massa olika färger




pirret i magen såhär dagen innan julafton

imorgon är dagen som man har väntat på så länge, självaste julafton! ska fira den i funäs hos min kära släkt. åkte hit på förmiddagen idag så nu idag har vi bara myst på med bland annat uppesittar kväll.



varför gör vi allting så svårt?

 
 
hade lite tråkigt igår kväll så jag möblerade om på rummet, blev riktigt mysigt faktiskt. nu väntar jag på att linda ska komma hit så ska vi iväg till arenan en sväng och sen får vi se vad vi gör. 

myskväll i tandsbyn

åkte igår kväll till tandsbyn där vi hade myskväll, jag, elin, amanda och angelica. körde julklappsspel, såg på film och bara pratade på. började sen som vanligt 12 idag så de var riktigt skönt. och nu är de äntligen lov, fy tusan va skönt! så när jag slutade tog jag bussen hem och har bara sett på film hela kvällen.

home is wherever I´m with you

 
onsdag idag och bara två dagar kvar tills lov, lovely! har haft en slapp dag, på spanskan pysslade vi samtidigt som vi fikade, riktigt mysigt. efter skolan träffade jag min efterlängtade matilda och vi pratade på, kollade runt på stan och vi tog även tag i oss själva och skrev in oss på körskola! känns riktigt skönt!
 

denna helg

hallåå, helgen har varit lite varierad. var igår upp till järpen en sväng med pappa,linda och liselotte. kollade lite på lundhags och åkte sedan hemåt igen. följde med till brunflo där vi hälsade på farmor och farfar och senare på kvällen gick vi ner till faster där kusinerna var, så vi åkte och köpte mat på chili och satt sen och prata ett bra tag där. körde in till stan igen vid 7 tiden tror jag de var och mös resten av kvällen här hemma med mamma, greger och hunden. om en liten stund kommer pappa och hämtar upp mig och sen ska vi kika efter dom sista julklapparna. senare ikväll väntas det middag med släkt till greger som har kommit ända från brasilien så de blir ju trevligt förmodar jag!
 

den 13 december~lucia



har haft pyssel dag idag på skolan, där vi har gjort ett pepparkakshus vilket såklart blev otroligt fint. gick sen på stan med linda och hittade resten utav julklapparna vilket känns skönt. umgicks lite senare med en del av klasskamraterna.

heart of gold

 
är hemma från skolan idag, jäkla förkylning som aldrig släpper.. har hostat hela natten så blev tvingad att stanna hemma. blir såååå uttråkad! men ska väl försöka göra klart svenska uppgiften och sen försöka kurera mig tills imorgon, massa mys med hunden en sån här dag är en självklarhet.
 

söndagkväll

 
åh nu längtar jag till juuul! vill att det ska komma massor med snö så man kan ut och köra massa skoter,wiie. har bara legat inne idag och försökt bli frisk, är så jäkla less på att vara sjuk nuuuu. så nu hoppas jag att jag är frisk nog för att gå på skolan imorgon.
 

whisper

 

RSS 2.0