Stråket ännu en dag

Va på stråket igår igen och hade verkligen hur kul som helst! Direkt efter att jag hade slutat jobba vid halv 7 åkte jag ner till Linda, där även Angelica var med. Efter några timmar på stråket vandrade jag hemåt och va väl hemma vid halv 2. Påvägen hem igår var det en taxi med en tjej som körde i som stannade brevid mig, frågade om de gick bra att gå själv osv, och de tyckte jag va så himla gulligt gjort av henne! Jag va nästan hemma då så de va ingen fara så men blev bara så himla varm i hjärtat när någon faktiskt bryr sig som hon gjorde! Men iallafall så jobbar jag idag igen och har även stängning men ska nog ner på stråket ikväll också, men blir nog nyktert ikväll.


Stråket veckan

Har jobbat hela helgen plus att jag jobbar hela den här veckan men är faktiskt ledig till helgen! Stråket veckan började ju i fredags så jag, Sandra och Linda va där på fredagen och jag och Linda gick dit i lördags. De är alltid lika kul att få träffa massa folk man aldrig träffar aldrig! Har dock gått och fått ont i halsen nu men får hoppas att de går över tills imorrn så jag kan jobba! Sen igår slutade jag vid halv 7 så då skyndade jag mig ut till stugan för att käka super god middag där med mamma och Greger, fick även smultron med grädde till efterrätt vilket var helt underbart gott!


Tisdag

Jobbade kort dag idag plus att jag satt ute i boden några timmar, så stod ute i solen mest de timmarna vilket va riktigt härligt! Slutade kl 2 och tog då med mig Malte och åkte ut till stugan där jag käkade lite och hängde i solen. Har även hunnit med att träna på gymmet och sen vart ute med Malte en sväng, så nu ska de bli skönt att lägga sig i sängen!


Söndag

Har jobbat nu i helgen vilket har gått riktigt bra! I fredags kväll käkade jag middag med Linda och Matilda, vi drack lite vin, spelade spel och bara pratade på tills klockan drog sig fram emot 12, och eftersom jag skulle jobba på lördagen gick jag hem då. I dag efter att jag slutade vid 2 tränade jag i lite drygt en timme. Vi har ju sån jäkla tur på jobbet att vi får träna gratis på sports gym plus bada och relaxa, så de är riktigt härligt! Sen har jag tagit en sväng med Malte och sitter bänkad framför criminal minds nu, som jag gör varje kväll. Imorgon är jag ledig men tänkte försöka ta mig upp i bra tid ändå tänkte jag.


Hängig

Har jobbat hela dagen idag men har känt mig väldigt hängig, så bestämde att jag stannar hemma från jobbet imorgon för att bara ligga och vila, känns som jag har feber, trött i kroppen och jätte ont i huvudet så förhoppningsvis går de över snart. Hatar att så fort jag blir frisk så hinner jag bara vara de några dagar så blir jag sjuk igen, så jäkla irriterande. Har verkligen försökt med allt för att hålla mig frisk men de vill liksom inte..


Ledig

Har haft en riktigt bra helg! I fredags kom Jerker hit och åkte hem imorse. Vi har gjort lite allt möjligt, kollat på fotboll, spelar bingo, gått på stan, åkt till stugan och massa mer. Har jobbat nu idag efter att ha varit ledig hela helgen och det har varit riktigt mycket folk, mest troligt eftersom vädret är som det är. Fick jobba lite längre idag men inte gjorde de nått. Jobbar hela dagen imorrn också, slutar halv 6 och ska då ner på vezzo och käka med mamma och Greger.


En kort dag blev längre

Skulle egentligen ha kort dag idag på jobbet men det var en som va sjuk så blev kvar längre, så slutade vid 6. Kom bara hem och bytte om och tog mig en springtur och lite styrka efteråt, kändes riktigt skönt! Lagade lite middag, duscha och mötte sen Linda nere på stan och kikade en stund på invigningen på storsjöcupen. Saknar verkligen tiden då man själv var med och spelade! Så fort jag kom hem därifrån så la jag mig i sängen, är helt slut i kroppen.


Min lediga dag

Har varit ledig idag vilket har varit riktigt skönt, få vila huvudet efter en helg i full fart på jobbet. Imorse mötte jag upp Angelica och vi gick ner på stan, satte oss på vezzo och käkade lite lunch och kikade sen i lite affärer. Va verkligen jätte mysigt att träffa henne, blir så länge mellan gångerna vilket är trist! När jag kom hem tog jag en långpromenad med Malte och följde sedan med pappa för att kolla på en båt strax innan Åre. Så det är vad jag har gjort på min lediga dag, väldigt skön!


En Ronja och en Arvid

Har jobbat idag och har verkligen haft fullt upp hela dagen! Slutade vid 4 så skyndade mig hem för att hämta bilen och mötte sen upp Ronja och Arvid nere på stan, käkade på pause och kikade på bio. Vi såg central intelligence, och den va faktiskt riktigt bra! Va även härligt att träffa dom två❤️ är hemma nu och har städat lite, bytt sängkläder och tvättat lite och tänkte bara mysa ner mig i soffan nu för håller nästan på att somna.


Jobbhelg

Har jobbat hela helgen och jobbar även idag, så har inte hunnit med jätte mycket. Igår efter jobbet körde jag igenom ett träningspass samtidigt som Linda kom hit. Vi gjorde iordning käk tillsammans och efter de åkte vi ut till min stuga eftersom vädret va sämst. Vi va där ute i nån timme vilket va riktigt skönt faktiskt. Igår när jag kom hem från jobbet va jag helt slut, även fast jag bara jobbade 4 timmar, man börjar märka att storsjöcupen snart börjar! Men de är roligt att dr kommer folk så går tiden fort! Men de känns faktiskt roligt att jobba på badet, de va roligare än jag trodde! Trivs verkligen hur bra som helst😊


RSS 2.0