En dag i backen plus bygget

Har varit uppe i Åre nu några dagar och jobbat men han åkt hem till stan nu igen. Har haft riktigt roliga dagar där uppe iallafall, jobbade måndag sen på tisdagen va jag ledig så då va jag och Ronja i backen hela dagen, hur härligt som helst! Käkade lunch i backen och så. När vi åkt klart åkte jag hem till mig för att fixa mig och lite sånt och åkte sen till Ronja för utgång. Vi hade en riktigt kul kväll på bygget men åkte dock hem runt 1 tiden eftersom jag skulle upp och jobba imorse. Sen nu idag har jag jobbat från kvart i 9 till halv 8 och brassade sedan hem till stan. Har saknat min härliga säng som jag har här så den gör bilfärden värt de😉



Spännande!

Igår gjorde jag min sista dag på jobbet, och ser framemot de som kommer. De känns både trist att sluta, främst pågrund av de jag jobbar med, men samtidigt känns de så jäkla kul att flytta till ett nytt ställe och börja på ett annat jobb! Flyttar inte förns på torsdag så har några dagar ledigt nu och ska väl bara packa ihop allt jag ska ha med och fixa med lite grejer. 
Har även börjat kört yoga för att försöka förbättra min andning plus för att stärka upp kroppen och kan säga att jag redan känner mig starkare, vilket är skönt att känna! Har nu även varit ute och gått i snöovädret, vilket va riktigt härligt!




RSS 2.0