frukost. sen nu har jag fixat mig. är hemma själv i kväll så då kommer en fin vän hit.

helt vanliga mjukisbyxor från bikbok

sen fick jag en mössa när jag köpte tröjan och byxorna.

de syns i precis så bra men den här tröjan är också från bikbok.


den här tröjan kommer från monki.

världens bästa elin



tittar på criminal mindes nu,så galet braa ! ska snart lägga mig i sängen och drömma mig bort.

lite fattigare

jaa jag va ju med elin på stan i dag. jag fick med mig hem två tröjor,ett par mjukisbyxor och en mössa.
jag kan visa dom i morgon kanske. sen följde elin med mig hem,vi åt,gick i väg på affären där vi köpte godis och gick sedan hem och kikade på lejonkungen 3,dom är så himla bra!
vid halv 9 åkte hon hem så jag är själv nu och tittar på gladiator tror jag den hette.
men nu ska jag fortsätta titta så vi hörs !

tänk hur lycklig man kan va för att man har turen att träffa en så underbar person !

torsdag

vaknade för en stund sen och har tagit mig en dusch och sitter nu med lite frukost.
ska fixa mig de sista och går sedan ner på stan där jag möter upp elin. så vi hörs lite senare !

i brist på annat

följde med min mami och hämtade bror efetr träningen i brist på annat att göra.
sitter och kollar på nå program nu,men snart så är det mitt favorit program,criminal mindes.
i morgon hade jag tänkt gå på stan med elin. väldigt trevligt känns som om jag inte träffat henne på jätte länge!

you want to know how to make me smile

sitter och myser med go hunden min♥
ska snart följa med min mami på affären och handla. sen vet jag inte,elin kanske kommer hit och sover här.

without you

I love people who can make me laugh,when I don´t even want to smile.

sometime it last in love but sometimes it hurts instead

ligger i sängen och kollar på film. har sån galen träningsvärk i benen,rumpan och mest hela kroppen haha.
men ska väl ta mig en dusch nu,fryser så de blir skönt. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. mest ta det lugnt tror jag. får se vad som kommer upp.
aja nu ska jag fortsätta med filmen.
åh vad jag saknar funäs nu,vill dit !

tisdagkväll

har kollat på tv hela kvällen nu och bara chillat. ska lägga mig i sängen med en film som man sedan kan somna till.
är galet trött så godnatt

träningsvärk !

satan va ont jag har i hela kroppen efter träningen. så galet jobbigt.
iallafall så har jag varit med johnny nästan hela dagen och sedan tränat. min mami tvingade ju med mig, jag tycker de är så pinsamt när man tränar sådär i en grupp haha.
aja de va skönt att träna lite igen iallafall. har varit på en promenad med malte nu också. börjar bli riktigt kallt faktiskt.
ska bara ta de lugnt i kväll satt vi hörs !
slänger in en bild sen öik mötte modo

drar mot staden

godmorgon !
vaknade precis och sitter just nu och äter frukost,ska sedan gå ner på stan och träffa en vän. och sen är jag med han ett tag och i kväll ska jag följa med mamma och träna på friskis och svettis. hon tvingar med mig,så jag får väl se om de är så kul som hon säger så. haha.
aja nu måste jag snabba mig på !

drar mot staden

godmorgon !
vaknade precis och sitter just nu och äter frukost,ska sedan gå ner på stan och träffa en vän. och sen är jag med han ett tag och i kväll ska jag följa med mamma och träna på friskis och svettis. hon tvingar med mig,så jag får väl se om de är så kul som hon säger så. haha.
aja nu måste jag snabba mig på !

RSS 2.0