Massor med fina vänner

Började dagen igår med att träffa Elin, gick runt på stan några timmar vilket va riktigt trevligt! Sen mötte jag upp Linda för att dra oss ner på vezzo och käka med brudarna. Testade hamburgarna dom har fått där, och jäklar va goda dom va! Så där satt vi några timmar och bara surrade på innan vi drog oss hemåt.


Midsommarfirande

Har haft rätt fullt upp idag, började med att jag va iväg och tog bort stygn, började sen jobba och har haft fullt upp hela tiden där. Slutade jobba runt halv 9,9 nångång och va då helt slut i huvudet. Satte mig då i bilen och gasade mot min kära moster för att fira midsommar här. Är ledig ända till på torsdag så de ska bli skönt! Men nu tänkte jag sova så jag orkar med dagen imorgon, blir nog fullt upp då😉


En riktigt bra resa

Va ju iväg en sväng nu i helgen och hade de verklige hur bra som helst! Det känns bara jätte bra nu och jag hoppas att det fortsätter kännas exakt lika bra, om inte bättre. Åkte hem rätt sent i söndags så va väl hemma runt 11 på kvällen så då va de bara att lägga sig. Igår jobbade jag men de va lite annorlunda eftersom vi inte hade öppnat själva badhuset än, sen idag jobbade jag också och det känns faktiskt riktigt roligt att jobba där! Ska nog ut och antingen springa en sväng senare eller bara ta en promenad, får se vad jag känner för.



Lite fjällvandring

Va iväg på bio igår kväll med Linda, såg på conjuring 2, kan säga att den va så jäkla läskig. Eller ja jag hoppar ju till av vad som helst men ändå😉 sen imorse åkte jag, hunden och pappa iväg mot fjällen för att vandra över dagen. De va jätte mysigt och riktigt skönt att bara vara ute och lyssna på vattnet och skogen. Imorgon har jag absolut ingenting planerat så får helt enkelt se vad jag hittar på!



Summerburst 2016

Är påväg hem från Stockholm nu, är väl i Sundsvall om inte allt för länge. Har haft en riktigt bra helg som kommer ligga kvar i minnet ett bra tag! Men nu känner man av i både kropp och huvud efter helgens partaj så de ska bli skönt att va ledig hela veckan, och sen iväg till helgen igen mest troligt, då blir de en tripp neråt i landet, dock inte lika långt. 












Mot summerburst

Sitter just nu i bilen påväg ner till Stockholm och summerburst! Igår hade vi möte på jobbet sen gick allihop ner på badet för käk och lite personalfest, riktigt trevligt hade vi! Men eftersom jag skulle upp rätt tidigt imorse gick jag hem vid typ 11 tror jag de va. Det är verkligen ett härligt gäng jag ska jobba med! Men nu är jag så jäkla taggad på en helg i Stockholm, ska bli hur kul som helst och vi får hopps på bra väder! 



Första dagen på nya jobbet

Hade första dagen på nya jobbet idag vilket gick jätte bra, fick mest gå igenom de viktigaste och så. Vid 19 åkte jag ut på Frösön och hämtade Linda på flyget, nu är hon äntligen hemma igen❤️ vi mötte sen upp några på Max och käkade lite och for sen på prolympia och spelade lite fotboll ett gäng, riktigt trevligt! Imorrn ska jag till badet i Brunflo på förmiddagen och träna lite på simprovet man måste klara inför polisutbildningen, känns bättre att träna så man klarar de om de skulle bli så att jag blir kallad.



RSS 2.0