måndag

Åh känner mig helt värdelös på att skriva här just nu. Men har praktik även den här veckan. Går faktiskt väldigt bra och alla där är härliga. Har knappt gjort något i helgen, försökt bli frisk men sen så har jag även tittat runt inne på nya arenan, blir nog bra de där.

please come home to me




spagetti armar/ben

har varit iväg på ett skivstång intervall pass nu med min kära mor. jobbigt som satan var det, meeen skönt! så nu är jag helt slut i kroppen så tänkte titta på en film nu och som vanligt lär jag ju somna mitt i filmen, jaja. imorgon är det fredag, vilket betyder en lektion och sen slutar jag. efter skolan åker vi till min moster där vi ska vara i helgen, så de blir ju kuul de.

yes, it´s a good day

 
måndag igen.. men nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen har jag två veckors praktik, så de blir skönt ändå. annars så har måndagen bjudit på många härliga skratt med mina fina vänner. ska skriva klart samhällen och se till att skicka in den nu ikväll, så kan jag ta det lugnt sen.
 

fina familj

fick sluta en aning tidigare idag, runt kvart i 1 tror jag de var! så har suttit med samhällsuppgiften nu sen jag kom hem och har fortfarande knappt kommit nånvart. men senare ikväll ska jag och mamii iväg på pass, skivstång intervall. ska bli så himlans skönt! och sen imorgon är det fredag och då blir det mys här hemma med min kära familj♥
 

sepia

har haft en mysig helg i funäsdalen. i lördags var det massa olika skojjiga saker som hände på byn så vi gick runt där en stund. åkte sen till ljusnedal och morfar. var ute med hundarna och bara mös på. åkte hem runt 12 igår för att fredrik hade match vid 5. så efter vi hade packat upp här hemma åkte jag och mamma iväg och kikade när fredrik spelade, tyvärr gick de inge bra för dom. kom hem halv 8 och tog de bara lugnt resten av kvällen. och som tur är så har vi på ÖG en extra lovdag idag, vilket är riktigt skönt! vaknade i lugn och ro imorse och ser nu på tv samtidigt som jag skriver lite på samhällsuppsatsen.
 

mot funäsdalen

Känner mig urusel på att blogga just för tillfället. Men iallafall så fyller min pappa år idag så var där igår och åt tårta med släkten, körde även massor med bil. Just nu väntar vi på att mamma ska komma hem från jobbet så ska vi dra till härliga härjedalen. Så som jag har saknat de stället! Förutom de så har jag inte gjort något särskilt alls de här lovet förutom att jag har varit en sväng till sundsvall. Men nu måste jag packa klart och så innan mma kommer.

RSS 2.0