Massor med jobb

Har haft fullt upp med jobb ända sen jag kom hem från Turkiet och har knappt hunnit med nått annat. Blir dessutom helt matt i både kropp och huvud nu när norskarna är här under storsjöcupen. Men pengar är kung👍🏼 kom precis hem nu och tänkte bara slappa och vila upp mig inför morgondagens jobb. I förrgår efter jobbet åkte jag och Linda och köpte med oss lite mat och satte oss i badhusparken och va sedan runt lite i stan, va så himla mysigt väder då så.
Fick förresten lite bilder av kusinen min från studentdagen under middagen, haha lite kul att se ändå! Saknar dock studenttiden väldigt mycket!








En himla massa kul

Har hunnit med en himla massa de senaste veckorna. Har tagit studenten, vilket känns en aning skrämmande men samtidigt så himla skönt! Kommer sakna de vänner som flyttar och andra saker som man har varit så van vid. Hade iallafall världens bästa studentdag men alla mina närmsta vänner och flaket var de absolut bästa jag varit med om. Har även varit utomlands nu i en vecka. Åkte till Turkiet med släkten och kom hem igår faktiskt. Har varit helt underbart, härlig värme, härliga människor! Och imorgon börjar jobbet inför sommaren, vilket även de känns helt okej när man har så underbara jobbar kompisar.









RSS 2.0