onsdag kväll




fina lördag

har varit ute i skidspåret med mamma och hunden såhär på förmiddan vilket var riktigt skönt i de här fina vädret. lite senare ikväll ska jag i väg på hockey och senare efter de blir de myskväll med film tillsammans med fina friendos



svartvitt

har haft en skön torsdag, hade skola till ett sen tog jag bussen upp till gymmet och var där ett bra tag. dock när jag kom dit såg jag att jag med mitt guldfisks minne hade glömt både sport topp och tröja så snäll som greger var kom han med dom. känns så jäkla skönt att äntligen kunna springa ordentligt utan att få det minsta svårt att andas, ren och skär lycka! är iallafall helt matt nu så de känns så jäkla skönt. har pluggat lite mer körkort nu också, känns riktigt bra att vara igång.
 
  

alltid med ett leende på läpparna

har haft en "bilkörar dag" skulle man väl kunna säga. har kört runt här i stan med pappa hela dagen, ut till frösön och hälsat på bror min som jobbade och sen kikat på hockey. har gjort klart de sista på mitt engelska tal nu så nu ska jag bara försöka få de att sätta sig också. men ska ta en paus och kika på lite gossip girl nu hade jag tänkt mig.

myslördag

har träffat linda en sväng på stan och gick där en stund. men kom hem för ett tag sen och ska bara ta de lugnt ikväll, har sån jäkla träningsvärk att jag knappt kan stå haha.



börjat med träningen

har nu äntligen skaffat gymkort på sports gym så följde med elin efter skolan så nu är hela kroppen som spagetti haha. slutade vid två så de va ju också jäkla skönt. nu resten av kvällen ska jag mysa framför gossip girl



Habits

 
fick som sagt besök av angelica igår. gick iväg på ica,köpte gotta och tittade sedan på film samtidigt som det blev mycket skratt. började 12 imorse och hade inga vanliga lektioner utan vi hade istället framtids resan tror jag de hette. slutade runt två så de var ju rätt så skönt. ska alldeles strax köra bort mamma till skidstadion och sedan gå hem med hunden. 

lediga dag

iprincip hela min lediga dag har jag försökt göra klart mitt tal till engelskan, känner att jag i ens är i närheten av klar och ja de borde egentligen vara klart nu.. tänkte fortsätta nu och försöka bli klar iallafall. lite senare kommer angelica så ska vi ha en "sleep over". ne men nu må jag skriva, ma hörs.

godmorgon

jaha då var det söndag igen då, fast som tur är så är jag ledig även imorgon så de känns ju rätt så okej de. hade en väldigt kul kväll igår iallafall. idag hade jag tänkt ta mig en springtur med hunden och sen bara ligga och titta på gossip girl resten av dagen, känns helt okej faktiskt.
 

åttonde februari

Har tittat på hockey,j20 mot sundsvall. lite tråkigt att öik förlorade men ändå kul att kolla. hade med mig linda och amanda och träffade även angelica där. kom precis hem och får snart lite besök hit hem så de blir nog förmodligen en trevligt kväll. 
 

söndag den andra februari

har varit ute på en låång promenad med malte nu på förmiddan, tror de vart runt 12km, så de va riktigt skönt att vara ute. så nu resten av dagen ska jag ligga i sängen och se på gossip girl och bara chilla.
 

ett minne för livet



åååh så jag saknar usa, florida. det är nu snart tre år sen vi var där, tiden går alltför fort.

RSS 2.0