living the good life

 
är lite lat med att skriva här känner jag haha. men iallafall, fredag imorgon! åh så härligt! får se vad vi hittar på imåra men sen på lördag åker jag till brunflo för att se på hockey, träna lite och simma tänkte jag. och sen på söndag åker jag med linda till sundsvall och birsta, åhh så jag längtar!
sitter och myser med hunden nu iallafall och har skrivit lite på min samhällsinlämning. har bestämt mig för att börja kolla på pretty little liars nu så ska göra de lite senare och se om det verkligen är så bra som alla säger!
 

idag är det inte vilken dag som helst..

för idag är det min finaste mammas födelsedag. grattis världens bästa♥
Förövrigt så var jag lite spontan igår, tog och fixade håret i en lite annan nyans. så nu är det lite mörkare och därmed lite höstigare. börjar 12 idag så innan jag går tänkte jag läsa klart sidorna i boken vi läser på svenskan så det är klart. jappjapp.
 

tjäna peningar

Oj har glömt att skriva här, men nuså är jag tillbaks! Hade en mysig fredag med tjejerna hos felicia. Blev hämtad på lördag där och sen åkte jag och greger runt lite på olika affärer. Hittade mig en ny flufftröja,så som jag har letat. Sen idag har jag jobbat från 7 imorse tills halv 4 så är ganska trött nu, hade därför tänkt sova ungefär nu satt ja hehe..

härlig tisdag

igår var jag ute och sprang en sväng, ca 5 km vilket var skönt men det resulterar även i att jag knepigt nog har träningsvärk i benen idag. hade kort dag idag också, har även varit och kollat mer om praktiken så förmodligen har jag fått de nu. sitter och gör klart uppgiften på marknadsföringen nu och myser med hunden. 
 

myshelg

har haft en lugn helg. i lördags morse tog jag mig en cykeltur ut till stugan, sisådär 2 mil någonting tror jag det blev. så just nu har jag riktigt ont i rumpan utav sadel och kan knappt sitta haha. ne men så jag har varit där nu, grillat,kört bil och bara myst. kom precis in till stan nu igen och ska väl försöka mig på att göra lite marknadsföring, dö less..
 

fredag

var ju som sagt hos frisören igår. blev nöjd med hur det blev faktiskt. efter att jag hade varit där kom mamma och hämtade mig också åkte vi ut till stugan där vi hämtade greger och malte. senare åkte jag och greger ner på max där vi åt och åkte sedan hem igen. började 12 imorse så det var skönt och hade då bara geografi vilket var rätt så skönt. gick en stund på stan efter skolan och tog bussen hem vid halv 4. har även varit och frågat praktik plats idag men vi får väl se hur det går med de. alldeles snart kommer linda hit så ska vi se på idol ikväll.
 

en kortis

har haft en kort dag på skolan idag och hade då bara en spanska lektion. så är hemma nu och ska försöka göra lite olika uppgifter inom skolan nu tänkte jag. är ledig hela dagen imorgon så ska göra lite då också hade jag tänkt. ska även till läkaren imorgon och lite senare ska jag iväg och klippa mig, vilket ska bli så skönt så!
 

vackra höst

 

drömfångare

godmorgon, börjar sent idag vilket är såå skönt! vaknade runt 9 och tog då mig en dusch och efter de frukost. har fått ont i halsen, huvudet dunkar, jäkla skit. men igår var jag iallafall ut till stugan en stund. tog lite fina höstbilder som jag lägger upp senare idag för nu måste jag börja göra mig iordning, herrååå.
 

ni är så otroligt bra mina vänner!

lånade några bilder sen i helgen utav min fina vän Sandra. eftersom min telefon dog tidigt på kvällen så kunde jag inte ta några egna kort. iallafall så har denna måndag varit som alla andra måndagar, rätt så seg fast ändå inte. gick hem lite tidigare från svenskan idag, hade så himla ont i huvudet och mådde en aning illa, så är hemma nu och lite senare ska jag köra ut till stugan en sväng och lämna av greger.
 

go kväll

hade en så himla mysig kväll igår med brudarna. vi åt,skrattade i massor,badade och bastade. var så himla skönt att bara ta det lugnt. dessutom har man ju aldrig en tråkig stund med dom där filurerna.imorse åkte jag in till stan med linda,kikade runt i affärer och åt även lite på subway.just nu har jag duschat och sitter nu med tända ljus och tittar på vänner.

kan inte sovaaaa

Ligger i sängen och försöker sova,vilket inte går så värst. Huvudet dunkar,snoret rinner och är täppt. Kommer alltså se halvt död ut imorgon på skolfotot. Lyssnar därför på musik nu, inte för att hjälper min sömn något men. Höhö.

been here

hallååå, hur är läget? nerå men jag har blivit sjuk, jäkla skit.. men annars så har dagen varit bra, varit på skolan och sen nu har jag inte gjort något bara gosat med vovven min. ska ta mig en varm dusch nu tänkte jag så jag får upp värmen och slipper frysa haha.sen må jag börja packa ihop lite också för imorgon kväll drar jag och mina snygga brudar till angelicas stuga över natten, ska bli såå mysigt!

RSS 2.0