En Stockholmsvisit

Åkte ner till Stockholm i onsdags morse med Erica för att göra tester åt Polishögskolan. Hade en jätte mysig onsdag där vi knatade runt på stan i alla affärer osv. Sen igår började testerna och de gick jätte bra men de slutade inte riktigt lika bra, blev väldigt besviken när de inte berodde på min prestation när jag inte kom med, utan att de var pga ett intyg, så de känns riktigt surt. Men inget att deppa alltför mycket över, får söka nästa omgång igen bara! Så då igår kväll tog vi flyget hemåt mot Östersund igen, och gud va trött jag var när jag kom hem, som om all spänning och nervositet helt försvann efter testerna. Så de va skönt att komma hem till sin egna säng. Nu idag blir det en lugn förmiddag och sen ikväll ska jag och fira Linda eftersom de är hennes 20-årsdag🎈 ska bli riktigt kul!


Bland annat en tur till Sundsvall

Hallå där! Kände att de va ett tag sen jag skrev nu men har haft fullt upp med annat! Har vart en sväng åt Sundsvall i fredags med pappa, gick på Ikea och Birsta och sen senare på kvällen åkte vi till Timrå för att kika lite hockey. Sen nu har jag haft jobbhelg och inte hunnit med sådär mycket som jag egentligen vill. Men i lördags när jag slutade skynda jag mig ner på bion till kusinerna för att kika på hitta Doris, och åååh vilken mysig film! Vi åkte sen och käka och sen for jag ut till stugan där även mosters och hennes man var, dom skulle åka utomlands så jag skjussade senare ut dom på flyget. Sen va hela den natten väldigt konstig och sov inte särskilt mycket. Igår efter jobbet åkte jag också ut till stugan för att käka middag och bara mysa på❤️ idag ska jag iväg på massage vid halv 12 och sen blir de ett jobbpass vid kl 14.


Massage

Började jobba vid halv 6 imorse vilket var väääldigt mycket för tidigt.. Men de har gått bra, de va lugnt hela dagen. Slutade kl 1 och åkte direkt efter de på massage. Jag har haft så ont i huvudet nu i flera månader så tänkte att de skadar ju aldrig😉 och tydligen var de väldigt behövligt med lite massage. Så just nu är jag helt mör i axlar och rygg men ska väl snart duscha för att sen åka och kika på derby mellan öik och Brunflo ikväll, men innan de, käk med pappan min!


Denna helg

Har haft jobbhelg nu i helgen, vilket har gått super bra men känns som om jag har nån förskylning i kroppen som går, riktigt segt, men därför är de skönt att jag är ledig idag! I lördags när jag hade slutat gick jag till Amanda, där även Elin, Linda och Mathilda va, huur trevligt som helst! Kvällen slutade senare på Oscars men gick hem rätt tidigt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter.
Sen idag ska jag nog inte göra nått särskilt, mest vila och sen ikväll ska jag och Elin iväg och kika på när Amanda spelar fotboll, riktigt kul!


Fisketur=fisk på kroken

Har haft en jätte skön ledig dag! Åkte ut till stugan på förmiddagen och va där i några timmar, va ut med båten och fiskade lite. Och jag fick faktiskt fisk(!!!) nä men och sen va vi upp på berget och plockade lite lingon. Vid halv 3 tiden åkte jag in till stan igen, bytte tändstift på bilen så den ska funka lite bättre förhoppningsvis. Har sen på kvällskvisten varit ute och gått med Angelica och surrat på som vanligt, hur härligt som helst! Och vädret har varit så jäkla underbart hela dagen!!


Besök i helgen

Har haft en riktigt bra ledig helg! Fick besök av Jerker och en kompis åt han så vi har gjort lite allt möjligt. Har vart jätte mysigt och kul iallafall! Men nu känns de tomt igen här hemma. Dom åkte hem mot Rättvik vid 4tiden så då åkte jag på ishallen och kikade lite hockey med pappa och åkte sen ut till stugan för att käka middag. Tog med mig vovven hem när jag for så jag har lite sällskap. Har städat iordning lite här hemma och har nu tänt lite ljus och tittar på serier, hur mysigt? Imorgon är jag ledig så ska försöka göra lite allt möjligt, får se vad jag hinner med helt enkelt!


RSS 2.0